Sirius via Ann Dahlberg, 1 augusti, 2018

SIRIUS

1 augusti 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Sirius

Jag är en stjärna på er himmel. En stjärna som vakar över Er dag som natt. Vi har alltid haft ett gott öga till Jorden och hörsammat dess ansträngningar att behålla och stärka ljuset i dess inre och yttre väsen. Jorden har alltid varit en liten pärla i universum med en egenartad energi av både låg och hög frekvens. Hon har kämpat hårt för att hålla balansen i en allt yttre mörkare värld. Mycket ljus har nu sänts till Jorden för att hon ska få tillbaka den balans som hon önskar och så väl förtjänar. Ljuset strålar nu ut från hennes inre och lyser i guldskimrande färger runt om henne nu. Hon är vacker vår kära Jord och hon lyser nu mot oss och talar om att hon är redo. Redo för att åter stiga upp i sin fulla renhet och glans. Vi bistår henne, alla vi stjärnor som finns runt om henne på himlavalvet låter nu våra ljusstrålar lysa mot henne för att välkomna henne hem.

Det är en stor händelse i universum precis som det är en stor händelse för er men i ett lite mindre format. Era hjärtans ljus strålar nu ut från ert inre och talar om att ni är redo att följa med er Jord upp i ljuset. Det finns ett guldskimmer runt er. Ljusenergierna från rymden omfamnar er också och välkomnar er hem. Det är likadant i det lilla som i det stora. Det har ni säkert hört många gånger men kanske inte alltid helt förstått. Allt sker i synkronicitet med allt och det sker på många olika nivåer i macro såväl som i micro. En händelse som sker i ett macroperspektiv kan böljar ner till ett microperspektiv och tvärtom. Allt påverkar allt eftersom allt är rörelse och energi i olika former och frekvenser. Även era tankar påverkar fastän ni inte är medvetna om det. Betänk då att era medvetna tankar har en större kraft än era omedvetna. De ger ett snabbare genomslag så ansvaret för era medvetna tankar blir större, så var försiktig med vad ni tänker kära barn på Jorden. Det kryllar av diverse olika energier från er tankevärld. Er hjärtenergi är mer stabil och lugn. Var sanna mot er själva och följ hjärtats röst för att lättare finna den väg av ljus som är eran. Överlämna er till er Fader/Moders önskningar och bli den ödmjuke tjänare till ljuset som du innerst inne alltid har varit.

Vi sänder er ljusenergier för att ni lättare ska finna er egen kraft och det ljus som bor inom er. Ljuset har tagit över Jorden så det är dags för alla fjärilar att flyga och visa sina praktfulla klädnader. Känn hur den ljusa energin rör sig inom er och påverkar ert sinne och era handlingar. Ni förändras från dag till dag, så det är viktigt att hålla fast vid hjärtat för den känner alla förändringar och kan anpassa sig efter dem. Låt flödet rinna genom era kroppar och stäng sinnet för allt motstånd som kan komma upp. Detta är inte en tid för motstånd, detta är en tid för flöde och mottagande. Ta emot flödet och ge av överflödet. Överflödet av kärlek ska nu strömmar ut från er som har förankrat energin på Jorden.

Vi tackar er alla för denna stund av kärlek och den stjärna som har förmedlat detta budskap är Sirius.

Gå i frid, gå i kärlek

Du gillar kanske också...