Sananda

 

 

Sananda

23 december, 2104

Kanal: James McConnel

 

“Yeshua”

 

Mina bröder och mina systrar, det är så underbart att vara med er igen vid den här tiden, i detta ögonblick, eftersom ytterligare ett år är på väg att börja, ett nytt år av förståelse och kärlek som varit frånvarande i många aspekter hittills. Men då detta nya år börjar är det en tid av glädje, en tid för kärlek och denna gång – din semesterperiod – är det inte en tid av fred? Är det inte en tid för att dela en förståelse av kärlek på planeten? Detta är vad denna tid representerar. Ja, ni firar jul. Men vad är julen? Är det ett firande av min födelse? Jag tror inte det. Är det ett firande av Kristi födelse? Ja. Det är en hyllning till Kristus medvetandet på hela planeten.

 

För det finns inte en enda på hela planeten som inte känner denna resonans vid denna tid på året. Oavsett om det är firandet av jul eller början på det nya året, så firar alla på något denna nya början. Det är en ny början av en ny förståelse. Av en ny nivå av kärlek och frid som kommer att spridas över hela planeten.

 

Jag, Yeshua, har varit filtret av Kristus Medvetandet i världen under de senaste 2000 åren. Min tid är nästan över och jag kommer att gå vidare precis som alla går vidare till ett nytt firande av enhet. Så när människor närmar sig på denna tid dras de inte att alla tillsammans? Om inte för bara ett ögonblick med ett leende i allas ansikte då de ser på ett litet barn när de öppnar sina presenter. Inger inte det en liten bit av en känsla av frid och kärlek?

 

Har alla det så vid denna tid? Nej. Alla upplever inte detta men tiden kommer då alla kommer att göra det, för detta kommer att bli en tid som kommer att bli ihågkommen. När slöjan lyfts och du kan se verkligheten i allt som du har missat fram tills nu. Allting kommer att öppna upp till ett nytt ljus, till en början på en ny gryning för mänskligheten.

 

Så se på den här tiden, denna dag, denna dag nu som är vintersolståndet, denna dag när nätterna är den längsta och dagarna är kortast. Men vad som händer nästa dag? Natten blir lite kortare och dagen blir lite längre såsom varje nästkommande dag om och om igen. Tills du kommer till tidpunkten i nästa år när dagarna är de längsta och nätterna är kortast.

 

Men vad representerar detta? Det representerar en ny början. En rörelse framåt med dagar som blir längre och ljuset skiner mer och mer och mer och mer och mörkret bleknar bort i fjärran. Är inte detta symboliskt för vad som är på väg att hända för hela den här planeten? Precis som det redan har hänt i hela galaxen, där många har vänt sig till ljuset, där de var så genomsyrade av mörkret tidigare, men nu är det dags för ljuset! Det är dags nu för ljuset att skina. För Betlehems stjärna att åter lysa! Inte som en sann stjärna utan som ett skepp som ni vet, det Nya Jerusalem. Och som jag sa så länge sedan sa ”det kommer att bli en ny jord och en ny himmel.” Detta är vad som menades, början på en Ny Tid, en Ny Tid av kärlek och enhet som inte har varit närvarande fram tills denna tidpunkt.

 

Så var vid gott mod, mina bröder och systrar, var av fred. Oavsett vad som händer runt omkring er så vet alltid att allt först händer inom och sedan uttrycks utanför, först inom och sedan, utom. Tro på det. Vet det. Allt kommer att ske i sin tid, i dess frekvens, i rättan vetskap att detta är ögonblicket!

 

Jag är din kära bror, Yeshua. Jag är och kommer alltid att vara med dig. Låt alla tankar på skillnader, låt alla tankar på separation från din bror och din syster bredvid dig, låt alla dessa tankar blekna bort med början av denna Nya Gryning.

 

Jag lämnar er nu att vara frid och kärlek för all framtid.

 

Översättning: Alexandra Davidsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...