Änglarna via Ann Albers, 30 december 2017

Änglarna via Ann Albers, 30 december 2017

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Fira! Ni gjorde det genom ett extremt tumultartat år på planeten jorden! Det var ett år av extrem rörelse på er planet. Det var ett år med födelsen av själven och själarna. Det var ett år då allt och alla fick korkarna urdragna och kärleken försökte flöda friare än någonsin tidigare.

Det blev en rörelse i det mänskliga hjärtat! Ni kan inte längre enkelt stoppa undan era känslor eller hålla allt för er själva. Det blev en rörelse i planeten jordens elektromagnetiska fält, vilket orsakade förändringar på jorden – jordbävningar, bränder, översvämningar och mer. Det blev en rörelse i jordens rotations- och gravitationsfält, som fick den att wobbla lite eftersom gamla mönster skakades bort, vilket gjorde plats för att den nya och högre ordningen skulle kunna komma fram.

Anledningen till rörelsen är för att er själ stiger upp inom er, och vill ha mer än någonsin för att uttrycka och uppleva kärleken ni är! Det förekom en rörelse hos massorna som lämnade jorden, antingen för att de ville hjälpa till i himlen, eller för att de helt enkelt inte ville vara kvar under dessa spännande tider. Det kommer att bli extremt svårt att förbli stagnerad på jorden. Vad vi kan förstå så är det verkligen goda nyheter!

Ni kanske upptäcker att ni vill ha stora förändringar. Ni kanske plötsligt känner er nöjda med det ni tyckte er behöva ändra förut. Ni kanske börjar titta på ert liv och säga, ”Vems liv är det här? Var finns mitt verkliga liv?” Ni kanske vill rensa bort och rensa bort det som inte längre tjänar er – saker, aktiviteter, relationer, eller annat! Ni vill inte ha något konstlat i ert liv längre. Ni vill inte ha saker som representerar de ”gamla ni”. Ni kan inte längre förneka era egna hjärtan.

När ni går in i 2018, fråga er själva, ”Vem vill jag vara i slutet av året?”

För att hjälpa er att svara på den frågan, fråga er själva: ”Hur skulle jag vilja att mitt liv ska se ut i slutet av 2018?”

Fråga sedan, ”Vilken sorts person har ett sådant liv? Hur agerar de? Hur talar de? Hur behandlar de andra? Hur hanterar de sin ekonomi, sina grejer? Hur behandlar de sig själva?”

Bestäm er sedan för att VARA den personen ni vill BLI, för den ni är nu kommer att diktera det som KOMMER till er i framtiden.

* Om ni är en person som upplever en överflödande verklighet oavsett omständigheterna omkring er, då måste överflödet komma!
* Om ni är en person som är tacksam för kärlek i alla former som förekommer, då måste mer kärlek komma.

* Om ni är den typ av person som ger generöst från ert eget hjärta, kommer förmågan att ge mer att komma.

* Om ni är den typ av person som tar emot och erkänner även den minsta vänligheten, kommer fler gåvor att komma.
* Om ni är den som gör det ni älskar – konst, musik, matlagning, fågelskådning – även i liten utsträckning, då kommer fler möjligheter att komma.

Ni förstår kära ni, om ni ÄR de personer ni vill BLI, så måste verkligheten i er yttre värld KOMMA och matcha ert Varande!

Vilka vill ni vara 2018? Börja justera era karaktärer för att få den verkligheten. Börja bete er så nu … och ni kommer snart att anpassa er andligen till det liv ni verkligen vill ska Komma!

Gott Nytt År! Gott Nytt Ni!! Vi stöder allt ni vill Bli!

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

– Änglarna

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

Du gillar kanske också...