Peggy Black och teamet ~ Stjärnmänniskor, 12 juli 2022

 

Peggy Black och teamet ~ Stjärnmänniskor

12 juli 2022

 

11 juli 2022, via e-post

Vi är här. Vi respekterar denna tid du ger för att förankra vårt budskap. Som en multidimensionell varelse har du strävat efter att åstadkomma mycket och beröra mångas liv. Ditt fokus och din dedikation till din resa här på planeten jorden för att vakna och tjäna skall uppmärksammas.

Det finns ett stort antal andra som du själv, människor som erkänner och inser sitt syfte i denna medvetandeutveckling som äger rum. Dessa grupper av varelser hjälper tyst och stadigt andra att vakna upp till sin egen högsta potential och sitt syfte. Det finns en uppsvällning, en våg av påskyndande energi, en kallelse som äger rum i andra hängivna stjärnmänniskors hjärtan och sinnen.

Era antal är mycket större än du kan föreställa dig. Det är ljusvarelser som förstår universums lagar och tillämpar dem på detta fysiska plan. De är helt hängivna i tjänst för mänsklighetens välbefinnande.

Det här är utmanande tider. Polariteten och draget från motsatsen manifesteras också fullt ut i era världshändelser. Det finns de vars roll i detta holospel är att kontrollera, manipulera, framkalla rädsla och framkalla förstörelse. Det finns de i mitten som manipuleras med rädsla, fördomar och hat. Detta är en global sak. Den observeras av hela galaxen.

Det har varit ett hjärtanrop från alla stjärnmänniskor som är medvetna om sin koppling till galaxen. Ni har sträckt ut handen och bett om hjälp och stöd i detta stadium av fysisk verklighet. Ert medvetna anrop och bön har hörts och mycket erbjuds från konvergensen av de högsta och heligaste vibrationerna i universum.

Det viktiga budskapet att komma ihåg är att varje enskild fysisk människa har möjlighet att förvandla dramat som utspelas på er jordscen. Nyckeln är viljan att acceptera att du är en flerdimensionell stjärnmänniska. Det är viljan och den innerliga begäran att vakna upp ur den omedvetna slummern och domningarna som är låsta på plats för att äga din personliga kraft.

Detta är inbjudan vi erbjuder; med varje andetag du tar, inse att du är Ljus, du behövs och det är dags för dig att vara helt vaken. Alla dina vibrationer, alla dina tankar projiceras in i matrisen av energifältet på planeten jorden.

Du måste fortsätta att fråga dig själv, bidrar detta ord, denna tanke, handling, känsla till världens dysfunktion eller bidrar det till världens ljus? Varje stjärnmänniska kommer med färdigheterna och förmågorna att erbjuda fantastiska lösningar, underbara gåvor till den globala utvecklingen. Kom ihåg att det är vibrationer. Var flitig och stark i din beslutsamhet att utstråla och vibrera det högsta och det bästa som finns inom dig.

Se hur din svaghet triggas och aktiveras. Var medveten om hur lätt du är manipulerad av din osäkerhet och rädsla. Ditt jobb är att läka och förändra aspekten av rädsla som du personligen bär på. Ditt jobb är att erkänna och hedra den högsta aspekten av ditt gudomliga jag.

Det finns en matris av medvetande som antingen försvagas eller förstärks av ditt eget personliga vibrations- och energifält. Varje stjärnmänniska är ansvarig för att nå ut till andra på vilket sätt som än känns naturligt, lämpligt och korrekt, och erbjuda sitt ljus av medvetenhet och möjligheten och portalen för expansion och uppvaknande inom den andra. Detta kan göras enbart genom exempel. Detta kan göras med skrivna eller talade ord. Detta kan göras med arbete på de inre planen. Du kommer att veta din roll.

Vi inbjuder dig att komma ihåg din superkraft av fantasi. Börja skapa ett heligt utrymme eller en alkemistkammare som gör att du kan utföra mästerligt energiarbete i kvantfältet. Föreställ dig att du kan samlas med andra stjärnmänniskor och planera fantastiska sätt att lösa problem som orsakar sådan nöd på din planet. Det finns ingen begränsning för detta arbete. Du, som en mångdimensionell gudomlig varelse eller stjärnmänniska, är kraftfull över måttan.

Vi inbjuder dig och andra som grupp att föreställa dig att skicka kärlek, ljus och förlåtelse till alla dem som du kan bedöma gör stor skada genom sina handlingar. Inse att de är vana vid att manipulera energi och kraft, men de har aldrig känt så mycket positiv kärlek kring dem. Du kommer att bli förvånad över resultatet av denna övning.

Kom ihåg att du är en viktig del av denna utveckling. Varje stjärnmänniska bär på en kod som behövs av många för att utlösa sin egen insikt. Detta är inte arbete älskade; detta är en gåva som du ger till den andra. Varje möte rymmer det gynnsamma ögonblicket då koder och aktivering äger rum mellan båda varelserna. Varje möte är ett ögonblick av energimagi. Du vet aldrig vem du kommer att trigga till deras eget uppvaknande eller vem som kan trigga dig till en annan nivå av din storhet.

När du och andra vibrerar på din högsta och mest inspirerade frekvens, är detta när öppningen är tillgänglig för att lyfta eventuella lägre energivibrationer inom andra människor. Det erbjuds hjälp till jorden från stjärnfamiljen, planeterna, den stora centrala solen, det heligaste av det heliga, skaparens gudomliga sinne. Det här är en fantastisk tid på din planet och du anmälde dig för att vara en del av denna möjlighet. Ni kom hit för att göra detta högt medvetna arbete med andra för att stödja utvecklingen av mänsklighetens medvetande.

Vi inbjuder dig och andra uppvaknade stjärnmänniskor att hålla ankaret och fokus för dessa energetiska gåvor som överöser dig medan vi talar. Så vi säger än en gång, var i din glädje, för det är din vibration av glädje som tillåter den mest absorberande av de energetiska gåvorna. Glädje, tacksamhet och uppskattning är dörrarna, portalerna, vägarna till din totala gudomliga evolution och expansion.

Allt annat som skiljer sig från glädje, tacksamhet och uppskattning måste överges, för det tjänar inte det högsta och det bästa i ditt liv och det globala holospelet.

Vi bekräftar tiden för vårt meddelande; gå denna dag omfamnad av vår tacksamhet och vår kärlek. Säg ofta till dig själv ”Allt är bra.” Var i frid, Älskade.

~ ”teamet”

 

©2022 Peggy Black Alla rättigheter reserverade. Meddelande ges att det är förbjudet att skapa videor av andra än författaren, kanalen och skribenten. Du får dela detta meddelande och distribuera så länge ingenting ändras, du krediterar författaren och inkluderar detta copyrightmeddelande och denna webbadress. www.morningmessages.com. 88 meddelanden GRATIS tillgängliga.

 

Du gillar kanske också...