Sananda via San, 16 augusti, 2018

Hej mina vackra bröder och systrar, det är jag Sananda som talar till er.

Idag vill jag prata lite om vikten av att vara medveten om vad man sänder ut till sina medmänniskor och till det kollektiva medvetandet. Det du sänder ut till andra får du tillbaka dubbelfalt, minst.

Detta är något ni många gånger har hört genom otaliga medier och informationskällor. Idag vill jag att ni tar er tiden till att på ett djupare plan reflektera över dessa ord ”det du sänder ut får du tillbaka”. Det handlar om både små handlingar såsom stora. När du ger någon din sittplats på bussen, när du ger en omedveten människa ett leende, en hjälpande hand eller kanske till och med förlåtelse, acceptans och villkorslös kärlek så sänder du detta till det kollektiva medvetandet som en raket av ljus som i sin klimax av explosion transformerar de lägre frekvenserna. Detta sker i störst kraft när du öppnar ditt hjärta i de mest utmanade situationerna och för de mest utmanade människorna. Att älska de som minst förtjänar det är en väsentlig del av ert arbete. En otroligt väsentlig del!

För din egen del bäddar du för att få samma kärlek, acceptans och förlåtelse tillbaka. Älska din nästa såsom du älskar dig själv, för din nästa är dig själv. Den kärleken du sänder ut är den kärleken du sänder ut till dig själv. Det du gör mot andra är egentligen det du gör mot dig själv, separation är endast ett fenomen som upplevs av människor ur det tredimensionella perspektivet. Det tredimensionella perspektivet är bara ett perspektiv, sanningen och universums lagar verkar inte efter de tredimensionella glasögonen utan utefter den högsta sanningen.

Det du sänder ut, får du tillbaka, för att det är dig själv du sänder det till. Jag ber er begrunda detta på djupet och kontemplera över din enhet med dina medmänniskor och din kärlek för DIG själv. Visa dig själv den villkorslösa kärleken, acceptansen och förlåtelsen genom att ge den till ALLA dina medmänniskor. Det är oerhört viktigt för er ljusarbetare på jorden att sprida detta ljus för transformationen av det kollektiva såsom det individuella medvetandet.

Med kärlek, ljus och omtanke.

Er vän// Sananada

Sanangel.nu

You may also like...