Office of Poofness av ZAP, 22 juni

poof-1

Office of Poofness, 22 juni 2016
av ZAP
Uppdatering Mitt I Veckan

Hej alla!

Den här senaste veckan har varit lite besvärlig med hälsoproblem och minskad arbetsförmåga. Men trots svårigheterna går våra processer bra fram, trots de vanliga och förväntade försöken till blockering.

Vi har lärt oss tillräckligt under åren för att vara proaktiva i arbetet med frigörande av medel, och dessa steg infördes. Myndigheterna är glada, bankirerna fogar sig, och pengarnas rörelse är på gång som jag sa tidigare. Denna rörelse startades förra veckan och har gått igenom en utdragen serie av bockmarkeringar avseende efterlevnadskraven, gränsöverskridande flyttningar och FINTRAC-reglerande, bank-samtycke, byrågranskning, FED-översyn och många andra liknande delar av denna process.

Det är inte en lätt uppgift, det är säkert, och tar all tid man har av dagen, och ibland några dagar i rad. Folket vid förvaltningen och stiftelsen är nöjda med att alla delarna behandlades, och förflyttningen kommer att nå ett avgörande nästa dag eller så. Detta bådar gott för den förväntade utrullningen av projektsidan så vi kan komma igång med arbetet framför oss alla.

Efter denna helg kommer allt att vara så gott som på plats och redo för infrastrukturfasen. Majoriteten av de första projekten som inkommit kommer om ett kort tag att påbörja sin finansieringssekvens, och få sina delar på plats och fungera.

Finansieringskapaciteten för projekt är tillräcklig för alla, och detta är säkerställt. Fokuset blir nu på infrastrukturutbyggnaden och den bör inte ta mer än ett par veckor på sin höjd, skulle jag tro. Följande steg framåt är uppenbara och vi tar hand om våra barn och seniorer först framför allt, och påbörjar vattenteknologin. Alla övriga projekt kommer att påbörjas parallellt med huvudinsatsen, men kommer att ta de förväntade handläggningstiderna för finansieringsanskaffande. Livsmedel, energi, byggmaterial och andra sektorprojekt hamnar i denna kategori.

Alla våra ansträngningar för att möjliggöra denna processväg för andra, har blivit väl mött av rätt anledning, så vi går framåt till nästa steg i vår aktivitet. Jag är tacksam mot dem som har hjälpt och fortsätter att hjälpa till med detta arbete och behoven av att hålla stabilitet även i minsta skala. Utan detta skulle det ha varit mycket svårare att åstadkomma. Som det är, har din hjälp med att få detta minimala livsuppehållande klarat det och gör det ända till nu.

Mina djupaste tack till er, och jag litar på att alla i otrygga platser kan knyta en knut och hålla ut. Vi är nästan där nu och kan slappna av lite grand. Ångest för inget bra med sig. Hjälper det?

Informationen där ute, på den globala arenan, bekräftar CERN LHC (partikelacceleratorn) som portalöppnare som möjliggör att otäcka saker gjorts mot oss (riktigt dåliga grejer), är extraordinär och giltig. Dessa kufar leker med riktigt hotfulla saker och det har stor påverkan på vår mänsklighet. De borde ompröva att göra sådan skada. Absolut idioti.

Kina och den amerikanska regeringen är överens om vissa grundprinciper, och detta bådar gott för återställandet nu. Det förväntas att BRICS och USA kommer att lösa detaljerna av övergången snart nog, och många ändringar kommer träda i kraft när systemet skiftat runt lite och kommer till rätta.

Rysslands Putin är väl förberedd för att ge bra ledarskap i återställningsprocessen, och landet kommer att återvitaliseras precis som USA och Kina kommer göra. Den ekonomiska rehabiliteringen av landet är av särskild betydelse för alla landsledare. Med de reformer som ska rullas ut kommer många ekonomiska utvecklingsprojekt, från vägbyggen till större kommersiella fabriker kommer sättas upp som tillhandahåller bra jobb. Samhällena kan blomstra.

Det krävs ingen spjutspetsteknologi för att räkna ut att när väl kranarna har öppnats kommer flödet stimulera ekonomierna i stor utsträckning och sörja för en bördig grogrund för god tillväxt i rätt riktningar. Ganska enkelt verkligen i totala omfattningen. ”Djävulen sitter i detaljerna” är ganska mycket huvudet på spiken här, då många saker måste göras för att allt ska fungera bra tillsammans. Jag är ganska säker på att det finns tillräckligt med bra killar och tjejer där ute med samma tankesätt och hjärta för att gripa tag i en denna arbetsbörda.

Så, det var ungefär allt för tillfället. Jag förväntar mig goda nyheter idag och i morgon och ungefär varje dag efter det, när det här kränger framåt. En hel del arbete framför oss, och som sagt, mycket roligt också. Detta är ett tämligen hyggligt ansvar som vi alla har nu för att göra något för vår mänsklighet, och vi måste vara medvetna om det, i vad vi gör och hur vi gör det. Vänlighet och medkänsla styr dagen, så det borde vara ganska lätt i det hela taget, föreställer jag mig.

Jag kommer kunna börja svara på fler e-mejl snart. Just nu måste jag hålla fokus på vad som händer. Tack allihop. Jag kommer ha mer information senare i veckan som jag kan berätta om.

I omtänksam tacksamhet.

Kärlek och Ljus

I vår service

ZAP

“GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”

“Var god, var laglig, berätta sanningen.”

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...