Saint Germain via Nancy Tate, 21 februari

StGermainVioletGlobe2

Vakna Upp: St. Germain, 21 februari, 2016

Det kommer nu ett mycket viktigt budskap till världen. Det har att göra med den konspiration som har pågått under så lång tid över hela världen, och särskilt i Förenta Staterna. Det finns ett smakprov av situationen på Internets nyheter idag, och allteftersom det fortskrider kommer det att bli ett nytt tolkningssätt som kommer att styra tiden det spelas upp i bakgrunden.

När jag säger detta på nyheterna, ser jag att där bakom mig finns utvecklingen som har tagit ännu en sväng. Det säger mig att när nyheten når sin spets kommer det inte bara förändras, utan det kommer också att reglera sig själv genom expansionen av energin i det. Det kommer att representera avsikten för de människor som är i kontakt med nyheten jag talar om. I så fall är det lämpligt att sprida orden så mycket ni kan, för att se förändringarna som representerar sanningen. Det kommer att förändra inriktningen av det som sänds, och vad som behöver komma fram, som kommer att ge fler människor kärnan av sanningen, och tanken på vad som kommer att kunna ändra allt till det bättre. När jag talar om bättre, hänvisar jag till vad som kommer att komma ut till allmänheten och göra det möjligt för människor som har varit i bakgrunden, att komma fram och vidta de åtgärder de anser behövs, vilka kommer att vara kraftfulla, och att få till stånd de förändringar som måste äga rum för friheten av allt liv i utveckling runtom på planeten.

Det här är en tid då det är av yttersta vikt att se förändringarna, och att erkänna de känslor som kommer fram och att gå in i dem till den frihet som de handlingarna och känslorna kommer att medföra. Det är en fråga om att stödja sanningen och att inte ge någon energi till det som är manipulativt, och som tidigare har lurat så många människor att tro på det som inte är sant, men har förväntas vara. Det förändras under tiden jag talar. När sanningen kommer fram, kommer folk att känna igen att det är otvetydigt vad som kommer att göra det möjligt för dem att träda fram i sin kraft. Då kommer världen att förändras och möjligheten kommer för att kunna skapa det som är menat för allt liv på jorden.

Ta er tid, mina kära, och lita på vad era inre jag säger till er. Lita på era känslor som låter er veta att med era fridfulla känslor av kärlek som ni ger till hela världen, då kommer ni att se sanningen om vad som har förslavat så många människor, och lögnerna som har belastat människorna under så lång tid. Det är dags nu, kära ni, att stiga fram med er kraft och att hjälpa till att ta fram det som ni ser som sanningen, och hur ni kan påbörja vändningen i era egna liv. Det kommer att genljuda och bidra till att förändra världen, för att göra det möjligt att uppnå frihet och möjlighet, att på många olika sätt berätta om vad ni kan göra.

Jag stiger åt sidan nu, så att ni kan gå inåt och lyssna till er egen inre röst, som kommer att visa er till känslorna som ni kommer att sända ut runt om i världen, för ett konstant tillstånd av frid, glädje och kärlek. Sänd ut dem, för ni kan förändra världen på så många sätt! Vi är med er till hundra procent, för vi är alla ett.

Tack så mycket kära St. Germain,

Mycket kärlek, Nancy Tate

Översättning: Margareta Jonåker

 

Du gillar kanske också...