Saint Germain via Sharon Stewart, 21 april 2020

Saint Germain via Sharon Stewart

21 april 2020

Att Transmutera den Loosh som Andra Skapar

Jag: LOL, Han talar med mig medan jag tittar på flygplans-videos på YouTube. Helgonet är förbluffat över att någon går in i ett plan, för att inte tala om att de betalar för turen. LOL, jag tror de flesta utomjordingar är av samma åsikt. Ashtar är verkligen det.

Han säger att han talat med mig hela dagen eftersom jag har en dålig dag. Jag har hört honom tidigare också. Han var den som talade om för mig att använda den violetta flamman för att transmutera den laddning negativ energi jag tagit på mig för att transmutera över natten. Och jag lyckades delvis. Övning ger färdighet.

Märkligt, jag kan se en energetisk linje mellan stjärtfenan och planets högra vinge. Jag har sett fler av dessa mellan olika saker. Allt hänger samman.

Jag: Så, energierna har ökat och typiskt är att när de ökar så sjunker mitt humör. Kan du vänligen förklara detta, Saint Germain, för alla andra som påverkas så starkt av ökningar av Schumann-resonansen?

St.G: Det kan jag! Verkligen! Ni förstår inte ännu den här processen. Det finns många som ni, som kommit hit för att transmutera det ni kallar ”loosh”, den negativa energi som de falska ”gudarna” på er planet arbetar så hårt med att skapa, rädsloenergin, hatet, ensamheten, energin av övergivenhet, bedrövelse och mer. De när sig på den. Som ni kanske vet har ni många personliga egenskaper eller attribut som styr er in i livssituationer som får er att skapa mer av denna loosh åt dem. Om ni är i olyckliga omständigheter nu, måste ni misstänka att även ni har attribut och att de måste avlägsnas om ni ska kunna gå vidare in i uppstigning. Dessa är energi-sugare, vampyrer på livsenergi, Dracula på film i verkliga livet.

Precis som Sharons favoritsmak på glassen hon just åt är choklad, är dessa energi-vampyrers favoritsmak rädsla. Kärleksenergi framkallar magknip. De njuter av rädsla, de badar i den, de vördar den, de söker den och skapar den överallt där det är möjligt. Och alla ovetande människor är byten för deras manipulationer. Ni måste bli resistenta mot detta. Det är det enda sättet. Motstånd är kärlek, inget annat.

Så du vaknade på uselt humör och insåg att energierna på Jordens resonans hade ökat idag. När detta händer, är det som sker att den negativa energin i kollektivet plus Gaia då spolas ut till mottagare och dessa mottagare är ljusarbetarna som har kommit för att utföra det arbetet. Hellre än att föda de mörka med loosh i deras favoritsmak håller dessa mottagare – särskilt indigona – energin inom sig för att transmutera den.

Jag är chohan av den violetta flamman, och indigona är mitt område. Sharon är konfigurerad som en indigo-personlighet och en blå-stråle-själ. Det innebär att hon faktiskt har ansvaret på en personlig, tredje- och fjärdedimensionell nivå, att ta på sig negativ energi och transmutera den. Den själ som är i resonans med indigo-nivån tar på sig ansvaret att transmutera vid högre frekvenser (dimensioner), sålunda tillförsäkrande att negativa tankeformer inte når ytan för att skapas.

Jag: Åhh! Fantastiskt!

St.G: Indigosjälen är den första linjens försvar, ska vi säga, och Indigo-personligheten är den andra linjens försvar. All negativitet skapas vid psykiska/mentala/känslomässiga nivåer, således tredje och fjärde dimensionen, och söker sedan högre uttryck för att skapas, varpå den hittar tillbaka till Jorden, om den inte stoppas innan dess.

Det som kommer igenom, kanske om indigosjälen har fullt upp, eller av någon orsak inte transmuterar, kommer indigo-personligheten att plocka upp och arbeta på. Så faktiskt, Miss Sharon, när du är överväldigad med negativitet, då arbetar hela styrkan av transmuterare med hela sin kapacitet.

Jag: Skulle inte förvåna mig.

St.G: Jag förstår verkligen att detta inte är din favorit-del av arbetet. Men, som du sa tidigare idag, se positivt på det och betrakta det som din del i att svälta ut de mörka krafterna vilkas diaboliska dåd du tycker är så hemska. Du av-bemyndigar dem.

Jag: Det gör jag. Det är bra.

St.G: Smärta är inte trevligt. Men att tåla smärta är något man måste acklimatisera sig till för att kunna utföra arbetet med transmutation.

Jag: Jag är inte riktigt där än, men chokladglass hjälper.

St.G: Åh, precis som ett barn.

Jag: LOL, Kalla det vad du vill. Ge mig lite ballonger och strössel också. Ha kul, jag bryr mig inte.

St.G: Jag skojar inte. Jag påpekar faktiskt att din förmåga att tåla smärta inte har ökat i din livstid. Den kvarstår på ett barns nivå, som du blev lärd när du bodde med dina föräldrar.

Jag. Ja. Mat är kärlek.

St.G: Ok då. Du är nöjd med ditt behov att trycka ned smärta. Jag kanske kan erbjuda en bättre lösning.

Du förstår att ord har större makt än chokladglass.

Jag: Jag är inte så säker på det!

St.G: Nu skojar du. Får jag erbjuda en besvärjelse för transmuterarna, Indigona och andra som också har uppgiften att hålla negativa energier, därför att ni är alla lite violetta ibland. Ja? Får jag gå vidare?

Jag: Naturligtvis. Du är mästaren.

St.G: Precis som alla ni. Annars skulle ni inte vara här, kom ihåg det.

Jag: Sant, Ok.

St.G: Den går som följer:

Vi av den violetta flamman,                                                                                                                       I Kärleken av Skaparens namn,

Håller vårt Ljus mot detta mörker,

För att rensa denna smärta.

Skapare, vänligen avlägsna denna ondska,                                                                                             Från våra sinnen och själar,                                                                                                                   Med kraften i den violetta flamman,

Om det är din önskan.

Jag är den Violetta Flamman.

Jag är den Violetta Flamman.

Jag är den Violetta Flamman.

Så kan det vara.

Får jag föreslå att ni upprepar detta tre gånger omedelbart och sedan så ofta som möjligt efteråt? Ja. Den här besvärjelsen är mycket kraftfull, då förstås den violetta flamman är en stråle av Gudlighet, och att använda Guds makt i rensandet av er planets mörker är verkligen mycket kraftfullt. Detta är Alkemi.

Jag: Jag får gåshud och energirysningar över hela kroppen när jag uttalar besvärjelsen.

St.G: Så du upplever dess effektivitet direkt.

Jag: Ja.

St.G: Som jag antydde till dig idag finns också frågan om attribut. Fäster ni er själva vid denna smärta. Säg inte, ”det är min smärta”, för det är inte bara er smärta. Fråga inte, ”vad är det för fel nu då?” för det är inget fel på er. Ni blir inte bestraffade, ni är inte fel ute, ni gjorde inget fel, inget är fel för er del. Det är er uppgift att transmutera smärtan hos alla andra på den här planeten då ni alla är Ett. Det är ert kontrakt med Gud. Ni kom för att hjälpa till att transmutera andras smärta. Om ni inte gjorde det, skulle er värld befinna sig i ett sorgligt tillstånd just nu. Ni bokstavligen bojar andras uttryck på den här planeten, befriande massorna från deras smärta.

Jag: Det låter mycket vettigt.

St.G: Får jag säga att indigon är en smärt-absorberare, och denna smärta måste transmuteras. Besvärjelsen ovan, eller vilken ni nu tycker om, kan användas.

Jag: Tack.

St.G: Så, du begär mer information om dessa strålar och om varför representanterna för dessa strålar kommer till dig nu.

Som du vet är Ashtar Sheran också en i Indigo-gruppen, och han har också kommit till Jorden för att hjälpa den att transformeras. Detta är den violetta flammans specialitet, rening och transformation. Den Blå Strålen handlar om Gudomlig Vilja och du arbetar med Ärkeängel Mikael på det. Också El Morya har uppträtt i ditt liv, han speglar också denna stråle. Han är Chohan.

Dessa strålar arbetar tillsammans och vad du då står för, Miss Sharon, är den Gudomliga Kraften av Transformation. Du gjordes för detta. Och jag kan se att du hjälper till att transformera en legion av följare här på YouTube.

Jag: Ja.

St.G: Du har också använt dina gudomliga krafter för att transformera dig själv i denna livstid för att uppnå det mästarskap du hade vid din födelse.

Jag: Tja, förutom chokladglassen.

St.G: Ja. Men den kommer så småningom att bli en förmån, inte en nödvändighet. Du måste fokusera, som så många andra, på att lära dig hantera smärta på olika sätt. Och för att göra det måste du förstå att allt ät gudomligt. När ni ser era liv från en ståndpunkt av gudomlighet, ser ni att smärtan ni burit inte är er egen, utan den hos andra som varit fängslade i detta fängelse. Ni har kommit för att bokstavligen ta bort deras smärta.

Smärta är den stora transformeraren. Utan den skulle inget förändras. När smärtan upphör, då är förändring inte längre nödvändig.

För dem som inte vet vilka strålar som är förhärskande inom er, ni är skapade från dem alla, ja, men två är förhärskande. Det finns en stråle för er själ och en för er personlighet. Sharon till exempel är en blå-stråle-själ och en Indigo-personlighet.

Ni måste titta för att se vilket ni dras mest till. Till exempel, titta efter vilka som är era favoritfärger. Ja, det är enkelt. Vilka av strålarna känns mest lockande? Utforska sedan vad de är indikationer på och fråga om detta speglar er karaktär, och på vilken nivå, en lägre eller högre själsnivå? Så enkelt är det.

När ni attraheras av en färg, då antingen speglar ni den färgen eller är i behov av den.

Till exempel, Sharons favoritfärg som barn var grönt. Nu är grönt hjärtats färg. Hon speglade den färgen men var också i behov av den. Den gick ut men kom inte tillbaka.

Som vuxen, då hon började ansluta sig ytterligare till sin själ, var hennes favoritfärg blått och hon är faktiskt en blå stråle.

Jag: Vad säger du om de tider då jag sade att min favoritfärg var svart?

St.G: Ja, det var inga lyckliga tider för dig. Inte alls. Lyckligtvis varade de inte länge.

Se efter vilka färger ni föredrar att klä er i, vilka färger som mest fångar ert öga. Förstå att naturen mest är grön och det beror på att naturen speglar kärlek, Guds kärlek, tillbaka till er.

Jag: Intressant.

St.G: Åh, naturligtvis. Men alla färger speglar Guds strålar och de har betydelse.

Jag: Så, varför kom du in idag för att hjälpa mig, och inte Ivo?

St.G: Han tillät mig faktiskt. Ivo är också en blå stråle, och han är kunnig i den violetta flammans funktion. Dock klev han nådigt åt sidan för att tillåta denna kommunikation med dig.

Jag: Han var antagligen frustrerad. LOL, Tack Helgon.

St.G: Var så god. Jag säger adjö.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...