Yeshua om Sjätte Chakrat den 6 augusti 2021  

 

Yeshua om det Sjätte Chakrat

den 6 augusti 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade själar!

Idag ska vi fortsätta vår konversation om ert sjätte chakra.

Jag ska berätta om dess roll i det mänskliga livet just nu – i perioden för ert skifte till den högre dimensionen och hur det är möjligt att återuppliva dess ursprungliga funktioner.

Men först av allt vill jag varna er för att detta inte är möjligt för varje person, utan endast för dem som har förmått höja sitt medvetande, vilket även innebär vibrationer, till åtminstone den fjärde dimensionens nivå. Det finns nu på Jorden tillräckligt med sådana människor.

Ju mer ni stiger upp för stegen som leder er till den femte dimensionen, desto tydligare kommer ni att förnimma ert sjätte chakra.

Ni kommer att känna som om det avtar, pulserar eller tilltar.

Ni kan känna sensationer likt stickningar, ljusvibrationer, kyla eller värme i området för ert tredje öga.

Detta är dess fysiska manifestationer. Men viktigare är att det börjar vakna upp efter den djupa sömnen och återställer sina förlorade förmågor, dess huvudsakliga förmåga är dess kommunikation med det subtila planet.

Vilka är manifestationerna i ert tredje öga?

Först av allt, så börjar ni subtilt att känna av varandra, vilket innebär kommunikation på det subtila planet.

Den allra viktigaste aspekten i er kommunikation är inte orden, vilket ni är vana vid att utbyta med varandra, utan energierna som bär era emotioner, tankar och handlingar.

Ni läser av dem från varandra, utan att yttra några ord och det är det första steget till telepatisk kommunikation, något som samtliga människor i början av den mänskliga civilisationen innehade.

Naturligtvis så kommer det inte på en enda dag. Ni behöver utveckla dessa förmågor så som ni utvecklar er kropp för att hålla den slank, flexibel och underbar.

Men nu måste era relationer bli precis lika flexibla och underbara.

Ni kan börja smått.

Dagligen, när ni kommunicerar med någon person ni träffar, försök se in i hans/hennes själ för att urskilja hans/hennes emotionella status, för att känna hans/hennes önskningar, för att förutse hur han/hon tänker.

Och när en person börjar prata eller agera, så kommer ni omedelbart att inse hur exakt ni hade avläst informationen om honom/henne.

Stereotyper är mycket kraftfulla i en tre-dimensionell värld och därför är människornas ord och gärningar av ett liknande slag.

Ni kommer att överraskas av hur förutsägbara människorna i dualitetens värld kan vara. Det blir inte svårt att genomtränga deras subtila kroppar för att läsa deras tankar och känslor.

Men med människorna som är på samma nivå som ni, så kan ni få möta vissa överraskningar, för dessa människor står andligt nära er och ni antar att de måste tänka och reagera så som ni gör.

Om detta inte sker, så blir ni mycket överraskade och förvånade.

Men ni glömmer, kära ni, att ju högre en persons andliga nivå är och ju rikare och mer multi-dimensionell hans/hennes inre värld är, desto vidare är hans/hennes uppfattning om verkligheten, där klichéer och stereotyper har skalats av.

Därför krävs det stort mästerskap att genomtränga denna persons själ, vilket inte är möjligt för alla.

Men det viktigaste som ni behöver veta – är att börja öva på sådana kommunikationer/att känna av varandra och gradvis, steg för steg, så kommer ni att utveckla ert tredje öga – återuppliva det, återställa det till sin tidigare glans.

Och för detta välsignar jag er, kära ni!

Yeshua som älskar er med hela sitt hjärta, har talat till er.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...