Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 december 2018

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 december 2018

 

Den stora Åter-Uppvakningen ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har väckt inom er en känsla av tillhörighet, och det är en mycket bra sak för att ni tillhör en galaktisk familj. Och ni behöver veta att ni inte är ensamma i galaxen, men ni behöver också veta att ni har rötter i denna galax. Ni kan ibland verka som de nya, de nya själarna, för att ni har valt att inkarnera på jorden. Ni har valde en större minnes torka för er när ni gjorde det.                     

Andra väsen på andra planeter i andra stjärnsystem känner till deras galaktiska historia, medan mänskligheten har upplevt sig i något av karantän. Ni har blivit avskärmad från sanningen av egna val eftersom ni ville få upplevelsen av isolering.

Men nu när vi och andra av oss har väckt inom er vetskapen om att ni är en del av en större galaktisk familj, kan ni vara säkra på att ni kommer att känna er mer och mer bekväma med närvaron av utomjordingar på planeten Jorden. De är redan här förstås, men de är bara inte öppna med det.

Nu är den andra delen av er här som känner till era rötter, här för att erkänna att ni har spelat det här spelet under en mycket lång tid. Ni har redan varit starkt utvecklade varelser i andra delar av galaxen, och ni har inget att lära er när ni rör er framåt. Ni behöver bara komma ihåg, och vi är här för att hjälpa er att påminna om att ni redan har varit Plejader. Ni har redan varit Sirianer. Ni har redan varit Arkturier, och ni har redan varit en högre dimensionell varelse. Därför finns det inget fel på er. Det finns inget ungt om någon av er heller.

Ni har förbindelser med andra varelser över hela galaxen och när ni återförenas med era bröder och systrar som är medlemmar i er själsfamilj kommer så mycket av vem ni har varit att översvämma ert medvetande, och det kommer att bli ett stort åter-uppvaknande.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...