Sananda via John Smallman, 27 november

Jesus Sananda

Sananda, 27 november 2015

Via John Smallman

Ni kommer att bli förbluffade över att se hur effektiva var och ens kärleksfulla avsikter har varit.

Världen översköljs av katastrofer och olyckor – så ser det i alla fall ut. Ja, de förhärskande bolagen, som äger och kontrollerar media, koncentrerar sin odelade uppmärksamhet på de dåliga nyheterna – krig, lidande, miljöskador och en del oegentligheter inom företag – eftersom det är den uppgift deras herrar har gett dem i avsikt att höja nivåerna av rädsla bland vanliga medborgare. Och de gör ett bra jobb!

Men deras verkliga avsikt är att avleda er uppmärksamhet från de goda nyheterna, de verkliga nyheterna – att dessa enormt korrupta organisationer håller på att kollapsa under tyngden av den icke försvarbara skuld som de har dragit på sig, i syfte att upprätta en internationell regering för att styra och kontrollera hela er värld, samt de interna strider som nu pågår mellan deras medlemmar medan de kämpar för sin överlevnad. Denna typ av auktoritär despotism har uppstått många gånger under eoner som smarta, bedrägliga och egoistiskt drivna individer som har sökt ultimat makt.

De har alltid misslyckats med att uppnå sina mål; undertryckandet av andra genom vapenmakt är till sin natur självförgörande, eftersom det krävs hemlighetsmakeri och svek i verksamheten, och de förråda slog alltid tillbaka vilket ledde till kollaps av dåvarande diktaturer.

Kärlek är den enda verkliga kraften, och den kan aldrig förgöras. Gud är Kärlek. Varje levande varelse är Ett med Gud och därför finns det bara Kärlek. Allt annat är illusoriskt och kan bara misslyckas. Det kan verka som att det fungerar och är effektivt ett tag, men sedan kommer det oundvikligen att kollapsa.

De som för närvarande så desperat försöker påverka er att hamna i ett tillstånd av permanent rädsla, är själva livrädda när de ser sin makt – den makt de anser vara deras omistliga rätt – glida dem ur händerna som vatten sipprar genom fingrarna.

I sin förskräckelse anstiftar de aktiviteter av den mest skändliga natur i sina försök att övertyga er, Jordens befolkning, om att söka hjälp ifrån dem, när de ännu en gång försöker framställa sig själva som de enda som kan skydda er från de pågående terrorattacker som de själva har startat, och från dess oundvikliga konsekvenser.

De allra flesta av er tror inte på dem eller stödjer dem längre efter att ha tagit det kollektiva beslutet att vakna. Följaktligen kommer inte deras maktstruktur att överleva, och alla deras skändliga och kriminella aktiviteter kommer att bli fullt exponerade. När detta sker är det viktigt att dessa missdådare behandlas rättvist, så att deras rättegångar inte urartar till ett hämndens krig mot dem och alla som på något sätt kan länkas till dem, som supportrar eller förmånstagare av deras verksamheter. Det skulle bara starta om alltihop igen.

Mänskligheten har gjort precis det alldeles för länge och behöver gå vidare eller bort från ”ruta ett” av självstärkande och självcentrerande aktiviteter, följt av deras oundvikliga konsekvenser, som resulterar i hårda domar som alltid leder tillbaka till ”ruta ett”, där allt börjar om igen. Som den välkända aforismen säger: ”De som inte lär av historien är dömda att upprepa den.”

 

En del av dessa missledda individer kan mycket väl behöva spärras in, så att de inte kan orsaka ytterligare skada på samhället. Bara Kärlek och den vägledning som Den erbjuder, kommer att möjliggöra en rättvis behandling av dessa missdådare, och äntligen tillåta mänskligheten att vakna. Bitterhet, hat och ilska som riktas direkt mot dem som har förorättat er, drar er bara tillbaka till illusionens skräckscener.

Stora förändringar sker just nu i er illusoriska värld och inom de korrumperade administrationer som så länge har styrt er – politiskt, nationellt, internationellt, finansiellt, religiöst och industriellt – och dessa förändringar medför deras kollaps. De första förändringarna har varit avslöjandet av många korrupta och skadliga handlingar som de har varit engagerade i, aktiviteter som de har hållit hemliga.

Kärlekstsunamin leder er alla till ert ofrånkomliga uppvaknande. Glöm inte er dagliga meditation och stunder av lugn avkoppling eller reflektion, eftersom ni valde att vara på Jorden vid denna tid för att hjälpa till med mänsklighetens uppvaknande, och det är genom att göra just det – det begärs inget mer av er – som mänsklighetens hjärtan uppmuntras att öppna upp för Kärleken som omsluter dem. Den Kärlek som ni kollektivt delar – allt ni gör, gör ni kollektivt, eftersom alla är Ett – är den kollektiva viljan att vakna, så den måste delas för att bli effektiv.

Ni delar den genom att ta en paus i ert heliga inre rum och låta Guds Kärlek rikligt flöda genom er. Tro inte för ett ögonblick att eftersom ni inte upplever någon eller mycket lite av denna utströmmande energi, att den inte flödar. Jag kan försäkra er att den flödar hela tiden och att dess effekt är bortom era vildaste drömmar.

När ni vaknar kommer allt att uppenbaras och ni kommer att bli förbluffade över att se hur effektiva var och ens kärleksfulla avsikter har varit. Ni kan bara förändra er själva, som ni så väl vet, men eftersom alla är Ett, kommer er egen förändring att påverka alla andra. Vad ni behöver förstå är att era försök att ändra på en annan mänsklig individ inte fungerar, men när ni förändrar er själva förändras alla andra.

Ni är gudomliga varelser med omåttlig makt som ni sätter i gång varje gång ni gör en kärleksfull handling. Fortsätt att göra dessa kärleksfulla handlingar och väck upp mänskligheten!

Er kärleksfulla broder, Jesus.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...