Sananda via Eli Galla, 24 april 2019

Sananda via Eli Galla

24 april 2019

Kära Bröder och Systrar,

Åh, ja, det är så underbart att åter vara med er. Och vi känner att era hjärtan reser sig i detta ögonblick. Och den samklang ni känner med varandra i dessa högt vibrerande energier som kontinuerligt strömmar in i er Älskade Planet. Den är i linje med Uppdraget som vi tagit på oss att hjälpa och vägleda er igenom, och expandera och höja vibrationsnivån, för Kärlek är expansivt. Den inkluderar allt. Den tar med alla dimensioner i beräkningen. Den försöker inte avskärma oss från något som helst som finns att uppleva. Men den låter oss veta att vi är Gudomliga Med-Skapare av vår verklighet genom att tillåta oss själva tänka, att vara Kärlek, att vara kärleksfulla tankar, att höja vibrationsnivån i försiktiga, totala spiraler som emanerar genom hela Skapelsen, och höja vibrationsnivån mer och mer.

Så det är högst underbart för oss att vara del av detta därför att ni alla, som vill, stiger upp. Och ni kommer att vara med oss. Vi är så lyckliga över detta, för ni har arbetat så hårt. NI har gjort något som vi ser att många, många av varelserna på den andra sidan –

Nu måste ni förstå att de är i en hög vibration, på en hög nivå av medvetenhet, där de är på den andra sidan, och de trodde egentligen inte att ni kunde göra det, inte på det sättet ni gjorde. Och de ser att planerna finns på plats, tillsammans med oss. Och att av alla praktiska skäl kommer alla ni Älskade Varelser att kunna uppstiga och känna denna härlighet i Kärleksljuset genomsyra er medvetna medvetenhet, till en sådan mättnadsgrad att denna Enhet blir er andra natur. Och ni kommer att uppfylla alla era Krav för att känna Kärlek, och för att inte känna någon som helst separation från Skaparens Källa.

Så, mina Älskade Bröder och Systrar, förtvivla inte över era prövningar och utmaningar. Låt er själva flyga med passionerna som ni håller så ömma och kära. Och erkänn er själva som Gudomliga Sam-Skapare, som Gudomliga Konstnärer som målar ett landskap, en gobeläng, så vördnadsbjudande för resten av Skapelsen.

Vi älskar er så mycket. Kalla på vem som helst av oss, när som helst, då ni vill kommunicera med våra hjärtan och höja vibrationsnivån med oss.

Namaste och god kväll.

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...