Sananda 26 aug

Sananda

Ashtar On The Road Teleconference

26 augusti, 2014

Kanall: Susan Leland

 

Hälsningar, älskade familj! Jag är Sananda och jag är hedrad över att vara här med er! Ni har kommit så långt på era Vägar, och Vägarna är bokstavligen kantade med kärlek – även om de kanske inte alltid känns kärleksfulla, och detta är helt enkelt en del av var Planeten Jorden är vid denna tidpunkt. ”När jag anlände i Yeshua,´s kropp, var Vägen framför mig  inte alltid beströdd med rosor.

Det fanns tider då det fanns törnen. Och ändå, och ändå var jag välsignad att få ha kärleken, alltid och erbjuda den till alla , oavsett vilka de var eller vad deras avsikter var gentemot mot Mig och mot dem som reste med Mig. Det fanns vissa tider som var svåra, men jag såg dem inte som sådana, utan snarare som möjligheter att lära, som möjligheter för att vara sann mot Mig själv och det Uppdrag som jag hade tagit på mig som Yeshua. Och trots att Världen ännu inte var redo att göra sin Uppstigning, var den fortfarande väldigt redo att ta emot Kärlek.

Och det var Mitt Meddelande, kort och gott! Och nu , Mina Älskade, har jag möjlighet att komma tillbaka och att tala till er alla, som mig själv, Sananda, men alltid, alltid med Yeshua och de andra,  som komplement till Mig som en del av Vem Jag Är! Och jag säger till er, älskade vänner, att det här är verkligen det finaste ögonblick som ni någonsin har kunnat njuta av!  Och det gäller nu för er att känna Kärleken – Kärleken till er själva och Kärleken till varandra – för att vara Stödet till dina Medmänniskor, för att visa dem Kärleken, att vara förebilden av Kärleken!!!

Längs vägen, kommer ni – med er Utstrålning -lyfta Planeten Jorden till sin destination som den har haft sedan begynnelsen.  Det handlar helt enkelt om att erfarenheter behövde göras. Och så är det nu, att i detta ögonblick av beredskap, är Kärlekens energi den enda energi som ni verkligen behöver. Ta in den och utstråla den och ni kommer verkligen att göra precis det som jag kom för att göra!  Jag är med var och en av er och jag älskar er alla med så stor kärlek från mitt hjärta att jag ber er att känna den. Andas in den och håll den alltid i era hjärtan, och låta den expandera och växa.  FÖRSTÅ att ni förtjänar den!  FÖRSTÅ att ni är vackra, strålande varelser på en så spännande Väg och att Vägen – nu när ni har nått denna punkt – endast har rosor för er!!! Ni behöver inte trampa på några törnen.

Ni behöver inte möta eventuella svårigheter som blockerar vägen -såvida ni inte verkligen vill ha dem. Det är upp till er att välja Kärlek, enbart Kärlek. Det är ganska enkelt att säga, eller hur?  Det är upp till er att tillåta Kärlek att göra rädslan maktlös, helt enkelt genom att släppa den.

Rädsla och alla dess förgreningar – ilska, depression och så vidare – är illusioner som skapats för att upplevas, och nu för att lämnas kvar eller att vara släppas på något sätt, som ni var och en kan välja.  Det finns så många underbara sätt!

I min undervisning, håller jag det enkelt. Om ni kommer ihåg att motsatsen till rädsla är Kärlek och allt som Kärleken frambringar, och om ni vill fylla er med ren, ljus glänsande kärlek -Hög Dimensionell Kärlek, total Universell Kärlek, totalt förlåtande Kärlek , icke-dömande Kärlek, Medkännande kärlek – kommer ni tycka att ni bokstavligen svävar ovanför Vägen och ni kan fånga  alla rosor då de skickas till er!

Det finns inte längre en mödosam, mödosam, vridande, slingrande, utmaning och hinderfylld Väg framför er! Den badar i ljus och det är er egen Strålglans som visar vägen, helt enkelt genom att vara den Kärlek och genom att låta Kärleken komma  från Universum – Moder / Fader Gud, era guider, mentorer, varav jag är en, änglarna och ärkeänglarna, de uppstigna sådana, Mästerna och ja, till och med Moder Gaia´s Högre Riken – alla är här för att lägga till sin kärlek med er kärlek !!!

Så var ETT med oss, älskade vänner, och tillsammans – om ni vill ta våra händer – kan vi flyga tillsammans, och det kommer att verka, som bara ett ögonblick av er tid innan ni når den vackra Gyllene Tidsåldern, som har så mycket lovande för er – så mycket att göra, så mycket som ni kan göra för att ytterligare uttrycka er Kärlek!  Ni kommer att aktiveras på nytt, och ni kommer att ha möjligheter, på planeten Jorden och bortom, och därifrån kommer ni kunna stiga mot ännu högre dimensioner och de livsstilar som redan finns där, och som en del av er alla, redan lever i.

”Detta är en Åter-förening av er alla, med er alla, och med alla i Universum !!! Den är obegränsad och där finns bara Kärlek för er. Så var den Kärleken och tillåt endast Kärlek, genom att inte fokusera på dess motsats. Och tillsammans, älskade vänner, kommer vi att ha fulländat det fantastiska Uppdrag att ni kom hit för att utföra!

Så Jag – och alla de av oss som kommer till er på Vingar av Kärlek, från vad ni brukar kalla de Himmelska Riken av Ljus – välsignar er. Vi hedrar er, och vi tackar er för att ni är här, och är ett med oss i vårt kärleksfulla Uppstigningsuppdrag. Vi älskar er, Älskade Vänner, mer än vad ord någonsin kan uttrycka!!!

Så vi inbjuder er att ta några rosor och håll dem i era Hjärtan och känn deras sammetslena mjukhet, känn deras kärleksfulla energier! Och Universum – allt i Universum – ska veta att ni har varit samlade här, och att ni har välsignat oss med er närvaro, även när vi välsignar er för detsamma! Kalla på Mig när som helst ni vill. Håll ut handen och känn Min hand i er. Vi reser tillsammans, resten av vägen på er Resa Hem! Och så är det. Namaste!

 

Översättning: Helene Alexanderzon – www.st.germain.se

 

http://www.ashtarontheroad.com/catalog/item/2497194/9678753.htm

http://www.ashtarontheroad.com/sanandas-blessing-aug-26.html

Transcripton by Marta.

Given through Susan Leland, August 26, 2014. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2014. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Du gillar kanske också...