Sananda via Dancing Dolphin, 5 december 2019

Sananda via Dancing Dolphin, 5 december 2019

 

Ni är alla Kraftfulla Skapare! | Sananda via Dancing Dolphin

Sananda via Dancing Dolphin

Notering från DD: Hej, Ljusarbetare! Vill bara informera er om att jag tänkte kontakta Ashtara för ytterligare ett meddelande, men Sananda sa att han hade ett mycket viktigt meddelande till alla. Jag kände hans upprymdhet och brådska mycket starkt. När ni läser det så kommer ni att förstå vikten av det. Njut!

Torsdag 5 december 2019

Kära DD, det är Jag, Sananda som skulle älska att få ge ett meddelande till Ljusarbetarna på Jorden just nu. Det här är Sananda, och jag är Över-Själen för den ni kallar Jesus eller Yahshua eller Yeshi. Även om det finns olika nivåer i vår Själ, så behåller vi var och en vår egen personlighet, även efter att livet har passerat för de med våra Själsgnistor. Jag hoppas att detta klargör mina olika liv och/eller existenser, för alla som blev förvirrade.

För närvarande går jorden igenom en stor Revolution. Saker skakas fram för att det ska bli bättre. De som menade att skada Jorden och hennes folk, har tagits bort. Borden vänds upp och ner. Tidvattnet har kommit och de sveps ut i havet. De är inte längre deras sak att  härska över, och kontrollera människorna på Jorden.

Detta är fantastiska nyheter! Jorden, och hennes folks befrielse, har uppnåtts!! SÅ VAD VÄNTAR NI PÅ? Energierna är fyllda med kreativa krafter. Se världen ni vill leva i, och få den att existera. Fokusera på det som är bra. Ge ingen kraft till scenarierna vid tidens slut. Detta är er storslagna början, inte slutet!!! Saker kan just nu fortfarande verka vara fulla av hinder, men det beror på att de som hade kontrollen, precis har tagits bort. Resterna av det hänger fortfarande kvar. Med mening, att de aktioner eller handlingar som inletts, fortfarande fortsätter. Men ni har alla kraften att sätta in era egna skapade framtider, i detta NU. Förstår ni? Ni är inte maktlösa och behöver acceptera saker som de är! Ni är ALLA kraftfulla skapare! Ja, jag talar väldigt tydligt och upprymt, eftersom jag vill att ni alla ska förstå hur fantastiskt detta är! Det är härligt! Föreställ er världen så som ni vill ha den, och den blir det!!

Ja, tanken går till Star Trek TNG och holodeck. De programmerade scenerna de ville delta i, och de manifesterades direkt i holodeck. Eller hur? Tänk så. Blunda. Gör stora penseldrag med armarna. Skapa!!! Universum kommer att höra era direktiv och göra så! Kanske inte omedelbart som holodek, men det kommer.

Nu vill jag att ni alla TÄNKER STORT! Vad är det i er värld som ni vill ändra på? Fräscha upp? Ni kan också fokusera på storslagna planer. Såsom att ”det kommer att finnas tillräckligt med överflöd för att alla ska leva gott” Eller så kan ni vara specifika, ”alla kommer att få mat, klädes, egna bostäder och tillgång till hälsovård.” Eller ”mitt samhälle behöver ett Konstcenter, en plats dit vi kan gå för att skapa och leka. Jag kommer att placera vårt nya Konstcenter i (namn på platsen), och det kommer att ha gratis konstklasser för alla. Vi kommer att skapa teater tillsammans, och framföra dem för vårt samhälle. ”Eller,” vi har ett besvärligt drogproblem i min stad, jag vill skapa ett drogfritt samhälle där människor kan få framgångsrik behandling, och få bort drogerna. ”Eller, ”Vi har tusentals hemlösa människor som bor på våra gator. Alla kommer att få ett eget hem, oavsett vilken sort de än önskar, vare sig det är ett hus eller en lägenhet. Alla kommer att ha gott om pengar, för att kunna betala för sina bostäder, och mycket kvar till mat, kläder och alla andra nödvändigheter, plus extra medel till allt annat de vill ha. ”Eller” Alla borde vara medborgare på Gaia, inte enskilda länders medborgare. Inga fler pass. Gratis och enkla resor, så att vi kan lära känna varandra bättre. En världsregering som faktiskt kommer att hjälpa Gaias folk, inte försöka kontrollera oss. ”Eller” min syster har cancer. Jag vill att min syster ska bli frisk och att alla sjukdomar i världen ska försvinna hos alla. Alla människor kommer att vara friska från och med nu.”

Jag hoppas att jag har gjort mig förstådd nu. (småskrattar). Det är upp till ER, kära Ljusarbetare och Medborgare på den Nya Jorden! NI ÄR KRAFTFULLA SKAPARE och ni är gnistor från Moder & Fader Gud, så varför känner ni er maktlösa istället för kraftfulla? Lita på mig, era stridsvagnar är FULLTANKADE och trimmade och väntar på att få starta!

Så sätt IGÅNG! Ha roligt! Lek!! Ni kan börja med småsaker till att börja med, om ni är osäkra eller blyga. Skapa en fantastisk parkeringsplats för er på er nästa bilresa. Eller be solen att komma fram om det är en molnig dag. Eller få det att börja regna. Varför inte? Som jag berättade för er alla medan Yahshua var förkroppsligad, så ”kommer ni alla att göra större saker än jag”. Ni kommer det och ni kan. NU.

Moder och Fader Gud, har gett er hela denna gåva för skapande. Jag föreslår att ni inte slösar bort den. Ju mer ni använder den, desto mer kommer den att växa. Om ni inte använder den så kommer den att krympa och torka bort. De vackraste gåvorna förtjänar att användas, för att tjäna sitt syfte, eller hur? Den här kanalen skapar keramik, och hennes hjärta brister om en tekanna eller en mugg, placeras på en hylla och inte används. Varför? De skapades för ett syfte, och hon finner mest glädje i att de tjänar syftet. Om någon går sönder kan hon göra en ny. För bättre trasig än oanvänd. Detta är en mycket klok och sann filosofi. Om en mycket begåvad idrottsman inte deltar i sin gren, skulle inte det vara tråkigt? Om en enastående sångare inte sjunger …? Ni fattar.

Så börja i liten skala om ni måste, men börja bara skapa. Vilken typ av värld vill ni leva i? Stora och små saker – skapa allt!!! Skriv ner dem. Läs dem högt med er starkaste röst! ”Jag skapar en fredlig värld där alla kan känna sig trygga” ”Jag skapar det bästa möjliga liv för mig själv, min familj, mitt samhälle och min värld; en där alls behov tillgodoses, där vi, var och en, fullföljer vårt livsuppdrag och lever i ett harmoniskt samhälle med varandra. ”Detta är fantastiska exempel för att komma igång! Och när ni börjar, sluta inte!

JAG ÄR er Sananda och jag önskar er alla de största och bästa skapelserna!

Känn er fria att dela!

Kärleksmeddelanden Genom Dancing Dolfin

 

 

https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...