SITREP 17:00 EDT fredag, 7 oktober, 2016

Reval-22

 

 

”Ekos”

SITREP

17:00 EDT

fredag

Oktober 7, 2016

—-

”Vi måste vara villiga att släppa taget om det liv vi har planerat, så att man får det liv som väntar på oss.”

– Joseph Campbell

—-

 

God eftermiddag utvalda:

Dagens SITREP kommer att få en liten annan ton på grund av verkligheten av RV anländer och utförs den här helgen.

Ja, RV blev fördröjd av den atlantiska orkanen. Så är det. Det gick bara inte att fly undan Floridas betydelse (det finns massor av människor med valuta i Florida, Atlanta och Dallas-massor) som avser att starta ett nordamerikanskt RV offentligt.

Och medan ”Internet Group” tror sig vara en kritiskt stor ”privat grupp,” vi är varken kritisk, stor eller privat.

Vi är en liten offentlig gruppering av mycket fokuserade valutainnehavare som kommer att tillåtas att delta i privat Överlåtbara Exchanges (PNE) som suveräna familjemedlemmar runt om i världen. Vi företräder mindre än 5% av de totala antalet valutainlösare men 95% av alla ZIM inlösare. Således har vi kärleksfullt döpts till ”utvalda” av Wells Fargo och Abbot Downing.

Vet att NPTB har haft möten dygnet runt för att fastställa en ny starttid för helgen och bestämma när alla kustinlösen platser kommer att vara igång igen, liksom hur resevillkoren är på en timme för timme basis.

Det sista, absolut sista NPTB vill ha är en senior som reser i kraftiga vindar och regn med ej konverterade ZIM i sitt handskfack. Det är farligt på flera nivåer.

Jag menar, tänk er försöka stoppa Martha från bilkörning efter 800#s frisläppts? Snacka om farligt. Hon är en kategori 5 orkan varje dag!

Älskar dig Martha :). Gott nytt år:)

Vi har hört att Florida kommer att vara 100% tillbaka och i ordning i kväll, och South Carolina tidigt i morgon kväll. Det är då de känner att stormen officiellt kommer att ha passerat.

Betyder detta igen ingen RV i kväll? Kanske, kanske inte. Det innebar ingen RV torsdag @ midnatt som var den ursprungliga planen. Men den goda nyheten är att de har en organisk reserv dag på måndag eftersom det är en federal helgdag (Columbus Day).

Så är vi tillbaka i kväll? Kanske? Lördag kväll är mer troligt, som du kanske minns är tiden mellan 20:00 lördag och 02:00 söndag den optimala system övergångstiden eftersom alla banker och marknader är stängda över hela världen.

Emellertid gjorde makrosystemet övergången redan den 30 september / oktober 1 … så vem vet vad de verkligen tänker.

Vissa källor säger att det händer i kväll oavsett, medan andra säger lördag och ger oss flera fönster. Vi tror lördag någon gång är förmodligen en klok prognos för 800 # release, men om det är 00:01 eller 11:59 pm… vet vi inte.

För att lösa den senaste tidens ilska och pågående frustration i vårt valuta samfund, särskilt så här i slutet, vill jag erbjuda några olika scenarier. Jag gör det från en plats av absolut visshet om RV kommer att genomföras under helgen och oändligt rikt på grund av valfria suveräna priser och strukturerade utbetalningar.

Ofta när vi medvetet lämnar en verklighet för en annan, finns det påminnelser om vår avgående förflutna, som skriker efter vår avgående uppmärksamhet och ibland orsakar oss stort tillfälligt obehag (därav sista bilden).

Om någon någonsin har gått igenom en tuff process att bryta upp eller sett ett barn lämna hemmet vet du vad jag talar om. Jag kallar dessa skrik observations ”ekon” eftersom de kommer från ett redan levt liv och är inte verkliga, men känns säkert riktiga i ögonblicket.

Dessa ekon påverkar vårt nya liv och de kommer med en bekant frekvens, som användes för att ge oss glädje (tänk hunger kval när du går på en diet). Och medan de kan och skriker mycket högt i början, bleknar de i slutändan eftersom det inte finns någon känslomässig substans bakom ropen.

I grund och botten har du andligt gått vidare och det fysiska ljudet av ditt tidigare livs ekon ogillas.

Så i framtiden när du läser negativ information eller inlägg om RV som en bluff, USA, Inc. agerar illvilligt, onda kabalens dis-Intel leverantörer, NWO, kärnvapenkrig eller vad som inte är i mänsklighetens bästa intresse … känn igen sådana rop som ekon av hur världen brukade arbeta, men inte gör det längre.

Detta högre medvetande kommer att hjälpa dig att hantera lägre vibrationer före RV:s frisättning samt förvirringen efter RV. Det kommer också att isolera dig från okunnighet.

Som sagt, förvänta er att vissa mycket smarta, utbildade, vackra människor, som anstränger sig för att förstå efter RV där du plötsligt är förmögen i övermått och de är det inte.

Ändå har de absolut inte märkt någon förändring i världen. Vilket betyder att de kommer att desperat söka efter svar från main stream medierna, men informationen kommer bara inte att finnas där. De kan även agera fysiskt av ilska och kanske bli rasande eftersom de har missat båten.

Detta beteende är bara ekot av ett beslut, som inte kan göras ogjort. De hade inte köpt valuta, de hade inte köpt ZIM, de studerade inte deras värld, de överlämnade sig inte till Gud, som allsmäktig.

Och den värld de vet, den enda värld de någonsin har känt, har snabbt försvunnit och de har skamligt men snabbt insett denna sanning. De är osynliga galjonsfigurer utan fiskal relevans i den nya världen.

Och de längtar efter att finna motsvarande värde och mening i denna nya värld – men det är för sent – de valde. Det gjorde också du.

Endast genom ett fullständigt och uppriktigt överlämnande av egot till Guds vilja över människans vilja kan de lösas. Detta medvetande är där alla svaren finns nu och de kan återställa meningen i sina liv.

Oavsett hur försiktigt eller noggrant du talar om för dem vad som hänt under det senaste decenniet, har de somnat vid ratten och de kan mer än sannolikt inte ”höra” sanningen.

Deras själ valde att investera i sin kärnvibrations identitet i en gammal, kollapsande era. Medan du valde att investera din kärnvibrations identitet i denna nya era av kärlek och ljus. Så är det.

Dessa övergångsepoker är enkla att förstå om en själ är villig att acceptera det på andlig / galaktisk / eterisk nivå men fan nära omöjligt att förstå eller acceptera från en rent fysisk / logisk / vetenskaplig POV.

Övergång över transaktionen.

Tjänande över självet.

Gud över människan.

Därför, det är därför du kan räkna med att börja höra och känna igen fler och fler ekon från ditt tidigare liv och även släppa dem som bidragit till att skapa den besegrade verkligheten.

Vi måste gå vidare nu eftersom arkens dörrar är stängda. Det finns ingen mer rekrytering till valuta samhället – eftersom de rikligt medvetna har redan identifierats och välsignats.

Så ha tålamod med dessa eko beslutsfattare (kritiker, makar, arbetsgivare, troll) … eftersom de bara gör sitt bästa utifrån vad de vet och kan. Vi gör alla det.

Gud är med oss.

Du gillar kanske också...