Sanat Kumara via Kerstin, 12 september, 2018

12 september 2018

Mina vänner, ni är på god väg. Ni är på god väg att få den värld ni har väntat på så länge. I årtusenden har ni samlat erfarenheter som ni har med er in i den nya tiden. Varje gång ni har kämpat för Sanningen har ni förtryckts, torterats,  skrämts till tystnad eller dödats. Ibland har ni själva valt att gå över till andra sidan för att få återförenas med era vänner.
    Nu är tiden inne då det är dags att glömma strider och tillkortakommanden. Det är dags att återigen stå upp för Sanningen. Skillnaden är att nu kan ingenting stoppa er. Den Gyllene Tidsåldern är här nu. Er kontakt med Moder Jord öppnas allmer för varje dag samtidigt som slöjorna försvinner. Kontakten med Agartha, jordens inre värld, och med vänner i Universum förtätas, på så sätt att ni lättare får kontakt med oss. Vi har alltid funnits här för er, men ni har varit för långt bort från er själva, från ert inre för att kunna möta oss.
    Snälla du, gå in i ditt hjärta varje dag och be att få veta vem du är. Du är så mycket större, så mycket mer än du någonsin kan föreställa dig.
    Ni är alla gudar och gudinnor med direkt kontakt med Skaparen och ni kan åstadkomma under. Det är dags att lyssna på hjärtat, handla därefter och åstadkomma under på jorden. Se gudomligheten i din granne, din kollega och i din forne fiende. Ni är alla olika, med olika erfarenheter, tankar och åsikter. Det är som det ska vara. Ordet är fritt, tanken är fri. Men ni är alla bröder och systrar och det är den utgångspunkten du bör utgå ifrån. Ni är alla en del av skaparen och skaparens oändliga kärlek. Kärleken är oändlig, den tar aldrig slut. Kärleken på jorden växer ständigt, ju fler ni är som tar varandras händer och som ser in i er nästas själ. Ni ser att där finns ni själva. Ni är ett. Allt är ett.
    Lys ditt ljus och var en förebild för de som inte har hittat sitt själsljus än. Döm inte andra, alla utvecklas i sin egen takt. Mognaden går ej att skynda på utifrån.
    Ett liv i sanning är ett fritt liv. Att lyssna på hjärtat är ett liv i frid. Att göra det du önskar i nuet ger ett liv i glädje. Det är ett sätt att lura rädslan att försvinna för evigt.
Lycka till älskade och högt ärade systrar och bröder.
Er bror Sanat Kumara
Genom Kerstin

Du gillar kanske också...