Shanta Gabriel för Ärkeängel Gabriel ~ Känner du Dig som en Utstött? En Överraskande Väg till Frihet, 18 oktober 2022

 

Shanta Gabriel för Ärkeängel Gabriel ~ Känner du Dig som en Utstött? En Överraskande Väg till Frihet.

18 oktober 2022

16 oktober 2022, shantagabriel.com

https://tinyurl.com/2p9cscbt

Er väg till frihet är genom total acceptans av era otroliga olikheter.

Ni har alla tränats på denna jord för att passa in, att vara en del av hur saker och ting har varit och att inte gå ut ur ert sätt att förändra ”vad som är.” Det här är träningen och ändå vet de flesta innerst inne sanningen – att det bara är genom att vara annorlunda som stora förändringar kan ske. Kreativitet ligger i att inte vara samma som alla andra. Det är ett resultat av att lyssna och flytta till en annan låt – den inom dig själv, inte utanför dig själv.

Så många människor går genom livet och känner sig som utstötta, som om det är något fel på dem eftersom de är annorlunda än andra människor. Vi säger att dessa otroliga skillnader är era gåvor att ge till världen. Det är dags att acceptera dessa skillnader och följa ditt kreativa jags ledning. Att försöka passa in kväver din själ. Frihet kommer från att veta att de delar av dig som skiljer sig från andra har nyckeln till den glädje och framgång som du önskar.

Det är i acceptansen av hela dig själv som du kommer att växa. Du kan inte bara älska det du anser vara bra och förkasta de andra delarna av dig själv. De andra delarna har också ett syfte. Att förstå detta kommer att leda dig till den plats av helhet som du längtar efter. Helhet betyder att känna total glädje och kärlek inom dig själv, känna förbindelse med din Gudskälla och hela livet. Detta är bara möjligt om du kan älska och acceptera alla de olika delarna av din personlighet och mänskliga make-up.

Självkritik är en av de största faktorerna för att orsaka personlig smärta och bromsa tillväxten. Så det verkar hjälpsamt att hitta en ny roll för din inre kritiker. Det finns många situationer där den här typen av röst kan vara användbar. Berätta helt enkelt för den här sidan av din personlighet att du uppskattar dess ansträngningar för att göra dig till en bättre person, och håll den sysselsatt genom att skicka den till arbete i de områden där du behöver mer ordning och organisation i ditt liv.

När du lägger dömandet åt sidan kommer du att börja känna en expansivitet i ditt sinne som låter inspiration och kreativitet komma in. Du har dessa kreativa delar av din personlighet. Dessa är de delar av dig som strävar efter expansion och är kopplade till din Högre Kraft och till Änglaenergin.

Öva:

Om du kallar på Inspirationens och Kreativitetens Ängel för att visa dig sätt att expandera och berika ditt liv, kommer ett kraftfullt fokus av energi att börja arbeta i denna riktning. När du börjar använda detta nya kreativa flöde kommer det att bli starkare och starkare. Kreativa Lösningar kommer att visas där de inte var synliga tidigare. Du kommer att börja bryta igenom gamla tankemönster som håller dig tillbaka, och dörrar kommer att öppnas för att ge mer glädje, välstånd och originalitet till alla områden i ditt liv.

När du kan acceptera alla delar av dig själv som unika och speciella på sitt eget sätt, kommer det att finnas en känsla av frid inom dig. Det kommer att finnas mindre rädsla i att följa din inre vägledning och intuition. Du kommer att börja lita på dig själv och att uttrycka din unikhet. Kom ihåg att alla människor som är vördade och anses stora av världen är högt värderade för sina olikheter, inte för sin likhet.

Håll detta som din avsikt. Välj frihet och expansion istället för rädsla och sammandragning. Fråga dig själv vad du skulle göra om du kunde göra något? Vad skulle få ditt hjärta att sjunga? Be sedan om hjälp från Änglarna för att skapa din vision för allas bästa, och vet att allt är möjligt. Mirakel är universums naturliga ordning. Var villig att få saker att förändras i ditt liv till det bättre. Var villig att se det goda inom dig och acceptera de otroliga skillnaderna som gör dig till den du är. Och kom alltid ihåg att du är mycket älskad – precis som du är.

Ert meddelande från Ärkeängel Gabriel idag är:

Er väg till frihet är genom total acceptans av era otroliga olikheter.

Shanta Gabriel

för Ärkeängel Gabriel

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...