Änglaguider via Taryn Crimi, 10 juni, 2016

TarynCrimi

Änglaguider

via Taryn Crimi

10 juni, 2016

Nyckeln som förändrar allt

Idag önskar vi att ni fokuserar er uppmärksamhet på ämnet förändring. Så många av er längtar efter förändring, förändring i ekonomiska situationer, förändringar i relationer, förändring i er hälsa och ändå ser vi när så många fortsättningsvis återskapar samma upplevelser om och om igen.

Ja, upplägget verkar vara annorlunda, ett nytt år har passerat, människorna kanske är annorlunda men i det stora hela förändras inte mycket för så många. Detta är vad vi skulle vilja forska vidare i, så att ni kanske börjar förstå varför det så ofta sker.

När ni förstår hur en fysisk manifestation sker gällande något, så kommer ni att förstå hur ni ska skapa allt som ni önskar er. Ni har alla hört att om ni vill ha en förändring, så måste ni förändra era vanor. Men vi talar inte om att ni ska förändra vad ni gör under dagen, åh, det kommer, utan vi talar om att ni ska ändra era tankar, era vanemässiga tankar.

Alltför ofta ser vi att ni är så nära att ta det nödvändiga vibrationsmässiga språnget för att tillåta förändringen som ni önskar ska hitta vägen in i er fysiska verklighet, för att ni sedan bara återfaller i era vanemässiga tankebanor, era tvivel och rädslor, som saboterar den förändring som ni försöker göra.

Vi skulle vilja likna många av era upplevelser som ni skapar för er själva vid ett ”mönster som ni håller fast vid”. Varför det? Varför skulle någon av er välja att hålla er själva fast i oönskade upplevelser? Nåväl, vi förstår naturligtvis att ni inte gör så med avsikt, det är bara att många är omedvetna om vad som orsakar det. Så tillåt oss dela med oss av vårt perspektiv, med hopp om att kunna hjälpa er att frigöra er själva från de oönskade upplevelserna som ständigt verkar spelas upp på ett eller annat sätt.

Ni förstår, allting existerar redan, varje tanke ni har, varje dröm ni har, varje önskan som ni söker, absolut allt det existerar redan. Vi menar inte detta på ett metaforiskt sätt, utan vi menar det helt bokstavligt. Allting finns här, precis rätt intill er. Så varför kan ni inte få syn på det, varför kan ni inte uppleva det?

Svaret är vibration. När ni förstår att allt är uppbyggt av energi och följaktligen vibrerar vid en viss frekvensnivå, då kommer ni också förstå att det enda som separerar er från allt som ni inte kan uppfatta är er vibrationsnivå i relation med allt som ni letar efter. Lika attraherar lika, ni kan bara uppleva det som ni är i perfekt resonans med.

Men här finns nyckeln, det som håller så många av er i en återvändsgränds skapelse av samma gamla skapelser, är ert envisa och orubbliga fokus på de händelser och omständigheter som finns framför er. Allt som detta någonsin kommer att göra för er, är att återskapa exakt samma upplevelse om och om igen, vilket många av er mycket väl känner till.

Så för att kunna manifestera olika upplevelser till er nya verklighet, måste ni förändra er vibrationsnivå. Stäng av den samma gamla kanalen och välj en ny som ni kan tona in er på. Vi ser på när så många av er vill se vad som sänds på kanal 4 hela tiden, medan ni håller ert fasta och ständiga fokus på kanal 1. Ni inser att andra kanaler på er TV existerar, fastän ni inte tittar på dem.

Ni förstår också att om ni vill titta på något annat, så måste ni byta kanal. Så är det också i ert liv. Ni måste vara villiga att förändra era vanemässiga tankar, för det som ni tänker på, kommer ni att manifestera. Punkt slut. Allting i er verklighet är ett resultat av de tankar ni har haft, men de avgör inte vad ni kommer att skapa i framtiden. De representerar bara vad ni HAR tänkt fram tills nu.

Så genom att skifta ert fokus, bort från de områden som inte fungerar i ert liv och till de massor av saker som gör det, så förändrar ni väsentligen er utsiktspunkt. Ni byter kanal! Ni måste hålla ert fokus och er uppmärksamhet på visionen i era drömmar oftare än vad ni redan ser framför er. Vad ni än mest fokuserar på, kommer att bli er fysiska verklighet.

Vi hoppas att ni tycker att detta meddelande är till hjälp och att vi har kunnat tjäna er på något sätt.

I kärlek och ljus, vi är era Änglaguider.

 

If you have questions for the Angels I invite you to schedule your session today!

Copyright © 2012-2016 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://www.Angelic-Guides.com

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...