Serapis Bey via Camilla KumaRa, 11 juni

serapis-bey

Mästaren Serapis Bey, 11 juni 2016

Via Camilla KumaRa

 

Mina kära, låt mig tala klarspråk idag. Ni är alla inne i denna process nu och försöker att hantera de skiftande energierna, testa era vingar, går in och ut i dimensionerna, lämna saker bakom er, står upp för ert Jag, uppleva stunder av sällhet och extas. Det här ÄR Uppstigningsprocessen mina kära. Ni är alla mästare i ert eget hologram, er upplevelse av att vara Källan inkarnerad i detta ögonblick av Nuet.

Och jag vill betona detta. Varje Nu, varje ögonblick är er chans att känna skapelsens helighet. Varje ögonblick. Om ni väljer att leva i det förflutna eller om ni väljer att lägga er energi på att vänta på framtiden – som kanske eller kanske inte är medräknad i er högsta plan – missar ni chansen att uppleva anledningen till att ni, som inkarnerad Källa, är här vid denna tid. Förändringen sker genom ert hjärtas medvetenhet, mina kära, för det är här koderna kommer att bryta fram och er flerdimensionalitet, ert mästerskap, er efterlängtade uppgradering i er fysiska framtoning, kommer att ske.

Jag har burit Uppstigningens Vita Flamma under långa tider, genom många liv, genom kungadömen och imperier ända sedan Atlantis sista dagar. Jag har burit den som min del av förberedelserna för planeten Jorden, för att er levande solgudinna Gaia tillsammans med sina invånare ska höja sin vibration.

Jag har inte burit den för att se er av rädsla stoppa er själva från er egen väg. Sluta med att lägga er kraft på att vänta – att passivt förvänta er en yttre händelse. Börja leva er sanning Nu och fortsätt att höja er som ni gör redan nu. Det har redan hänt, mina vänner, om vi ser det ur ett flerdimensionellt perspektiv. Skiftet är nära förestående i sjätte dimensionen. Så höj er dit där skiftet finns, mina kära. Lev er passion. Lev er sanning. Lev oförskräckt i den Enda Kärleken.

Tack, jag är Mästaren Serapis Bey.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Https://camillakumara.wordpress.com

Du gillar kanske också...