Sananda via Susan Leland, 8 augusti, 2017

Sananda

via Susan Leland

Ashtar on the Road Telefonkonferens

8 augusti, 2017

”Ni är strålande varelser som ska hjälpa till med att lysa upp vägen!”

”Hälsningar Älskade Familj! Jag är Sananda och jag är här med Ashtar och alla Ljusvarelser som har samlats här på Bryggan till ’The New Jerusalem’. Nåväl, jag har mitt eget skepp, men jag färdas oftast antingen inom min egen merkaba, eller tillsammans med Ashtar, för vi, tillsammans med Saint Germain och många andra, är här för att säkerställa att era Uppstigningar samt Jordens Uppstigning ska bli framgångsrika. För detta är det ögonblick, så som ni mäter tiden, då allt detta ska fås igång!

”Och det är på sitt eget sätt komplicerat, javisst. Det är varför så många av oss befinner oss här. Det är varför vi har så många uppdrag inom Uppdraget. Men för er, högst Älskade Ni, är det enkelt. Det är att vara förälskad. Det är att VARA KÄRLEK!!! Det är att uttrycka Kärlek. Det är att leva ut Kärleken, att värma sig i dess energier, att känna dess upplyftande och den Frihet som det ger er. Och det är att lysa klart inom era egna själv. Låt era Hjärtan expandera. Låt era hela gestalter vibrera i dess energier och var medvetna om Vilka Ni Är!

”Det är så lätt att glömma bort vilka Gudomliga Mästare ni är, när ni vistas inom de låga vibrationerna. Det finns en ständig fördämning av energier som strålas ut mot er, för att försöka hålla er kvar på de lägre platserna där ni inte kan frodas, för det är det program, eller den programmering som ni tidigare har fått uppleva. Och fram till helt nyligen, så som ni mäter tiden – under detta århundrade och lite innan dess – hade ni levt inom samt fått uppleva, låt oss erkänna det, ni har förnekats att era Friheter skulle få utvidga sig till den Kärlek som Ni Är.

”Men vänta ett tag! Denna förnekelse må ha varit programmerad, må ha varit kontrollerad och blivit propagerad och så vidare, av dem som dominerade över er. Men hur har det kunnat leda till det som det har lett till? Hur har det varit framgångsrikt om det inte berodde på Mänsklighetens tillåtelse för det, fram till en viss punkt?

”Nåväl, låter inte detta som skuldbeläggande? Det är det inte. Det är bara en observation av var Planeten Jordens Mänsklighet har hållit hus. Det har förekommit klara punkter, klara stunder och med all säkerhet en hel del underbara tillfällen av upplyftande som har givits av alla som har kommit för att uppnå dem – oftast med följden att de själva har förlorat sina fysiska liv – men hursomhelst så har de bidragit. De kom när det var mycket mörkt.

”Nåväl, nu är ni här, en Planet med Ljus-Varelser, som erkänner era egna Gudomliga egenskaper, som bekräftar att ni består av Kärleks-Ljus och vidhåller att ni är här för att hjälpa till med att visa Vägen – att bokstavligen lysa upp vägen – för alla som fortfarande slumrar och, javisst, för alla som har ett motstånd. Framtiden – såsom ni benämner den – er tidslinje är så ljus när den förenar sig med hela Mänsklighetens tidslinjer, och i sanning med Moder Gaias samtliga riken, och lyfter Planeten Jorden upp och upp och upp – tillbaka, ska vi säga, till sina begynnelser som en Planet av Kärleks-Ljus, en Högre-Dimensionell Planet, som får åtnjuta Högre-Dimensionella Levnadssätt!!

”Nu, Älskade Ni, så är ni här och här befinner vi oss tillsammans för att förena våra energier – våra Kärleks-Ljus – och för att komma samman i detta magnifika uppdrag som redan anses vara framgångsrikt eller, såsom Ashtar gillar att säga: ’Uppdraget slutfört!’ Så det finns inget behov för er att tveka och jag, Sananda, försäkrar er, från Kärleks-Ljuset i mitt Hjärta till de Kärleks-Ljus som Ni Är, att ni befinner er exakt på rätt plats i exakt rätt stund. Detta är vad ni kom hit för och ni är här för att lysa upp vägen för Planeten Jordens samt er egen framgångsrika Uppstigning, om det är ert val!

”Ni har fortfarande valmöjligheter. Planeten Jorden är en planet av fri vilja, men det som sker – och det har ni redan fått höra talas om – vad som sker är att det inte längre kommer att förekomma bemäktigande för dem som väljer att visa respektlöshet för er fria vilja, för alla som väljer att förmörka de Kärleks-Ljus som redan brinner så klart att de kan ses alltigenom hela Universum, vilket även ni gör! Ni är strålande Varelser!!! Ni är här för att vara Kärlek, att lära ut Kärlek, att dela med er av Kärleken på alla sätt som ni inspireras att göra det, samt att vara förälskade i er själva och i ert syfte.

”Tack så mycket, Älskade Ni, för att ni ansluter er till mig. Välsignelser till er alla. Tag denna Kärlek in till era Hjärtan, expandera den alltigenom era varelser, och sänd ut den över hela Planeten Jorden och alltigenom Universum samt bortom! Jag lovar er, vi står förenade. Jag är här med er såsom ni är här med mig och det finns absolut inget avstånd eller någon separation mellan oss. Vi står tillsammans i Kärleken och dess magnifika energier!!! Välsignelser till er alla och tack till er, för att ni delar med er av era Kärleks-Ljus till oss alla! Så är det. Namaste!”

 

http://www.ashtarontheroad.com/sananda-you-are-radiant-beings.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, August 8, 2017. www.AshtarontheRoad.com  

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...