Arkturierna via Daniel Scranton, 30 december 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 30 december 2017

Den Viktigaste Frågan ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Förr eller senare kommer ni att finna att det bara finns en fråga som någonsin är värd att ställas. Den frågan är, ”På vilket sätt kan jag vara den Kärlek som jag vet att jag verkligen är i detta ögonblick?” När ni ställer någon annan fråga än denna, så tjänar det ett egosyfte och det härrör från sinnet.

Hur du bäst kan framträda i livet som Kärleken du verkligen är ställer dig i linje med ditt syfte att inkarnera i första hand. Möjligheten att känna dig själv som du verkligen är och samtidigt behålla denna illusion av separation och ha en fysisk kropp, det är vad det handlar om. Det finns inget mer tillfredsställande.

Det finns inget mer som behöver göras. Och om du följer ditt hjärta och följer den vägledning du får från ditt hjärta, kommer du alltid att visas svaret på den frågan. Ibland kommer du helt och hållet att gå förbi ditt sinne för att komma fram till den slutsats som svarar på den viktigaste frågan du någonsin kunde ställa.

Så om du inte gör saker med ditt sinne, hur kan du då veta att du är på rätt spår? Du vet genom hur du känner. Du vet, för hela din kropp berättar om det är mest lämpligt för dig att röra dig i en viss riktning. När du släpper alla de andra frågorna som du har ställt dig är det ganska befriande. Det är så mycket enklare och lättare att bara se till Kärlek som svar.

Oavsett vilken situation det gäller så finns det ett kärleksfullt svar, även om det kärleksfulla svaret visar dig Kärleken som du är och ger dig den Kärleken. Du kommer alltid veta vad du ska göra när du ställer den frågan och när du checkar in med ditt hjärta för svaret. Andra tolkningar uppstår endast i sinnet. Så när du går efter din magkänsla och följer ditt hjärta, så ger du ditt sinne ett välbehövligt viloläge och du tillåter dig att uppfylla det ultimata syftet.

Ni är Källenergivarelser, och Kärlek är vad ni består av. När ni överensstämmer med den sanningen och kunskapen om Kärleken som ni är, radas allt annat upp omkring er för att stödja er i era kärleksfulla ansträngningar.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...