Brendas Blog via Brenda Hoffman, 20 april 2020

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 20 april 2020

 

Kära Ni,

Det är dags att ta itu med ert behov att ha rätt. Din känsla av att du vet bäst inte bara för dig själv och de du älskar utan hela världen. I själva verket vet du nu mindre om andras behov och önskemål än du någonsin har gjort.

Detta är en tid av unikhet som smälter in i helheten. Som om jorden är en enorm gryta med stuvning som ändras med varje ytterligare ingrediens till något som glädjer gommen.

I stället för en strategi för livet är detta en tidpunkt för acceptans. Även om du kanske ännu inte håller med, har dina tidigare jordeoner handlat om att passa in i en specifik form eller rätt att vara. Du kan ha gjort det rimligt bra i många liv, men för att göra det ignorerade du åtminstone några av dina personliga behov.

Det nya livet du börjar komma in i handlar om dina unika behov – lika väl som andras behov.

Kanske kommer du ihåg vår diskussion om grupper i denna nya värld med liknande intressen som arbetar genom ett gemensamt mål. Det är osannolikt att mer än en handfull av dessa mål/grupper kommer att vara intressanta för dig under denna livstid. Det gör inte att andra grupper har fel, de är bara annorlunda. Dina försök att få dessa grupper att tänka och agera som du gör är inte annorlunda än något annat 3D-liv du upplevt.

Er nya värld handlar om frihet. Friheten att tänka och agera som ni vill – vilket är sant för alla. Ni tror sannolikt att något sådant kommer att skapa ännu en 3D-värld av sådana som har och sådana som inte har. Att de rika och mäktiga kommer att göra att de mindre kraftfulla ger efter för sina behov. Dessa tankar är sådana för att det är vad ni har upplevt i tidigare jordeliv. Inte för att ni var tvungna att göra det, utan för att ni ville vara i den tidens sociala miljö.

Ni har inte längre det behovet.

När det behovet har tagits bort har du och alla andra friheten att skapa och leva som ni vill. Kanske tror du inte att det är möjligt. Vi påminner dig om att du inte har några svårigheter att tro att det är sant i andra dimensioner och frekvenser.

Du fortsätter att skapa och tänka med 3D-parametrar. Detta kommer att förändras när du utvecklas. Det första steget är att låta andra bli den de vill bli. Du är inte den fantastiska guiden som bestämmer hur andra skall leva, mer än att du vill ha en fantastisk guide som säger vad du ska göra. Ni utvecklas alla – även de som vill vara kvar i 3D. Och när ni gör det, kommer du att finna det mindre och mindre bekvämt när någon försöker sätta dig i en box av rättfärdighet. Detsamma gäller för alla.

Det är dags för dig att ignorera andras viljor och behov. Inte för att du är elak eller självtjänande, utan för att deras behov och önskemål är annorlunda än dina – såvida de inte är i din grupp. Och naturligtvis, om de tillhör din grupp, har du inga svårigheter med deras tankar eller handlingar.

Jorden förväntas inte längre fungera som den har gjort under eoner. Denna nya värld handlar om unika individer som skapar unika liv under det gemensamma paraplyet ”vi är ett.”

Även om den här nya riktningen kan verka skrämmande, är detta inte mycket annorlunda än om du bestämmer dig för att bli ingenjör istället för socialarbetare. Båda utför viktiga funktioner, men det är osannolikt att de två yrkena har mycket gemensamt i ett företagskonferenssamtal. Skillnaden är att det inte nödvändigtvis kommer att finnas etiketter för de olika grupperna, vilket nu gäller för 3D-professionella eller intresse-etiketter.

Gruppens handlingar och skapelser är så nya att inga övergripande etiketter är troliga under din livstid. Du kommer bara att börja prata med någon och upptäcka att ni har mycket gemensamt. En gemensamhet som kommer att leda till en ny skapelse eller aktivitet. Etiketter eller energetiskt arbete krävs inte, vilket var sant i 3D. Det kommer bara att hända. Tills den aktiviteten inte längre är intressant och du upptäcker en annan grupp.

Du kommer att bidra till den här gruppen och den där gruppen vilket kommer att vara sant för alla på jorden. Det finns inga måsten eller livslängdskrav förutom intresse. För allt du är intresserad av kommer att förbättras med ditt bidrag, oavsett om du vet hur du bidragit eller inte.

Detta nya samhälle handlar om delade intressen istället för vissa former du måste passa in i. Så det är inte längre lämpligt att baktala de som är annorlunda än du, för de skapar bara något annat än det som intresserar dig.

Några av er ifrågasätter den tanken för ni är medvetna om dem som inte bryr sig om mänskligheten eller miljön, och ni tror att de har fel.

De som verkar vara bundna till 3D-måsten och övertygelser är lika mycket skapare som du. För deras övertygelser ser till att du skapar något annat. Det finns inget behov av att vara en del av deras grupp för deras övertygelse är inte av intresse för dig. Men eftersom de är så tydligt av det gamla, är de din språngbräda till det nya. Låt dem vara, för de är din drivkraft för nya tankar och handlingar. Många av er är arga på dem som till synes är förknippade med 3D. Men i efterhand kommer ni att förstå den vitala roll de spelade i er nya värld.

Låt dig själv följa dina glädjeämnen – och tillåt detsamma för andra. Detta är en ny värld av frihet. Inte frihet att få alla att tro och agera som du gör – du har redan testat det läget – utan friheten att vara i all sin härlighet oavsett om den härligheten är av intresse för dig eller inte. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes sida ”Blogg & prenumerera” och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev osv. Men behåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...