Arkturierna via Daniel Scranton, 11 januari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 11 januari 2018

 

Planen för Uppstigning till 5D ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni är uppvaknade delar av er själva som behöver kännas, upplevas, förlåtas och omfamnas. Processen att väcka dessa aspekter av er inkluderar ofta att skapa något i era liv som ni inte medvetet skulle skapa. Därför ifrågasätter många av er om ni faktiskt är skaparna av er verklighet. Ni undrar varför ni skulle skapa ett sådant kaos i era liv.

Ni undrar varför ni någonsin skulle ta er till omständigheter, förhållanden och händelser som skulle få er på knäna, men allt är en del av en större plan som du har för dig själv under denna livstid. Det är en större plan än någon av de planer som du har gjort upp för dig själv. Det är planen att stiga upp till femte dimensionen.

I fullt medvetande om att du skulle behöva möta allt som skulle väckas inom dig, startade du resan i denna livstid. Och vilken resa det har varit, så många toppar och dalar så att många av er som gör jobbet har tänkt en eller annan gång att ni hellre skulle dö än att fortsätta leva på denna planet i denna dimension.

Ni har undrat varför eller hur ni kan skapa sådana omständigheter i era liv, men när ni slutar ifrågasätta er själva och era motiv kan ni tona in till energierna i den femte dimensionen. Det gör du varje gång du tillåter dig att känna något, även om det är negativt. Varje gång du känner igen en annan del av dig själv som har kommit upp inom dig, och du omfamnar den delen av dig själv, tar du ett steg framåt på denna resa.

Varje gång du förlåter en annan person i ditt liv för att ha kränkt dig, förlåter du dig själv. Allt som du ser i ditt liv eller i din värld är något du själv har gjort. Det är hur många liv du har levt.

Denna plan är invecklad och komplex, eftersom alla planer som involverar framkallande av en sådan myriad av emotionella tillstånd måste vara det. Men vi vet vem du är, och vi vet att du kommer att fortsätta. Vi vet att ni uppvaknade kommer att fortsätta att återintegrera er själva, att bli hela igen och att stiga upp till femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

Du gillar kanske också...