Sananda via Ann Dahlberg, April 9th

Jesus Sananda

Sananda

Lördag 9 april 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag är stolt över alla er jordbarn idag. Ni har kommit en lång bit på väg och många av er kan skönja ljuset. Den andra vågen har varit intensiv och givet många möjlighet att rensa ut en massa skräp som har legat i gömmorna. När väl detta är gjort, så kan ljuset flöda mer fritt. Det blir lättare för alla att känna den ljusa tid som är på väg.

Fler och fler har nu börjat se förändringarna som är på gång i världen. De börjar få större tillit till sig själva och det de upplever. Det blir då lättare att lita till sin inre röst och ta de små stegen som den föreslår. Så fort ni tagit det första steget, så känner ni att det är rätt.

Ljusarbetarna på jorden börjar samla sig i en kollektiv anda och Moder Jord ler nu kärleksfullt mot sina tappra ljuskrigare. Ni går mot en seger av sällan skådat slag. Mänskligheten reser sig ur sina bojor och frihetens timma är slagen. Mitt hjärta slår några extra slag för Er nu. Er seger är vår seger, allt detta arbete har vi gjort tillsammans. Alla vedermödor har vi burit, tillika med all glädje och kärlek. Jag går bredvid er nu, kära Jordbor. Varje steg ni tar är även mina steg. Jag viker inte en tum från er sida. Tillsammans ska vi gå över mållinjen. Sedan ska ni få vila ut och njuta av den stund som är. Stunden av lycka och glädje som kommer att fylla hela er kropp. Allas våra kroppar kommer att smälta samman till en lycka som inte står att finna någon annanstans.

Ni är så nära nu, kära Jordbor att ni skulle kunna sträcka ut handen och röra vid den dimension ni är på väg till. Den finns alldeles intill er. Ni behöver bara stå stilla och känna in den. Energin kommer då att flöda genom er med de löften av kärlek som finns där. Gå ofta inom och upplev den energin som finns där. Den kommer att öppna dörrar som ni inte trodde fanns. Dörrar till ert sanna jag och den uppgift ni tog på er, när ni steg ner på jorden. Uppgiften kan vara stor eller liten med jordiska mått mätt, men i himlen är den alltid stor.

Du är en ängel som beträder jorden och dina fötter ger jorden den energi den behöver för att gå vidare uppåt i sin transformation. Ni arbetar sida vid sida med jorden som är er ledande part. Hon stödjer och skickar kärlek till er och ni stödjer och skickar kärlek till henne. Det är en växelvis samverkan och tillsammans stiger ni upp i en högre dimension där ni alla är ”ETT”.

Er förståelse kommer att öka i takt med att de högre vibrationerna av energi tar över i er kropp. Den högre frekvensen gör det lättare att förstå allt ur ett högre perspektiv. Det ljusa perspektivet behöver vara det första och största för att se alla de förändringar som görs och manifesteras på vår jord idag. De finns överallt i det stora som det lilla. En fågel kan kvittra det i ditt öra, likaväl som en stor befolkning kan få det betydligt lättare.

Jag är Sananda som skickar mina kärleksbetygelser till Er idag. Gå med glädje och kärlek de sista stegen mot målet. Ni är snart där.

You may also like...