Sananda via Ann Dahlberg, 1 januari

Jesus Sananda

Sananda

Fredag 1 januari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag hälsar till dig och alla idag. Jorden har nu kommit till en punkt, där ingen återvändo till det mörka är möjlig. Från och med nu kommer det att bli ljusare och ljusare på jorden.

Gaia lyser i sin glans med allsköns färger och vi är alla så stolta över henne. Hon har utfört en bragd utan dess like i denna långa historia som jorden har gått igenom. Hon har blivit en legend som det kommer att skrivas mycket om. De historierna kommer även att beröra Er kära jordbor. Ni är en del av Gaias historia.

2016 kommer att bli ett år att minnas för alla, ni som har överlevt och vi som har följt er från andra sidan. Ett historiskt år med ljusa förtecken. Om ni hörde jubelsången som sjungs nu, så skulle ni förstå det fantastiska som ni och jorden just nu går igenom.

Det är dags att jubla för mänskligheten och det är dags att känna glädjen jubla långt in i era hjärtan. Vi är här nu och ni är med oss. Förstå att de sista stegen går vi tillsammans. Räck ut era händer och vi fångar dem i våra. Ni är oss så otroligt kära och älskade, så sök och ni kommer att finna oss i era hjärtan. Era guider står med utbredda armar och väntar på Er nu. Läkningen och helandet kan börja för alla som just nu trampar på vår jord.

Jorden vars namn är Gaia, som är otroligt älskad och hedrad i hela universum. Känn er hedrade för att få har varit med på hennes resa. Hon är den mest älskade ”Moder” som ni någonsin har haft, ni stjärnfrön som finns därute och här med oss.

Kära Jordbor, ta väl vara på år 2016 och vet att vi finns här för Er. Det enda ni behöver göra är att räcka ut handen och vi kommer att fånga den och hjälpa er den sista biten fram till ert verkliga jag det ”multidimensionella jag” som är du.

Vi är för evigt sammanlänkade till ”ett” med Vår Fader. Inget kan någonsin skilja oss åt. Vi hör alla ihop för evigt.

Evigheten är vår.

Jag tackar Vår Gud, Vår Fader i himmelen för hans stora vishet och eviga kärlek.

Jag avslutar med att ge min kärlek och tillit till Er. Ni är på väg mina kära ovh vi med Er.

 

Sananda

Du gillar kanske också...