Judas Iskariot

Judas Iskariot

Lördag 27 december 2014

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag hörs snart klockorna ringa. Klockorna som ringer in det nya året. Ett år som lovar gott inför framtiden. Ett år när saker och ting kommer att manifesteras. Ett år som ni har väntat på kära vänner. Inte bara väntat utan arbetat för, det är det som nu ger resultat. Alla era ansträngningar att hålla ljuset högt ger nu resultat, kära vänner. Vi gläds med Er och skickar så mycket ljus och kärlek vi kan för att hålla lågan brinnande. En låga som lyser rätt så klart nu till allas förundran och glädje. Då menar vi förståss helheten, helheten i det kollektiva. I det individuella varierar lågorna såklart men det är i det kollektiva ni måste gå upp. Det är mänskligheten i sin helhet som ska transformeras om och gå upp med Jorden in i den Nya Gyllene Tidsåldern. Det är ett stort steg ni tar denna gången. Ett steg som förvandlar allt som kommer i dess väg. Det vill säga i slutändan kommer det att påverka allting.

 

Så ta det lugnt nu, kära Jordbor. Stilla er och låt ljuset brinna, brinna för var och en av oss. Alla starka och flämtande lågor bildar tillsammans den enhet som nu är på väg att stiga upp tillsammans med Jorden. Moder Jord håller sina vingar utbredda som skydd åt er och är så lycklig över att få med sig sina barn. Detta är ett ögonblick hon har längtat och arbetat för. Precis som ni skulle göra vad som helst för era barn, så är det just det Moder Jord har gjort för Er. Hon är värd all er tacksamhet så sänd gärna en tacksamhetsbön till henne, samtidigt som ni skickar henne ljus och kärlek. Moder Jord är nu bara ljus och kärlek och är oförmögen att ta emot något annat. Hon skickar ljus och kärlek till Er och de rester av mänskligheten som behöver helas.

 

Det enda ni behöver göra kära Jordbor är att hålla er låga brinnande och låta den växa i kärlek och harmoni med andra väsen runt omkring er. Är det något mer ni behöver göra så visar det sig snart. Det viktigaste är att ni arbetar med er själva, släpper gamla mönster och blockeringar. Lyfter era ögon mot ljuset och anammar den nya energin som sprider sig där. Det är då ni hjälper mänskligheten att växa. Det är då er påverkan är som störst. Bekymra er inte över morgondagen utan lev i nuet. Det är i nuet som alla förändringar kan ske. Du kan ju bara ändra något nu, eller hur? Igår är ju försent. I morgon finns det nya möjligheter.

 

Känn, känn i hjärtat vilka steg du ska ta och följ dem nu. Svårare än så är det inte även om det kan vara svårt nog. Be dina guider och ledare om hjälp om du misströstar eller oroa dig för något. Försök vara i harmoni med dig själv och din kropp så mycket som det går. Det är då du gör mest påverkan på andra runt omkring dig. Du sprider lugna och harmoniska energier till gagn för alla som vill ta emot dem. De som inte vill ta emot dem kan du inte göra mycket åt, utom att fortsätta sprida dina harmoniska ljusa energier och hoppas att du så småningom kan tända den flämtande lågan. Allt är frivilligt, alla har en fri vilja. Vi väljer det vi valt och tror är bäst för oss. Döm nu icke andra, kära vänner, det kan finnas en mening i allt. En mening som du inte ser eftersom det är förborgat i den andre. Låt dem i kärlek gå sin egen väg och sörj inte för deras skull.

 

Gläds över dem som följer med dig och stötta de som börjat gå på denna väg. De kan trampa fortare nu då de har ljuset med sig. Ni har banat vägen för dem så gläds med alla som ni redan har hjälpt en bit på väg. Glöm inte tacka och visa er själva kärlek också. Alla behöver påfyllning av ljus och kärlek för att hålla lågan levande och låta den växa till sig.

 

Var i ljus och kärlek mina vänner och ETT GOTT NYTT ÅR till Er alla!

 

Med så mycket kärlek Judas

 

Du gillar kanske också...