Änglaguider via Taryn Crimi, 10 januari, 2018

ÄnglaGuider, 10 januari 2018

Via Taryn Crimi

 Saker ni måste göra när ni har en önskan

Idag vill vi fokusera er uppmärksamhet på skapandet och den fysiska manifestationen av era önskningar. Vi ser att många av er formar en mycket klar bild av era önskningar i era tankar, för att därefter falla i fällan av tvivel på er själva, när ni förstår att er önskan inte gick i uppfyllelse.

Låt oss förklara med en mycket enkel analogi. När ni går till en fin restaurang och tittar på menyn, kommer servitören över till ert bord och frågar vad ni har bestämt er för. Ni tittar upp från menyn, och efter att noga ha granskat alla era val, väljer ni den rätt ni föredrar mest. Servitören skriver ner er önskan och lämnar bordet.

Inte rusar ni efter servitören i det ögonblicket, därför att ni tvivlar på att de inte kommer att kunna leverera er måltid. Inte heller frågar ni hundratals gånger om servitören har förstått er beställning korrekt. Ni reser er heller inte från bordet och lämnar restaurangen, för att sedan undra varför er måltid aldrig kom. Och ändå ser vi så många av er uppträda på detta sätt när ni ställer en fråga till Universum.

Ni sitter inte vid ert bord och tvivlar på att er måltid faktiskt inte ska komma, och även om ni personligen inte har ingredienserna till att göra måltiden kanske ni inte ens vet hur ni ska laga den, men ni är ändå övertygade om att den kommer när den är klar. Så ni njuter av atmosfären medan ni väntar, och glädjer er åt sällskapet som ni kom till restaurangen med.

Vi förstår att denna analogi kanske verkar lustig för er, eftersom det skulle vara absurt att uppträda på det här sättet, ändå är det så här de flesta av er gör när ni blir medvetna om en annan önskan ni har. I samma ögonblick som ni blir säkra på vad det är ni vill, är den här vibrationellt. Allt som krävs är att ni stannar kvar i den vibration som fick er att inse att ni hade denna önskan i från början.

När ni låter rädslan ta över era sinnen om att er önskan kanske inte kommer att gå i uppfyllelse, eller om ni är osäkra på hur den ska kunna manifestera sig, eller om ni tvivlar på att ni faktiskt är kapabla att skapa den, lämnar ni den vibration som är nödvändig för att ta emot det som ni har bett om. Det finns inga önskningar som är för stora, och det finns inga önskningar som ouppnåeliga.

Ni förstår, om ni har förmågan att frammana önskningen i er hjärna, då är det en garanti för att ni inte bara har förmågan att ta emot den fullt manifesterade versionen av den önskan, utan att den redan finns vibrationellt. Det är därför vi säger att om ni ska kunna få er önskan så måste ni ”stanna kvar” i vibrationen. Ni kan inte resa er upp och lämna ”bordet”, eftersom det är dit er beställning levereras.

Det är ert jobb att hitta ett sätt att förbli i den vibrationella resonans som låter er känna den stora förväntan av att ta emot den önskning ni bad om, och använda allt ni har till ert förfogande för att hålla kvar den. Hitta saker i ert liv som ni är stolta över, leta efter det som är bra i ert liv, se den oändliga skönhet som omger er!

Vi hoppas att den här analogin har hjälpt på något sätt.

I kärlek och ljus, vi är era ÄnglaGuider.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...