Sananda via Ann Dahlberg, 31 december, 2017

Sananda

Söndag 31 december 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag önskar Er alla Ett Gott Nytt År. Vi står inför stora förändringar inför det kommande året. Förändringarna kommer att ske på både ett inre och ett yttre plan. Freden är här nu kära barn på Jorden och det kan skapa helt andra förutsättningar än de ni är vana vid. Det innebär att resurser kan användas till humanitära ändamål och till bättre och humanare teknologier för er själva och er Jord.

Det är nu en tid för stilla lugn. Lugnet före stormen kan någon undra, men stormen har bedarrat. Det blåser endast lite kraftiga vindar här och där. Kitteln kan dock börja koka i detta avslöjandets år. Många känslor kan brusa upp och kan behöva lugnas av de mer erfarna som redan vet och känner till vad som komma skall. Det är en tid för överläggning, en tid för planerande och en tid för att sätta en ny skopa i Jorden. Tiderna förändras och så gör vi, ingenting kan fortsättas som förut. Ur sanningen växer vissheten att en ny tid har randats och att ett nytt sätt att leva har startat på Jorden. Tänk om och tänk nytt är de nya slagorden som hörs på Jorden idag. Vi är ett och vi hör ihop, allt som görs, görs för oss, för oss som en stor kollektiv mänsklighet. Allt som görs, görs också för alla övriga invånare som lever på vår Jord i olika varierande samhällen. Tillsammans bildar vi en enhet med stor respekt och kärlek till varandra. Det är dags att ta varann i hand nu och dansa till den nya musiken som nu ljuder över vår Jord. Hör tonerna, känn vibrationerna, de är lätta och glädjefulla. Känn hjärtat vibrera efter den nya ton som ljuder över Jorden idag. Hjärtat vill sjunga, det vill dansa och det vibrerar av kärlek för allt som är. Känn lättnaden som finns i kroppen, låt tårarna falla av glädje för den nya sång som nu hörs över Jorden. Änglarna spelar och sjunger, deras sång hörs vida omkring och det får ditt hjärta att vibrera. Lyssna och känn hur det vibrerar i er kropp, känn att en ny epok har fötts på Jorden. En ny epok av fred, glädje och kärlek. Tillåt er själva att leva i ljuset, i glädjen och i kärleken, ty det är där ni hör hemma.

Allt som ni säger och gör ska nu styras av kärleken i ert hjärta och det är det enda som kan hjälpa er framåt nu. Kärleken i ert hjärta är den nyckel som gör att dörren öppnas till den nya värld av fred och kärlek som nu finns för er att tillgå närhelst ni väljer att gå in i den. Det här kan låta lite otroligt i era öron men är likväl sant för sanningen bor i ert hjärta och i samma ögonblick som ni når den, så förstår ni att det är sant. Sant för dig och alla andra varelser som befinner sig tillsammans med dig i just detta ögonblick. I detta ögonblick kan vad som helst hända och det är du som styr dina steg med hjälp av visdomen i ditt hjärta. Det är dags att ta fram er visdom nu kära barn på Jorden. Er urgamla visdom av kärlek och sanning. Det är dags att ta fram redskapen, de redskap som gör att du förstår att du är mer än vad du har blivit. De redskap som gör att du förstår ditt livs mening och den roll du spelar i denna världen. En roll som ska leda till att en ny värld av kärlek och skönhet föds. Rollen som ska leda till att ditt hjärta öppnas och slå ut i full blom. Det är dessa öppna hjärtan som nu formar en ny värld på Jorden. Ni är alla en del av den.

Jag skickar nu ljus till alla era hjärtan så att ännu fler kan öppna sig och visa sin unika blomma. Alla dessa vackra och unika blommor formar sedan tillsammans en värld av aldrig skådat slag. Det är fantastiskt, underbart och vackert.

Stor kärlek

Sananda

Du gillar kanske också...