Sananda via Ann Dahlberg, 24 juni

Jesus Sananda

Sananda

Fredag 24 juni 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag hälsar till Er alla på Jorden idag. För många av er är det en blomstrande tid som nu råder på Jorden. Solen lyser starkare och himlen är blåare än den har varit på länge. Den skyms inte så mycket längre av de artificiella eller konstgjorda molnen som orsakades av utsläpp från flygplan. De kan inte orsaka så mycket skada längre då kraften från deras utsläpp radikalt har minskat. Det har tagits bort av de många allierade och det är många piloter som har bytt sida och förstått vad som är mest lämpligt och riktigt att göra för dem själva och mänskligheten. Det är många människor som börjar öppna upp sitt hjärta och sina ögon och de börjar då handla efter de insikter som de får.

Våga släppa taget och följa hjärtat kan ha sitt pris men du blir tiofalt belönad i ditt hjärta och din egen utveckling. Allt runt omkring dig på Jorden står dig bi på olika sätt. Andra lösningar kommer att uppenbaras för dem som kämpar för en bättre och ljusare värld, där vi alla kan leva i fred med varandra. Det är många här på Jorden som kämpar för denna sak nu, en bättre värld för alla och de har också lyckats få fram en hel del resultat.

Världen blir ljusare för var dag och det händer mycket i era kroppar. Mörker tvingas upp från djupet av era minnen för att befrias från kroppen. Det kan vara besvärligt men se det som en möjlighet att bli fri. Fri som en fågel som bara lyfter sina vingar och flyger iväg. Med känslan av frihet så blir möjligheterna fler och större. Du kan börja njuta av möjligheterna i stället för att bli frustrerad av de många valen. Tilliten till dig själv ger dig bästa möjliga utsikt att välja det som känns rätt för dig. Din väg blir ljusare och rakare, det blir mindre konflikter att hantera. Kuggen passar in i maskineriet och du gör dig själv och världen en tjänst genom att hitta din egen gåva eller uppgift här på Jorden. Vi är alla tjänare åt varandra och behöver högakta och respektera varandra för det. Vi är alla en del av ”den gudomliga planen” och behöver varandra för att uppfylla den.

Döm inte om du inte vill bli bedömd.

Var hjälpsam om du vill ha hjälp.

Älska om du vill bli älskad. Det här kan fortsätta sida efter sida eftersom den universella lagen påbjuder att det du ger ut, det får du tillbaka. Det betyder att dina tankar och handlingar är viktiga och nu är de viktigare än någonsin eftersom allt slår tillbaka väldigt fort idag. Du kan ändra ditt liv här och nu men du måste göra det medvetet. Du behöver bli medveten om dina tankar och finna på ett sätt att förändra dem om det kommer upp negativa mörka tankar. Du behöver kanske älska dig själv mer och trösta ditt inre barn för något som har hänt i ett tidigare skede i ditt liv men som inte har någon större betydelse i det liv du lever nu. Ge det kärlek och förvandla det till ljus. En ljus erfarenhet som kan hjälpa andra att förvandla sina negativa erfarenheter till ljusa erfarenheter. Förlåt och älska er själva och alla andra som har orsakat er ont av något slag. Se alla erfarenheter som välsignade erfarenheter som har hjälpt er på vägen, den vägen som leder tillbaka till ert hjärta och det ljus som ni finner där.

Det har varit en lång resa, kära barn på Jorden, men nu är ni framme vid er hjärtas port. Det är bara att trycka ner handtaget och stiga in. Det ljus och den kärlek som strömmar ut där har varit värd alla de prövningar som ni har utstått. Ljuset och kärleken välkomnar Er åter.

Min famn står alltid öppen för Er.

Jag älskar Er så mycket.

 

Er broder Sananda

Du gillar kanske också...