Sananda via James McConnell, 22:e oktober 2017

Sananda via James McConnell, 22:e oktober 2017

 

 

JAG ÄR Sananda. Det är alltid underbart att vara med er.

Dessa energier fortsätter att höjas, fortsätter att ackumuleras över hela världen och alla känner energierna på olika sätt. Några av er känner lycka, vissa av er känner den stillhet som ibland kommer genom dem, eftersom ni ibland säger att det är en lisa för ert centrala nervsystem. De börjar arbeta i er kropp på ett sätt ni inte har känt tidigare. Men som jag har sagt många gånger och vid olika tidpunkter, så acklimatiseras ni till dessa energier. Ni jobbar er igenom dem och är en del av förändringen, av det skifte som pågår över hela planeten.

Ni är: katalysatorerna för allt detta. Och dessa energier börjar nu skifta, förändras och omvandlas till andra energier, som kommer att leda till ett skifte och en förändring i de externa sakerna ni nu också ser. Ni hör talas om händelser, många mindre saker som kommer att hända och redan har börjat hända. Ni hör om dominobrickorna som kommer att börja falla, eller redan har börjat falla. Allt detta har börjat. Allt detta är i rörelse. Och ni kommer att börja höra om vissa tillkännagivanden som kommer att ges; vissa saker som innehåller det som sagts under en mycket lång tid, kommer att nå sitt klimax nu, kommer till ett skifte, med en förändring som kommer att flytta er och hela planeten till nästa nivå. Allt detta är i rörelse. Ni är de som åstadkommer detta.

Ni är de som har förankrat denna energi och sprider nu energin mer och mer.

Och folk, det handlar bara om energi. Det handlar bara om energi, skiften, förändringar, medvetenhet och kärlek.

Kärlek är allt som finns; allt som någonsin funnits; allt som någonsin kommer att finnas … och ni är kärleken. Ni är de som sprider kärleken.

Och eftersom denna kärlek fortsätter att spridas, kommer människor över hela världen också att förändras och skifta sitt medvetande. Och när medvetandet börjar skifta mer och mer, kommer det att vinna över de mörka människornas medvetande – de som har försökt att hålla det tillbaka så mycket som möjligt, försökt att hålla fast vid det gamla paradigmet, eftersom det är det de känner igen. Det är det de har känt till. Det är så de trodde att det alltid skulle förbli.

Men även de börjar inse att deras tid är över. Det är kört, kanske ni säger. Och de vet det och förbereder sig för det också. Men de ger sig inte utan kamp. De kommer inte fram och gnyr. De gör allt de kan för att fortsätta med ett stridsrop.

Men deras tid är över för det har beslutats, det är bestämt att detta är slutet. Detta är slutet och början på nästa Gyllene Tid. Och det finns inget som någon någonstans kan göra för att stoppa det nu, eftersom den Högste Skaparen, Källan Själv, har beslutat att det ska vara så.

Så luta er nu tillbaka och slappna av, men ta inte foten från gaspedalen. Med syftet att ni ska kunna fortsätta förstå att ni är är katalysatorerna, och ni behöver gå igenom hela processen, denna process av uppvaknande. Det handlar om att hjälpa fler och fler människor att kunna vakna upp till vilka de är, för att förstå att det här bara är en illusion, och har varit det under en mycket lång tid.

Och, som min kära partner Lady Nada har sagt, så finns det ingen slöja. Den har inte funnits på länge, utan finns bara kvar i ert sinne, bara i det programmerade sinnet finns slöjan fortfarande kvar. Så låt den falla. Släpp allt och inse att ni nu flyttar in i de högre dimensionerna. Ni flyttar in i högre vibrationer. Och när ni fortsätter in i de högre vibrationerna, kommer allt som varit en del av den gamla illusionen, att vara borta.

JAG ÄR Sananda, Jag lämnar er nu i all min kärlek och frid och berättar nu att ni ska dela med er när ni har möjlighet till det, och hjälpa andra att växa precis som ni har gjort.

All min frid och kärlek till er alla.

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...