Sirius the Star via Ann Dahlberg, 11 januari, 2018

Sirius the Star

Torsdag 11 januari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Sirius the Star

Jag är en stjärna på Guds stora himmel. Himlen som inte har något slut och inte någon början. Vi är alla ”ett” och jag känner mig ”ett” med Er. Det är en stor dag nu när Jorden, vår kära Gaia är på väg upp i sitt stora ljus igen. Det är en helig och en vördnadsfull dag. En stor förändring är på väg att ske i den här delen av galaxen och det kommer att påverka hela vår galax. Det är en glädjens och en triumfens tid. Det är mycket som kommer att bli helat nu, det kommer att bli en större balans i det Universum som ni tillhör. Det har varit lite obalans i ytterkanterna av den här galaxen men det kommer att rättas till nu när Jorden tar sin rättmätiga plats i galaxen igen. Jorden är mer än vad hon blivit precis som ni kära Jordmänniskor.

Alla galaxens invånare väntar nu med stor glädje och iver på Jordens återkomst tillika med alla era fränder och familjer. Ni är föremål för ett stort intresse och engagemang nu kära vänner, det största som någonsin varit på den här sidan av galaxen. Det är av stor betydelse att vår kära Jord stiger nu. Det är av största vikt och betydelse för den här galaxen. Det här kommer ni att förstå när ni själva har stigit en bit i er vibration. Det är en sällsam tid som väntar er kära Jordbor, betydligt mer sällsam än ni anar. Ni är kärleksbarn som vandrar på Jorden idag, mycket efterlängtade kärleksbarn. Ni stiger med er Jord, er Gudinna och mästare. Ni kan inte vara i bättre händer och ni kan inte vara mer älskade än ni är. Jag är en stor stjärna på himlen men ni är också stora kära barn på Jorden. Ni är magnifika och ståtliga. Vi ser det här men ni känner er fortfarande betydelselösa i förhållande till den värld ni lever i. Det är en illusion, allt är en illusion tills slöjan helt och hållet har dragits bort från era sinnen. Ni är på väg ut ur illusionen nu kära barn på Jorden och det kan ibland vara svårt att vakna ur sin djupa sömn. Det kan vara som att födas på nytt med den smärta och det trauma som detta kan förorsaka. Det som allt annat går över och nyare upplevelser av ett skönare slag står för dörren.

Jag Sirius the Star vakar över Er nu och skickar lite extra ljus dit jag ser att det behövs. Det är många från min stjärna som minglar ibland er nu. De höjer vibrationen på Jorden och underlättar för Moder Jord att stiga upp i sin högre vibration. Hon har kämpat tappert vår Jord, den Jord som ni också kallar för Gaia. Hon är en tapper själ och hon hyser en stor kärlek för Er och allt liv som finns på Jorden. I sin stora kärlek så har hon gjort stora uppoffringar men nu är det dags för henne att vända hemåt. Hennes ljus har vuxit tusenfalt och det är en stor ära att få hjälpa till under hennes sista resa fram till ljuset. I ljuset där hon hör hemma och där hennes rättmätiga plats finns.

Jag känner en stor kärlek för Jorden och för er kära barn, den glädje jag känner inför det underbara som nu sker har inga gränser eller några ord. Det bara är…helt magnifikt, underbart, fantastiskt och heligt, ja heligt kära barn och det kan bara upplevas inom er själva.

Jag sänder det ljus ni behöver för att läka era sår nu kära barn. Tiden är mogen för ett större ljus i era hjärtan.

Vi älskar Er så mycket

Sirius the Star

Du gillar kanske också...