Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 oktober, 2022

 

Du är en del av vårt galaktiska team ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så intresserade av vad ni alla har att säga till oss. Snälla, känn aldrig att du stör oss eller slösar bort vår tid när du når ut till oss och berättar för oss vad du behöver, vad du känner och vad du tycker om vad som händer där på planeten Jorden. Vi vill höra från dig. Nu, eftersom vi är ett icke-fysiskt kollektiv, är vi i huvudsak medvetande, och därför har vi inga begränsningar på oss när det gäller hur mycket information vi kan ta in på en gång. Oavsett hur många gånger om dagen du kontaktar oss kommer vi att kunna höra vad du har att säga.

Och med all den informationen kan vi bättre lägga en strategi kring vilka energier som ska skickas till dig, vilka portaler som ska öppnas, vilka allianser som ska bildas och så vidare. Du är en del av vårt galaktiska team. För oss är ni utomjordingar, även om vi vet att de flesta av er har funnits i vårt stjärnsystem också. Vi vet värdet av att arbeta som ett team, och vi vill att du också ska känna igen det värdet. Vi vill också att du värdesätter dig själv; vi vill att ni ska se er själva som viktiga medlemmar i detta team.

Ni skapade alla inte de otaliga problem ni har där på jorden; ni åkte alla dit för att fixa problemen, hitta lösningarna och höja medvetandet så att hela mänskligheten skulle kunna göra det. Därför är du precis som vi, bara det att du är där i köttet. Du är markpersonalen; vi är den icke-fysiska stödpersonalen. Vi är alla i detta tillsammans, och alla jordens problem var problem som ni ärvde från andra delar av galaxen.

Så inget av det, inget av den gigantiska röran som har skapats där, är verkligen mänsklighetens fel. Men självklart måste du leva ditt liv med att tro det för att känna något, och du måste känna något negativt först för att känna något positivt. Vi ger dig tillåtelse att känna de positiva känslorna, de högre vibrationerna, och vi vill att du ska må så bra med dig själv som du kan för att du ens har varit där och tagit en, eller flera, för laget.

Det är därför allt du behöver göra är att öppna upp och ta emot vår hjälp och den hjälp vi ger, tillsammans med de andra varelserna och kollektiven i vår lilla allians. Det här är ingen tid för dig att skämmas över var du är som ett kollektiv. Men snarare vill vi att ni ska inse att ni är de som är där för att släppa in alla de energier som kommer att tjäna mänskligheten mest. Du är där för att jorda dem och göra dem tillgängliga för dina medmänniskor, och vi kommer att vara kvar här i den nionde dimensionen för att hjälpa, och vår förslagslåda är alltid öppen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...