Sananda via Jennyli Gustavsson, 15 mars, 2018

Entiteternas hierarki och uppgift i ditt liv – enligt Sananda

 

En viktig sak att förstå när det gäller alla er som arbetar för ljuset på Jorden, är att ni inte står längst ner på trappstegen. Människor som har valt att gå ner på Jorden i den här tiden och arbeta för ljuset är vad vi kallar initierade ljusarbetare. Många tror att de är längst ner i vortexen, och att kommunikationen med tidlösa varelser och entiteter liknar kommunikationen mellan en förälder och ett barn, och att människan alltid är barnet. Men så är inte fallet. Mirakler sker, men inte alltid pga att människan ber till högre krafter. Mirakler sker därför att ni börjar se er egen storhet. En del entiteter ser upp till er, och hjälper er för att på så vis få vandra vidare i sin egen utveckling.

Enkelt och schematiskt ser det ut så här enligt Sananda, alltså Jag:

Högst upp står ärkeänglarna. De står närmast Gud, och de ursprungliga evighetsprinciperna. Deras uppgift är att vara ljuset och kärleken i världen. De initierar människor och andeväsen, till sitt verkliga uppdrag, enligt planen för deras liv. Halleluja, säger jag! Hur ska man kunna beskriva ett väsen som är obeskrivbart. Mötet med en ärkeängel, är ett verkligt mirakel som sker. Mötet med en ärkeängel, kungör att löftet om evigt liv är sant. Musik och lustfylld evig harmoni, är deras essens. Mötet med en ärkeängel lämnar ingen oberörd. Du känner ljuv musik öppna dörren till paradiset när en ärkeängels kraft får verka i ditt liv.

Sen kommer änglar och keruber, som är en stor grupp kraftfulla entiteter för beskydd och manifestation. Underkategorier av änglar och keruber finns i olika former. Mer om det har vi inte utrymme för här. Men enligt överenskommelsen så har alla människor som föds till jorden, minst en ängel med sig hela tiden. Den viktigaste uppgiften denna ängel har är att förmedla trygghet, självförtroende och erkänsla. Den hjälper och skyddar också era guider, i sitt arbete med er. Skillnaden mellan en ängel och en kerub är temporär, på så vis att medans änglarna finns med er hela tiden, så är keruberna bara tillfälligt på besök när de behövs. Det är när ni ber om hjälp som de dyker upp. Din egen ängel finns alltid hos dig. Du behöver ibland bekräfta detta för din ängel. Denna erkänsla tar skruv, kan man säga. Arbetet för ängeln når därmed nya höjder.

Efter änglarna kommer guiderna, som har manifestationsrätt i människans liv. De är klangfulla entiteter med rätt att forma skeenden utifrån den högsta tanken och planen för era liv. Många av er har kontakt med era guider på ett väldigt personligt sätt. Deras arbete erbjuder visioner om planen. Du som har kontakt, kan få visioner om din livsväg, ditt syfte.

Efter guiderna kommer den initierade ljusarbetaren på Jorden. Den initierade ljusarbetaren har INTE ett högre värde som människa, än någon annan. Det är mycket viktigt att förstå. Egentligen sätter den initierade personen sig oftast i en lägre position, eftersom han eller hon förstår vilka ni alla är i er essens. Initierade personer är på Jorden för att förmedla eviga sanningar, och få alla andra att inse sin egen storhet. Du som läser detta och känner att det är din uppgift, men inte förstår hur du ska göra, säger jag en sak: åberopa evigheten leendes, och med vetskap om att den upplysta vägen alltid är lättast att se.

Ingjut hopp i ditt hjärta, och tro på dig själv. Det är den största hjälpen till dig själv. Den andra hjälpen får du ifrån oss. Utom alla tvivel är det så. Initiering låter väldigt högtidligt, men det handlar om att föregå med gott exempel, när man fått kontakt med de eviga livsprinciperna. Och det innebär ett ansvar. Eminent blir den som låter sig ledas i stor ödmjukhet och tillit till livets egen inneboende skaparkraft och medvetenhet.

Efter de initierade, och alla människor på livets vandring, kommer vägledarna. Vägledarna hjälper er med riktning, att göra ”rätt” val i livet, enligt planen. De står er väldigt nära, och de samarbetar självklart med guiderna som har manifestationsrätt. Det är vägledarna som får dig att snubbla, slå dig, eller tappa något för att uppmärksamma dig på något. När du blir uppmärksam, och tänker att ja just det, så här behöver jag göra, då hjälper guiderna dig att manifestera det i ditt liv. Givetvis arbetar de på många olika sätt. Detta var bara ett exempel.

Efter vägledarna kommer väktarna. Deras arbete och uppgift är väldigt viktigt. Än om de till synes står på den lägsta nivån. Det här med den hierarkiska vortexen, iscensätter former för kommunikation och samarbete, mer än olika nivåer av viktighet. Skulle du vända på pyramiden, då står de längst ner i botten, för spetskunskapen. Utan väktarna verkar entiteternas arbete fruktlöst 😉 Så klart är det inte fruktlöst, men det verkar så, därför att väktarens uppgift i ditt liv är att lägga locket på, och att ta av det när det behövs – öppna och stänga energidörrar. Det är när du ställs inför situationer eller människor som riskerar att dränera din energikropp som väktarna lägger locket på.

Du har visserligen dina änglar som skydd. Men en ängel lägger inte locket på. De lägger ljus och kärlek på. Deras skydd har en annan funktion. Det starka ljuset låter inte mörker tränga sig på. Väktarna tar på sig rollen att erbjuda nödlösning i vissa situationer. Du kan förnimma i din kropp när energilocken upplöses. Det är individuellt hur det känns i just din kropp. Dess funktion är enbart skydd från oönskad inverkan, och från att tömma ditt kärl, alltså energikropp på energi. Du behöver sedan bli av med locken när du befinner dig i lugn och ro igen. Märk väl att de inte är farliga, men de stör det levande flödet av energier. Det finns inget att oroa sig för.

Förutom att lägga locket på, och verka för att ta av det igen, så styr de även energikroppens kommunikation med omgivningen, evigheten och de andra entiteterna. De hjälper dig att koppla upp för att få kontakt, och för att höja ditt medvetande och vibration. Du förstår utom alla tvivel att deras roll är oerhört viktig. Med en lång text som denna fulländar jag, och kröner jag deras verk. När du ber Moder jord att få ta del av hennes kreativa och lustfyllda kraft, finns en väktare där som hjälper dig att öppna upp för kommunikationen. Det finns en väktare för varje chakra. Det är vackert att se deras miljömedvetna arbete.

Om du vill kan du föreställa dig dessa väktare som små älvor i olika färger. De flyger och arbetar fort. De tankar din aura med eviga energier. Ja du kan se det som om de kopplade upp en slang för att tanka dig. Deras färg harmonierar med det specifika chakra som den arbetar med. Halleluja för alla väktare. Du kan säga att de hör till Devariket, men också till himmelriket och till evigheten. Använd dig av dina väktare när du mediterar. Med detta sagt har jag också inspirerat till nästa meditation som kommer på påskdagen.

Slutkommentar: Ur mitt perspektiv är detta en schematisk bild över kärleksfulla väsens uppgifter i livets formbara väv. Du som människa har en viktig roll, så som spindeln i detta nät. Du verkar där du är, och dina trådar får ljuset att ledas från en gren till en annan. Då förstärks ljuset i världen. Det är vackert att se! Kommunikation allena, utan ett medvetande, fungerar såsom en elkabel skickar ström till en glödlampa. Den lyser, men den vet inte varför den lyser. Medvetandet som kommunicerar med livet, vet varför det lyser: för att visa vägen för de många människor som vandrar i mörker, och för att verka för att nåden tecknar sitt kärleksfulla ansikte, såsom Jag tecknar mitt.

Den enda själen är allt livs själ. Jag är den sanna andan till allt liv – den enda själen. Du kan se mig som barken på livets träd. Jag växer med livet. Jag rymmer allt liv. Den enda själen finns inom allt som lever. Likaså inom dig. Som människa blev jag kallad Jesus Kristus, därför att jag använde min fulla potential. Du kan också göra det. Du kan bli ett med den enda själen och låta livets magiska och gudomliga krafter verka genom dig. Den enda själen är livet som har börjat spira ur en ursprunglig kraft som vi kallar Gud. Den kraften är allt som är! Tack för att du låter livet spira i evigheternas evighet. Tack för att sanningens ljus och andetag får verka genom dig. Det är sann anda!

Var hälsad, Du trosstjänare i ljusets tjänst.

Med eviga hälsningar ifrån Sananda

Du gillar kanske också...