Sananda via Ann Dahlberg, 13 maj, 2017

Sananda

Lördag 13 maj 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och är mycket glad över att få vara här idag. Det är mot en värld i överflöd som vi nu går emot. Det är dags nu kära barn på Jorden att dra ert strå till stacken. Det finns mycket att göra på vår kära Jord. Allt som blivit skadat och förstört behöver nu återställas till sitt naturliga skick. Det är bra att ni samarbetar och hjälps åt med olika projekt för att värna och hedra vår Jord som har utstått mycket för er skull kära barn. Det är nu Er tur att ge tillbaka lite av den kärlek som hon har gett er. Moder Jord är full av kärlek för alla sina skapelser och vill att ni alla ska ha det bra. Känn bara efter hur ni mår i era kroppar. En del mår bra och en del mår inte bra. Likadant är det med era organ i kroppen. En del klarar sig fint andra mår mindre bra. Likadant är det i Moder Jords kropp. En del ställen på Moder Jord är i perfekt balans andra mår mindre bra beroende på hur utsatta de ställena är av föroreningar eller gifter. På en del ställen har gnagts stora hål och de kan vara lite värre att reparera. Allt är dock möjligt kära barn på Jorden, allt är möjligt.

Många mirakel kan ske i dessa dagar och det är ni som framkallar dem. Det här gör ni med kraften i kärleken och intentionen. Är ni tillräckligt många som har samma kraft och intention så kan stora under ske. Små mirakler kommer nu att inträffa hela tiden, då Jordens barn banar vägen för den Nya Tiden på Jorden. Ni är många nu som kommer att sprida ert hjärtas överflöd överallt på vår Jord. Jorden kommer att byggas upp på nytt av hängivna arbetare med hjärtat på rätta stället. Det här sprider sig till många hjärtan som öppnas upp och sträcker fram en villig hand. Jorden kommer snart att ha en stor böljande rörelse av händer som är villiga att hjälpa till när de ser det goda som kommer därav.

Ja, mänskligheten är på väg och det saluteras i himlen med både trumpeter och änglasång. Jag, Sananda rörs till tårar av allt som jag ser idag. Det är detta vi har arbetat för, det är den här stunden vi har längtat efter och nu är den här. Det är underbart och fantastiskt och mitt hjärta sväller av kärlek för vår Jord, för Er, för allt som finns på den här planeten. Jag älskar Er så mycket och mycket snart kan jag få sluta Er alla i min famn. Gå i frid nu mina barn på Jorden och gör det arbete som ni finner att ni ska göra i era hjärtan. Vare sig det är ett stort eller litet arbete ni gör på Jorden så räknas det lika i himmelen. Ni är alla en Guds gåva och är lika aktade och älskade för de ni är. Var och en av er har många som väntar på Er med stor glädje och kärlek. De ser att mötet är nära förestående och de kan knappast bärga sig för den kärlek som bubblar upp i deras hjärtan. En kärlek som snart kan få utlopp då nu Jordens barn tågar in i ljuset igen.

Förstå att ni är väntade och älskade kära barn på Jorden. Känn detta nu i ert hjärta och följ de viskningar ni hör där. Den vägen leder hem, hem till era nära och kära som gör allt för att ni ska följa den vägen nu.

Jag går med Er nu. Jorden med alla dess varelser är på väg in i ljuset. Det är underbart vackert att se och jag ska spara denna bilden i mitt hjärta så att ni alla ska få uppleva den idag som idag är. Tiden är nu mina kära barn på Jorden. Återvändandet har börjat och överflödet av kärlek sprider sig nu över Jorden i en allt snabbare takt.

Gud är med Er!

Namaste

Sananda

You may also like...