Sananda via Ann Dahlberg, 2 juni, 2017

Sananda

Fredag 2 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag vill be er om tålamod precis som kärleken är tålmodig. Kärleken förtröttas aldrig, den finns där hela tiden med sin stora omsorg och kärlek. Den skyddar, tröstar och uppmuntrar till nya försök. Den ger aldrig upp utan väntar tålmodigt på att nya steg ska tas. Under dess vingar prövar man på nya steg i livet. Vetskapen om att kärleken aldrig överger en gör en stark och modig. Modig nog att pröva nya vägar som ingen har gått förut men som verkar vara de bästa i det ögonblick som nu är. Det kan hända att man får justera lite här och där men målet står fullständigt klart och är och förblir densamma.

Ni har vandrat på många vägar på Jorden, ni har dock haft samma drömmar och samma slutmål. Det kollektiva har vuxit sig starkare till att nu få ett gemensamt slutmål. Drömmen har vävts smman och allt fler går mot det gemensamma slutmålet. Det gemensamma slutmålet har alltid varit att återvända hem till vår Kära Moder/Fader Gud. Det är tillbaka till den ljusa eran av frid och kärlek ni längtar till och nu styr era steg. Ni är trötta på den tunga energin och ser fram emot att få skaka av er era bördor och med lätta steg traska in i den ljusa dimension som nu har börjat göra sitt intåg på Jorden. Låt mig, era guider och alla de ljusa väsen som finns runt omkring er nu hjälpa er med detta. Släpp in ljuset i er kropp och låt den tillsammans med alla dessa ljusväsen befria er från de tunga bördor ni bär på och transformera om dem till ljus energi. Er kropp blir så mycket lättare och mer glädjefull om ni öppnar upp ert hjärta för detta ljus och alla de ljusväsen som omger Er nu.

Jorden är förberedd för en mycket hög energi och vill att alla dess ytvarelser ska få ta del av detta. Var i energin i er själva, känn ljuset som strålar in och sen vidare ut från er. Ni är ljus kära människor på Jorden, ni är ljus och ni har bara glömt bort det. I ert inre finns allt ljus som kan antändas av det starka ljus som nu har gjort sin entre´på Jorden. Det sprider sig över hela jordklotet och tar sig in överallt där det är välkommen. Det tänder din egen gnista och gnistorna sprider sig i din kropp och vidare ut i atmosfären och blir en del av den högre energin. Detta går sedan i sin tur tillbaka till dig och vidare ut igen till det kollektiva fält ni tillhör. Detta kollektiva fält har nu gjort det möjligt för himmelriket att återvända till Jorden. Ni växer i ljus, mod och styrka och det är en sann glädje att vara med Er på Jorden idag. Allt ni har önskat, längtat och väntat på kommer att bli Er givna.

Lev i tillit, lev i nuet, var er själva och ha tillit till ert hjärta och den sanning som lever där. Känn att ni är ”ett” med hela er varelse och förstå att denna varelse är älskad bortom allt förnuft. Känn energin, känn kärleken som bor i din kropp, känn kärleken till dig själv och förstå att denna kärlek som vibrerar i din kropp vibrerar ut i Universum och kan delas av många. Allt hör ihop, allt är ”ett”, allt vi gör för oss själva, det gör vi också för andra om det så är på denna planeten eller någon annan planet. Det är oss så förunnat att allt vi gör för oss själva, det gör vi också för vår Fader/Moder Gud. Allt i Universum hör ihop på ett eller annat sätt och vi är en del av denna stora plan som finns där.

Vår älskade Jord är också en del av denna stora plan och hon återvänder nu till ljuset i all sin rikedom och i all sin prakt. Hon leder nu hela det här solsystemet mot ljuset och allt kommer att återgå till sin ursprungliga form av kärlek och ljus. Halleluja, halleluja, halleuja

Ja, vår Jord är en utsökt pärla i Universum. Hon har en stark, modig och kärleksfull själ som bara har vuxit i styrka och hängivenhet. Ja, jag blir tårögd av denna gudomliga starka själ och jag sänder henne all min kärlek. Det är många som finns vid hennes sida nu och sänder henne så mycket kärlek de kan. Ljuset kommer för alltid att skölja över Vår Kära Jord nu och allt är bara glädje i himlen för denna ynnest som har givits dem.

Ja, kärleken vibrerar mina kära, den vibrerar för alla och min kärlek vibrerar just nu för Moder Jord och alla hennes ytvarelser som är under starkt uppvaknande.

Gud vare med Er

Namaste

Sananda

You may also like...