Samtal med Kuthumi: Dansa med din skugga, 8 december, 2023

Samtal med Kuthumi: Dansa med din skugga

 
JAG ÄR Kuthumi och jag kommer fram på Strålarna av Kärlek och Visdom för att hälsa er vid denna tid och ge er den mest speciella välsignelsen av uppvaknande.

Det är med stor glädje och stort nöje i våra hjärtan som vi samlas med er denna dag när vi håller var och en av er stadigt här i Kristi Hjärta och säkert i Guds armar.

Kära älskade varelser i alla delar av världen, de svagare och de ljusare, för den älskade är allt Ljus!

Som alltid kommer vi med ett budskap om inspiration och hopp genom den energetiska frekvensen av Kärlek som utgår från vår essens. Oavsett om du lyssnar eller läser dessa ord kommer du att känna vår essens och vibrationsfrekvens när du berör Kärlekens väsen, dig själv och allt annat, och genom detta kommer du att kunna expandera och öppna dig för att ta emot Kärlek. som sträcker sig till dig från Allt Som Är.

Älskade, essensen av ljus och mörker är ett ämne för intensiv diskussion som vi kommer att försöka ta upp över tid. Vid den här tiden upplever ni en förmörkelse, en förmörkning av er sol. Solen är en essens av ljus och energi som avger sin magnifika vibrationsfrekvens för att förstärka det som lever på fast jord.

Solen ger liv, det är känt att den är ert systems Stjärna. Hon väcker allt till liv (ljus) och lyser upp er fysiskt med sitt ljus. När solen går in i förmörkelse och skyms av månens älskare, även om det finns en ”skugga” som passerar genom dess reflektion, minskar den inte på något sätt dess ljus eller saktar ner dess livgivande frekvens.

Symboliskt och metafysiskt är effekten av detta, att tillåta mörkret att glida in i ljus, på många sätt en metafor för ditt eget liv, eftersom detta är en fantastisk tid av rensning och rening. Detta är en fantastisk tid ur en energetisk synvinkel att släppa de band som binder dig till det förflutna eller som binder dig till ett begränsat utrymme som tiden på dygnet inte tillåter dig, och därmed hindrar dig från att bryta igenom till att vara ditt obefläckade jag, vilket du faktiskt redan är.

Denna energi kräver en djup ”kontroll” om du vill, för att skapa en ”check”-lista över saker som du känner fortfarande är i obalans.Eftersom detta är en planetarisk händelse påverkar den alla lika, medvetet eller omedvetet, så vi inbjuder er att upprätthålla dessa avsikter för resten av era bröder och systrar och er planet. Sätt avsikten att dessa intensiva frekvenser av ”död och återfödelse” förankrade i er tid kommer att upplevas som en ”övergång” av energi, precis som påsken är en återspegling av döden och Vesak är en återspegling av födseln. Sprid dessa uppvaknande frekvenser av Ljus över hela er planet.

Mörkret har ingen makt över dig om du inte ger den till det.Rummet är bara mörkt tills du tänder ljuset, och när ljuset tänds bibehåller ljuset en synfrekvens så att du fysiskt kan se ljuset omkring dig. Det finns olika energikroppar (chakran) inom dig, och ännu fler eteriska kroppar i ditt aurafält. Ditt fysiska påverkar det eteriska, och det eteriska reflekterar ditt fysiska, och genom hela detta ljussystem, älskade, lyser du som en fyr! Du lyser med det vackraste starkaste ljus oavsett om ditt ljus är tänt eller inte, för det ljuset är du, som lyser inifrån, utanför och inombords.Detta ljus är märkbart vart du än går, dag som natt, i tider av glädje eller mörker, så du kan uppfatta det som en tid av skugga.

Skuggan sträcker sig så långt ljuset tillåter. När du låter reflektionen av ljus från din sol kasta din skugga på marken, när solen går ner, är den skuggan inte längre där, men dess reflektion finns kvar (metafor), så som jag alltid har sagt, lär dig att dansa med din skugga.

För närvarande pågår en sådan debatt när det kommer till spelet mellan ljus och mörker. Därför är det absolut nödvändigt, särskilt i tider av förtvivlan, att förstå att ”mörkret” inte har någon makt över dig, det kan inte ”göra” något mot dig förutom vad du tillåter det att göra.

Expansionskoder.

Jorden får sin energi från solen, och även om en ”skuggeffekt” kan falla på solen under en förmörkelse, finns den kvar. Därför minskar eller torkar aldrig de energifrekvenser som riktas mot dig.Det är upp till dig att integrera, arbeta med och acceptera det, och genom engagemang tillåta dig själv att expandera från det.Arbeta med expansionskoderna som en del av New You-meditationen som vi tog dig igenom för några år sedan (för de som har följt vårt arbete genom åren), som vi kommer att upprepa inom kort.

Faktum är att vi kommer att be den här kanalen att inkludera lite information om dessa koder, av vilka många kan integreras och upplevas på ditt eget sätt. Dessa är en djupare förståelse av Kärlek som låter dig göra detta.

Obs: Jag har inkluderat denna information längst ner på den här kanaliseringen – Chanel.

Håll alltid frekvensen av Ljus och Kärlek i ditt hjärta, oavsett vilken av dina mörkaste timmar du upplever. I mörkret finns ett enormt ljus. I fullständig svärta (som i tomhet) finns ljus. Detta ljus är du. Så, det är väldigt tydligt att vid de tillfällen när du kliver in i dessa djupa nivåer av ”expanderat” medvetande, bör du aldrig vara rädd, för i vilket mörker som helst, håller DU ljuset.

Den här förändringstiden som du befinner dig i ber dig att bli upphetsad! Bli det igen! Var uppmärksam på Key Date-events då integration och manifestation är av stor betydelse. Håll i ditt hjärta kärnan i drömmen du vill skapa och låt den bli din verklighet!

Gör detta genom att ta in det genom det tredje ögat och uttryck det genom hjärtat som alltid. (Obs – mer om detta i nästa kanalisering) Vid dessa tillfällen blir energin runt planeten så intensifierad och kraftfull att den tillåter dig att försiktigt gå in i en djupare förståelse av tomrummet, slöjan, avgrunden, vad du än ”förmodar” skiljer dig från världar inom världar.

Älskade ni, vi rör oss ibland er. Vi går förbi er, vi stöter på er, och ni stöter på oss, men eftersom du själv inte kan registrera vår frekvens, säger du att vi inte gör det, ändå utökar vi våra frekvenser till dig.

 

Känslor och sol.

Precis som solens energi som fortsätter under en förmörkelse, delar vi ständigt vår energi och vår Ljusessens med dig, även om dina lägre sinnen kanske inte håller med. De fem sinnena av mänsklig medvetenhet som du har blivit välsignad med är de mest avancerade verktygen som tillhandahålls mänskligheten för att klara sig själv genom systemet för överlevnad och expansion.Men när du kombinerar dem med en utökad kunskap om essensen av elementen jord, vatten, eld, luft och eter, då tillåter du dig själv att passera genom medvetandets portar som tidigare inte tillät dig att ansluta till världarna bortom världar.

Dessa gåvor (av utökad kunskap) förlängs igen genom denna portperiod som vi nu talar om, från Påsk till nymånen i Oxen.Detta upprepas från mitten av juli till mitten av augusti och igen senare under året när förmörkelsesäsongen återvänder.

Förmörkelser är en extremt viktig tid för introspektion, finjustering av dina önskningar, manifestationer, ta med vad du än önskar till bordet när du lägger din beställning i det enkla köket, så att säga.Det här är dags att fokusera på det du vill skapa och sätta en avsikt att förverkliga det. Låt inte ditt skugg-jag överskugga dig i den meningen att du är rädd för ditt eget mörker, vilket skapar motsatsen.

Planeten behöver din kärlek, den behöver inte dig för att rädda den, inte heller människorna på den, rädda dig själv och allt kommer att förvandlas! Om en person åt gången förbinder sig att flytta sin energi till en ny frekvens av balans och anpassning, är allt ”räddat”! Du är vacker bortom ord, och oavsett vad du tycker om skuggan inombords, så råder alltid ljuset som lyser inom, såväl som utan.

När du står inför det du kallar din skugga, hur hanterar du det?Vad kommer du att tänka på först när jag säger dessa ord?

Jag kan garantera dig att det första du tänker på oftast är det sista du bör tänka på. Detta, så att säga, förbereder jaget för retrograd. Placera denna tanke sist på din lista och flytta den sista till toppen av listan.

Det finns också fickor av mörker som bubblar upp i de små sprickorna av medvetande och hjärnaktivitet när du vägrar att skina ditt ljus på dem. Vi uppmuntrar dig att skina ditt ljus för att låta de saker du anser vara dina största svagheter bli inspiration för din fullständiga transformation.

Där du ser mörker, skin ditt ljus

Istället för att vara rädd för mörkret eller klaga på det, skin ett ljus på det! Använd din positiva frekvens för att lösa de negativa konnotationerna kring det du kallar mörkt.

Låt mig vara tydlig här, i det här samtalet diskuterar jag inte ondska, jag pratar om din skugga, det vill säga vad du behöver möta, för väldigt ofta inom denna skugga finns de största gåvorna som bara kan manifesteras efter att du har rensat henne från lagren av hans vassa lök. Du är en förlängning av Skaparljuset, du kan inte existera utan det, så kom ihåg detta, speciellt i stunder när du känner att du inte kan vara kvar längre.

Omfamna Din Skugga – Aktivering

Föreställ dig att stå utanför med solens strålar som sköljer över dig bakifrån. Låt den kasta skuggan av din skugga på marken. Paus. När du känner dig bekväm, låt din skugga bli en förlängning av dig. Med andra ord, se dig själv manifesteras som dig själv i skuggaspekten av dig själv, sträckande sig ett par meter bortom dig själv. Paus.

Föreställ dig nu att din skugga stiger upp från marken och är vänd mot dig. Paus

Sträck ut armarna för att hälsa på din skugga. Paus.

Där ljus och mörker smälter samman skapas en magnifik frekvens av KÄRLEK. Låt denna gåva skapa en elektrisk gnista i det handslaget, hålla i händerna. Se dessa ljusgnistor färdas in i din skugga och in i dig själv. Låt skuggan och din gestaltning fyllas med miniblixtar av ljus från topp till tå, som en magisk explosion av en biljon gnistor av Ljus! Paus

Känn denna vibration inom dig själv och förläng den till din skugga. Paus.

Titta nu in i ögonen på din skugga, i dina ögon. Lägg märke till dina ögon, vet du hur de ser ut? Paus. Håll reflektionen av ljuset inom ditt skugg-jag i dina ögon medan ditt skugg-jag omfamnar Ljuset i dina ögon. Paus

Gå nu försiktigt fram och krama varandra. Paus. Genom att göra det, älskade, slut fred med vad du anser vara din fiende. Paus.Erkänn det, tacka honom, men ge honom inte din makt. Ange avsikten för din uppfattade fiende att lämna om det behövs. Detta ger dig möjlighet att uppleva en ny nystart.

Kom ihåg vad som stoppar dig och hindrar dig från att lyckas! Se den inte som din mörkaste energi, utan se den snarare som att du upplever den, alltså ett stödjande verktyg som nu låter dig lyckas att bryta igenom och kliva in på en ny väg av Ljus så att du kan ge dig ut för att utforska, med vetskap om att den balansen inom skapar balans där ute och du behöver inte längre frukta din mörkare frekvens, fly ifrån eller bli ifrågasatt av din skugga, ELLER leva enligt de villkor som sätts av något som inte har någon makt om du inte ger den till det.

Behandla inte den förmodade mörka energin eller skugg-jaget med illvilja, negativitet och ilska, för vi har gång på gång sagt att ÄLSKA det du behöver släppa taget om för genom att älska det ger du dig själv makt över det och genom att hata det ger du det en kraft som håller dig i sitt grepp. Endast genom att älska något och tacka det för att det finns i ditt liv, och erkänna de upplevelser och frekvenser med vilka det har omslutit dig, kommer du att finna Ljusets gåva i dess djupaste och mörkaste delar. Fasthållningen börjar lossna och därmed sätter vibrationsfrekvensen av vad du trodde att det var och vad det egentligen är, en ny ton för dig att se saker i ett ljus där det inte längre kan kontrollera dig när-eller.

Det är viktigt att fortsätta jobba på det. Omfamna din skugga, se denna infusion av Ljus inom såväl som utanför.

Om du är som ljus, hur kan du vara i mörkret?

Mina älskade, tillåt övergången av ”skuggan” som rör sig över er sol att symboliskt bli en skugga som rör sig genom era liv så att ni äntligen kan lära er att dansa med den! Tillsammans kan ni skapa nytt, vilket betyder att erkänna att alla dessa är olika frekvenser av Ljus. När personer med svagare ljus och lägre frekvenser ifrågasätts sätter du ner dem, lyser på dem, ser ljuset i deras ögon, tar deras händer och ger dem en symbolisk kram.

Kontroll skapar splittring. Genom att integrera ditt jags Yin-Yang, och därmed hålla kraften av ljus och mörker i essensen av ditt Ljus och Kärlek, frukta ingen. Som en Kristen varelse kan sant mörker aldrig finnas igen, för var du än är finns det ljus också.

Detta är Vattumanporten, som du stadigt har övervunnit under många år, decennier, livstider och ännu längre. Så var sann mot dig själv. Sluta kritisera och döma dig själv och andra, för när du gör detta ger du skuggjaget kraften att uttrycka sig själv.

Ta vara på ditt inre ljus och omfamna det du drar dig för, låt Kärleken föra in fred i din värld och du kommer att förvandlas.

Må den levande Kristi ljus brinna starkt inom dig och må du veta att du inte kan vara ensam nu eller någonsin. Tills vi träffas igen är jag Kuthumi, jag är Herren och Mästaren, Cohen av de Gyllene Strålarna av Kärlek och Visdom, och jag hälsar och välsignar dig i Ljuset, Adonai.

** Kanal: Chanel Lingenfelder

Med Kärlek, Frihet

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *