Sananda via Victoria Cochrane, 25 december 2018

Sananda via Victoria Cochrane, 25 december 2018

Per Staffan 26 december 2018

JESUS – JULEN, EN TID AV GLÄDJE! – via Victoria Cochrane

Jul är en glädjerik tid för många som kan tillbringa den med sin familj och sina älskade. Men för många är det ett sorgligt och ensamt tillfälle. Många människor har inte längre familj eller vänner i närheten, och vissa väljer till och med att vara ensamma hellre än att tillbringa den med någon. För dessa människor har Julen ingen glädje alls.

Julens budskap är ett av hopp och ett nytt liv. Det är ett budskap av kontakt med Gud, Skaparen av allt-som-är, och hans ovillkorliga kärlek för alla människor, inte bara kristna. Oavsett om du är ensam eller med familj, sjuk på sjukhus, kristen eller icke-kristen, muslim, hinduisk, judisk eller ingen tro alls, finns min kärlek inom dig och leder dig till det lysande ljuset och den ovillkorliga kärleken hos Skaparen. Den Högsta Källan håller dig trygg i sitt ljus och lägger inget dömande på dina handlingar, ord, tankar eller gärningar. Hans kärlek är total och helt konsumerande, vilket ger frid, glädje och känslor av god vilja till alla som vill ansluta sig till den.

Känn aldrig att du är ensam. Det finns inga villkor, inga krav, inget behov av förlåtelse eller anknytning till någon religion. Skaparens kärlek bara är, och den är tillgänglig nu, i ditt hjärta och runt omkring dig. Den finns i trädens viskningar, fåglarnas kvitter, en sorlande bäck och i dina hjärtslag. Var still och känn, hör och upplev kärleken till Skaparen som är rättmätigt och Gudomligt din.

Den här Julen, tacka för allt du har, även om det är litet. Öppna ditt hjärta till min närvaro för att leda dig till Skaparen, för känslor av frid och lycka inom dig kommer att projiceras ut mot dem runt omkring dig och föra tillbaka mer av samma sak till dig.

Må kärlek och budskap av glädje vara ditt denna Jul, var och vem du än är.

JAG ÄR Jesus

Victoria Cochrane

http://victoriacochrane44.com/2014/12/24/christmas-a-time-of-joy/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...