Sananda och Maria Magdalena via Fran Zepeda, 7 januari 2017

Yeshua och Maria Magdalena

Via Fran Zepeda, 7 januari 2017

 

Mina kära, vet ni om hur kraftfulla ni är? Skönheten inom er vill komma ut. De underbara gåvorna inom er vill komma ut. Förstår ni att tiden är inne för er att ge dessa gåvor till världen? Det är dags att gräva djupt inom er och hitta dessa gåvor, dessa underbara gåvor som är redo att komma ut.

Det handlar inte längre om vilka ni är. Det handlar inte heller om vad ni har varit, utan det handlar om Nu och om vilka ni är, Nu i detta ögonblick. Och mina kära, djupt, djupt inom har ni så många Gåvor som bara väntar på att få dela med sig.

Vi älskar er av hela vårt hjärta och ni kommer också att älska er själva med hela ert hjärta. Och det lägger grunden för att era underbara gåvor ska kunna komma fram, era fantastiska gåvor som bara är unika för er.

Kära ni, ni har kommit så långt och har varit med om så mycket. Det handlar inte om att titta tillbaka längre. Det handlar om att gripa detta ögonblick, så att allt ni kan ge är mer av er Kärlek och era Gåvor.

Den djupa Kärlek och Glädje som ni bygger upp i varje ögonblick, när ljuset kommer inströmmande, berör er på djupet och tar fram vilka ni är och ni kan se det som om det vore i ett strålkastarjus, ni kan se det som ni aldrig har sett det förut om ni tillåter ert Ljus och er Kärlek att komma fram …och inom det finns skapelser som ni inte ens visste att ni hade, som ni inte ens visste att ni skulle kunna göra.

Vet ni hur kraftfulla ni är? Vet ni att ni kan ta fram så mycket, baserat på så mycket Kärlek, ta fram insikter och idéer som snabbt kan formas till skapelser att dela med världen. Kärlek har alltid varit svaret. Ni vet det, mina kära. Det har aldrig handlat om vilka ni är eller vilka ni var. Det handlar om vilka ni väljer att vara.

Hur utvecklar ni det vackra Gudomliga Väsen som är ni? Hur tar ni fram er Unicitet och er Kärlek så att ni kan dela med er av dem med en sådan svallande glädje? Hur gör ni det? Hur upplever ni er makt? Ni låter Kärleken välla upp inom er till den grad att det enda ni vill är att Skapa och Ge för att Visa vilka ni är.

Det finns så många överraskningar däri. Det kanske inte är något ni kan se ännu, kanske har det inte formats än, men kan ni känna det? Kan ni känna att det finns ett muller inom er som vill visa mer av vilka ni är, att dela med er av vilka ni är och att tjäna världen på ett sätt som får ert hjärta att sjunga?

Det är vad allt det här handlar om, mina kära. Det är därför ni har gått igenom allt som ni har gått igenom, allt arbete med att rensa ut er själva så mycket att ni har blivit en ”kristallin kärlekstår”. För i tåren där det brukade finnas smärta, finns nu bara kristallklar Kärlek och Skapande.

Oroa er inte för vart ert liv ska föra er, för det vet redan vart det är på väg. Nej, det handlar inte om vilka ni har varit eller ens vart ni är på väg. Det handlar om var ni är just Nu, vilka ni är i detta ögonblick. Känn hur ert hjärta brister ut i glädje när ni inser hur kraftfulla ni är i varje ögonblick. Ni kan samla all er styrka och all er kraft som är baserad på Kärlek.

Kära ni, ni är så kraftfulla att ni kan skapa allt ni vill. Det enda som behövs är Kärlek och er Intention, Glädje och Passion för att vilja skapa det och sedan titta på det när det blommar.

Mina kära, vi älskar er och vi stöder er, och vi vill att ni ska känna vår Kärlek och vårt Väsen så att ni kan inse att det är lika kraftfullt som ni är, och att ni är lika kraftfulla som vi är, eftersom vi är Ett. Ni är Mästare Nu.

Vi älskar er och vi stöder er nu och för evigt.

Vi är Yeshua och Maria Magdalena.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

www.franhealing.com    www.franheal.wordpress.com  www.ouremergingdivinity.com

Du gillar kanske också...