Sananda via Ann Dahlberg, 15 augusti, 2018

Sananda 

Onsdag, 15 augusti, 2018

Kanal: Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda, som ni vet har jag gått mycket ibland er och jag går fortfarande ibland er, inte så att jag syns men jag finns här hela tiden. Men det här som händer idag ??? för två tusen år sedan och ännu tidigare av många andra som har vandrat samma vägar som jag har vandrat och precis som ni har vandrat också. När ni steg ner på jorden så hade ni med er ljus som ni drog ner till jorden bara genom att ni föddes. Det här ljuset har hjälpt moder jord att vakna upp ur sin omedvetenhet. Som moder Maria sa, kontakten som ni håller mellan jorden ljuset är oerhört viktigt i denna tid nu när allting går så fort. När ljuset väl börjar ta plats på jorden går allting så mycket fortare eftersom ljuset är så mycket snabbare. Jag tror att ni förstår detta. Därför är det som många andra sagt väldigt viktigt att fokusera än mer på hjärtat och hålla ljuset än mer uppe i era kroppar för att ni skall kunna vara de ledande ljusvarelser som steg ner till jorden för att hjälpa moder jord upp i ljuset igen. Ni är många som gick ner för att hjälpa, många har vaknat, en del sover fortfarande det blir fler och fler vakna dag för dag. Ni är inte ensamma, ni är många här på jorden som hjälps åt nu för att jorden och ni själva skall stiga upp i ljuset igen. Jag är så tacksam för att ni så medvetet arbetar för att befästa ljuset på jorden, för att ni så idogt och med stor kärlek fortsätter att kämpa för vår jord och för er mänsklighet, jag tillsammans med all era andra guider och skyddsänglar och tusentals andra väsen som finns runt er bugar ödmjukt och tackar för ert stora mod och er vilja att fortsätta kämpa för ljuset på jorden, tack så mycket, jag är Sananda

Du gillar kanske också...