Sananda Jesus via Ann Dahlberg, May 5th, 2019

Jesus

Ann Dahlberg

2/5 2019

 

Jag är Jesus. Jag håller med om allt som Judas sa nu. Jag går också samma steg som ni går. Jag går före, efter, bredvid, ovanför, under och överallt finns jag med er. Det var mitt löfte till er för 2000 år sedan och jag går fortfarande bland er. Jag är fortfarande en vägvisare som även ni är, ni som följer i mina spår, ni som väljer kärleken och friden i era hjärtan och som väljer att följa den rösten som pratar om kärlek och frid, det fridfulla sinnet och det fridfulla hjärtat, det här hör ihop, är ett, precis som ni och jag är ett. Ni är mina bröder och systrar och jag kommer aldrig att ge upp förrän ni alla har följt mig in i det nya ljusa kärleksfulla riket. Jag kommer alltid att finnas med er och ni finns alltid i mitt hjärta. Jag älskar er så mycket och jag förstår också att det kan gå lite upp och ned men den ljusa tiden är här och ljuset har tagit över mer och mer och fler och fler människor har vaknat. Fler och fler människor väljer kärleken och fler och fler väljer att se allting med kärlek och då blir världen och människorna och allt man möter också mycket vackrare och får en annan gloria runt sig. En gloria som ni också har för ni är också mina vägvisare, mina hjältar, mina bröder och mina systrar. Jag älskar er så mycket och tackar nu för mig. Tack så mycket.

Du gillar kanske också...