Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 juli, 2022

Bli mer överflödig och ha mer överflöd ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi känner oss väldigt överflödiga just nu, för att vi arbetar med så mycket energi och för att vi har så många nya vänner att älska. Vi vet att överflöd är en viktig fråga i din värld och att du vill se många förändringar av de system som du har på plats. Det är dags för dessa förändringar att komma, men du måste fortfarande ha tålamod, och du måste fortfarande leva i den värld du befinner dig i just nu. Vad kan du göra då för att känna dig mer rik? Vad kan du fokusera på och känna i din kropp, i dina chakran och i ditt energifält?

Du kan känna ett överflöd av energi eftersom det finns runt omkring dig, och det kommer mer hela tiden. Du kan känna ett överflöd av kärlek, eftersom du är oändlig och evig kärlek. Du kan andas in ett överflöd av luft och förvandla dig själv genom den mycket enkla handlingen. Du lever i en värld och i en tid då det finns så mycket utanför dig som är glänsande, gnistrande eller högljutt. Det är så mycket som försöker få din uppmärksamhet, och som gör det mer utmanande att leta i din närmaste omgivning och inom dig själv efter allt du behöver.

Du har allt, för att du finns och för att du är allt som är. Men vi kan säga att tills Daniel här är blå i ansiktet, och det spelar ingen roll, om du inte släpper in den sanningen. Låt den sjunka in. Låt er själva känna det överflöd av kärlek som ni är, som flödar till er och genom dig hela tiden. Och utöver allt detta har du mycket tur, eftersom du har ett överflöd av människor i din värld som du kan älska. Du behöver inte välja och vraka vilka du älskar och vilka du håller tillbaka vem du verkligen är från.

Du kan älska allt. Du kan vara riklig. Du kan vara mer av källan med det där mycket viktiga beslutet som du kan fatta att andas medvetet och älska mer, att känna mer och att expandera och bli desto mer som du är avsedd att bli.

Och du behöver inte ens lämna ditt hem för att göra detta, men vi rekommenderar att du hittar en fin jord plätt att ansluta till och att jorda dig själv i. Jorden är en så rik varelse, och du har så mycket att ta emot från henne. Du har verkligen bara skrapat på ytan av vad hon energiskt kan ge dig. Gör er själva en tjänst och känn överflöd en liten stund, åtminstone en gång om dagen, och förvandla er själva och er livserfarenhet inifrån och ut.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...