Sananda via James McConnell, 1 april 2018

Sananda via James McConnell

1 april 2018

Yeshua/ Jesus aspekten av Lord Sananda

JAG ÄR Yeshua, Jesus, som många av er känner, och en aspekt av mitt högre själv, min Fader, Sananda. För när jag sade ”jag och min Fader är Ett”, är detta det jag talade om på den tiden.

Nu önskar jag er en glädjefull påsk, men ännu mer än det, uppstigning. För det är vad denna stund, det är vad dessa stunder handlar om: er uppstigning.

Jag kom för några tusen år sedan för att visa er vägen, att förbereda vägen, så att ni en dag skulle kunna följa i mina fotspår, vilket alla ni som lyssnar på denna sändning, som lyssnar på mina ord, och sedan också läser och står i resonans till orden senare, alla ni också kom hit för att göra. Ni kom alla för att visa vägen, att vara vägvisarna. För det är vad var och en av er är. Ni är vägvisarna. Ni är de som kommit före för att förbereda vägen för andra att följa. Precis som jag förberedde vägen för alla er att följa.

Men jag var bara en av dem som gjorde detta. Många kom före mig och många kom efter mig. Jag var bara en av dem som kom med ljus och kärlek till planeten. Men nu gör var och en av er som kollektiv detta och mycket, mycket mer. För då visade jag vad som var möjligt, vad som kunde göras då ni för ert Högre Guds Själv genom er. Men jag sa också,”Alla dessa saker som jag gör kan ni också göra”, för vi är alla Ett med Faderns anslutning inom oss: alla Ett med Källan som rör sig genom oss. Vi, var och en, är ljuset och kärleken. Vi, var och en, för tillbaka det ljuset och den kärleken till planeten, till det kollektiva medvetandet. Vi är alla de som ska göra detta.

Men, som ni många gånger hört, och jag repeterar, vi kan inte göra det utan er. Precis som ni finner det svårt att göra det utan oss.

Vi är i detta tillsammans, ni och jag, bröder och systrar, vänner. Och många av oss har en förbindelse sedan gammalt då jag var antingen Yeshua eller Sananda, eller de många andra som arbetar genom oss och med oss. Vi är alla här som ett nu för att få detta att hända, att föra denna plan framåt, att föra det till det crescendo det var avsett för.

Vi är uppstigningen. Ni är uppstigningen.

Vid den tiden för länge sedan när jag hängde på korset – och ja, det hände verkligen. Jag var där. Jag upplevde det. Men, vet att jag inte upplevde smärtan och lidandet som ni kanske tror. Den enda smärta och lidande jag kände var förlusten, för ett kort ögonblick, av förbindelsen med min Fader, med mitt Högre Själv. Det var den mörka dagen, den själens mörka natt som ni hör talas om.

Och min fysiska kropp gick bort, dog. Och tre dagar senare steg jag upp. Precis som ni stiger upp nu. Precis som ni stiger upp i frekvens och vibration till de högre dimensionerna, till det som skulle anses vara Himlen, precis som jag steg upp till de himmelska moln som ni nu vet inte är moln utan skepp. Ett skepp. Precis som ni stiger upp. Ja, några kommer att stiga upp till skeppen. Andra kommer att bli kvar här på ytan. Och många av er kommer också att resa till den inre Jorden och än en gång återförenas med alla era bröder och systrar, de i de förlorade familjerna ni lämnat bakom er. Men ni kommer att träffa dem igen för det är förutbestämt att vi alla kommer tillsammans igen som ett, som en familj, som ett ljus och en kärlek.

JAG ÄR Yeshua och jag lämnar er nu. Men vet alltid att jag ÄR här med er, jag har varit här med er, och kan på ett ögonblicks varsel alltid vara med er. Och kom alltid ihåg att där två eller fler av er samlas i mitt namn, där finns jag alltid bland er. Jag, varande Kristusmedvetandet inom er.

Må all min frid och kärlek vara med er. Jag lämnar nu över detta till min kära Maria för att kort dela något med er.

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...