Sananda via James McConnell, 16 augusti

 

Sananda

16 augusti 2015

Kanal: James McConnell

 

 

Detta är Sananda. Ja, jag har varit med er genom den här resan. Ja, Jag har alltid varit med er genom alla era resor som ni har haft. Det har aldrig funnits en tid i denna planetens historia eller i er utvecklings historia där Jag eller andra som Jag inte var med er. Ni har aldrig varit ensamma och inte heller kommer ni någonsin att bli det. Ni är mina bröder, mina systrar, mina vänner. Och ibland har ni varit i relationer med mig, familjeförhållanden. Ja. De av er i det här rummet, ni vet vad Jag talar om, Jag säger bara sanningen. Som ni vet, ska sanningen sätta er fria. Sanningen kommer, mina vänner. Den kommer. Den är här, nu, överallt omkring er. Dock ännu endast för dem som har ögon att se och öron att höra med.

Ni hör många saker. Ni hör mycket information som kommer ut på olika sätt. Ni lyssnar här och ni lyssnar där. Vissa saker genljuder inte med er men vissa gör det. Jag kan berätta för er nu att det finns ingenting att frukta. Även om det släpps information som kräver en överlevares mentalitet, som kräver evakuering inom en snar framtid, som kräver skäl att förbereda sig inför att försvara sig, så kan Jag tala om för er att så länge ni är i högre vibrationer, så länge ni höjer ert medvetande i ert väsen, kan dessa saker inte hända.

Kommer det att finnas de som upplever dessa? Ja. Det är vad de har för avsikt. Det är vad deras förväntningar är. De tar bara upp de förväntningar som de planerar att ha. Ni som lyssnar på mina ord, ni som responderar på mina ord kommer inte att beröras med dessa saker.

Kommer det att bli en lätt match? Nej, det kommer det inte att vara. Kommer det att finnas tider av bestörtning? Ja. Men när har det inte förekommit i era olika livstider, att ni inte redan har gått igenom det? Jag kan berätta för er att dessa tider av bestörtning är nära sitt slut. Och när ”Vågen” rullar över, precis som den gjorde i er meditation, så är det så det kommer att se ut. Det är er avsikt, avsikten av massmedvetandet av den här planeten, av detta solsystem och den här galaxen. Ja. Ni är alla Uppstigande. Hela galaxen är Uppstigande.

Om ni tittar på de vetenskapliga bevis på planeterna i detta solsystem skulle ni veta vad jag talar om. Det finns förändringar i atmosfärerna på de olika planeterna. Det finns många förändringar i energier på planeter, som kan mätas och har mätts. Det är inte bara denna värld som håller på att förändras. Det är hela solsystemet och ja, till och med hela galaxen.

Detta är en betydelsefull tid, som det har talats om genom tiderna. Det har förutspåtts genom tiderna. Och Jag säger till er nu, att ingenting kan stoppa detta. Ingenting kan motstå detta. Även om de kommer att fortsätta försöka och fortsätter. De kommer att misslyckas och de vet det. Men i sin arrogans fortsätter de, tänker, och hoppas att de kan skjuta upp dessa förändringar bara en liten stund längre. I vissa fall har de det, ja. Men i slutändan, och slutet är nära, kommer de att förlora denna strid. De kommer att förlora sitt krig. Det är förutbestämt och kan inte ändras.

Jag är Sananda. Jag kommer att vara med er så mycket närmare framöver under den Frammarsch som ni kommer att göra. De av oss som arbetar med er och är mentorer för er kommer att vara med er mycket nära, så att ni kommer att känna oss stående på er axel och viskandes i ert öra. Så nära kommer vi att vara. Och som ”Ashira”, sade för en tid sedan, det är överraskningar på väg. Var redo för detta. Vi kommer att göra er redo för ”Vågen”.

Alla min frid och kärlek till er. Vet att alla som är mentorer till mig och arbetar med er kommer att vara där. Vi är med er hela tiden.

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

 

Channeled by James McConnell and Dr. Susan Sammarco
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

Du gillar kanske också...