Sananda via James McConnell: Färdas Genom Illusionen, 27 juli 2022

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg
Sananda via James McConnell: Färdas Genom Illusionen
27 juli 2022
Jag är Sananda. Jag är här för att vara med er i dessa tider, eftersom, ja verkligen, ni rör er genom de olika vibrationsfrekvenserna, de olika dimensionerna. Du går igenom dem, som en sa tidigare i diskussionen. Du rör dig fritt genom dem eftersom du har medvetenheten att göra det. Hur många runt om på planeten har den medvetenheten? Vet inte ens att de är i tredje dimensionen, eller att det finns dimensioner bortom. Så de skulle inte veta att de färdas, precis som du gör. Men det är medvetenhet som gör det möjligt för dig att göra det, medvetenhet när du redan har flyttat från den tredje dimensionen, och illusionen inom den tredje dimensionen, in i den fjärde och bortom till den femte.
Många gånger befinner ni er själva i den femte dimensionen, och till och med bortom det. För du har de där stunderna, de stunderna av enorm glädje och lycka inom dig, även om du inte vet var den kommer ifrån. Men den finns där. Och i dessa ögonblick är du i den femte dimensionen och bortom. Det enda som drar dig tillbaka är programmeringen, programmeringen som fortsätter att hålla dig tillbaka.
Minnena. Minnen som omfattar programmeringen. Kan du bara släppa de där minnena och den där programmeringen? Det är svårt, men ja du kan. Men det finns många verktyg som du har fått för att arbeta igenom detta. Men förstå att ingenting håller dig tillbaka förutom dig själv, förutom ditt sinne som fortsätter att hålla dig tillbaka ibland inom den illusionen. Även om du vid det här laget vet att det inte finns någon illusion. Att du har gått bortom det. Mer och mer och mer måste ni fortsätta lita på er själva. Lita på ditt vetande, ditt inre vetande. Inte vetskapen som egot eller sinnet fortsätter att hålla dig till. Inte det vetandet, utan det inre vetandet. Den inre rösten som talar till alla om de bara lyssnar. Och när du lyssnar, när du lyssnar på den där lilla, lilla rösten inom dig, är du fullt medveten om vem du är. Sedan finner du dig fri och rör dig fritt inom de högre dimensionella frekvenserna av den högre fjärde och femte dimensionen. För det mesta nu, som en av er sade tidigare, är ni inom den fjärde dimensionen och går igenom den, inte längre i den tredje dimensionen. Det är bara för dem som inte har medvetenheten.
Men du vet, du vet att du är fri, fri att röra dig som du vill. Så länge du fortsätter att förstå det och tror på det, och vet det till fullo, så finns det ingenting, och ingen sak, som kan hålla dig tillbaka längre. För du kommer ihåg vem du är. Du har passerat dessa svårigheter tidigare i andra tider, på andra platser. Det är därför ni alla, alla ni Ljusarbetare och Krigare, Ljusgemenskapen, detta är anledningen till att ni alla har vaknat och är redo att gå vidare, redo att helt gå bortom illusionen eller slöjan som verkligen inte längre är där. Så lita på, lita på er själva, lita på planen, den stora universella planen, som ni alla skapar i varje ögonblick. Jag är Sananda, och jag lämnar er nu i fred och kärlek och enhet. Och att ni ska fortsätta att tro och lita på er själva fullt ut.
Översättare: Marie-Anne

Du gillar kanske också...