Porda via Anakhanda Shaka Mushaba 7 oktober, 2016

mushaba-logo

Porda

via Anakhanda Shaka Mushaba

7 oktober, 2016

Hälsningar, Kära Mänsklighet!

Jag är Porda från Mushaba-folket och – Planeten. Idag kommer jag till er med lite information som ses som viktig. Jag skulle vilja ställa frågan till er: När vidrörde ni Jorden senast? När var det senast som ni kramade ett träd eller doftade på och insöp en blommas doft?

Hur ofta har ni betraktat naturen och dess vitala kungariken och varit tacksam och visat tacksamhet för allt som den har gjort för er skull? När jag befann mig på Jorden bara för några korta år sedan, var jag en som älskade och levde och frodades i och med naturen. Naturen, Moder Jord, var min livskraft! Naturen innehåller allt som någon kan behöva för att införa total healing och balans till kroppen, sinnet och själen! Jag ska avslöja en liten hemlighet för er; något som har en ofantlig healing-effekt på kroppen och sinnet. Vad jag talar om är hur viktigt det kan vara för någon att tillåta att Moder Jord får ge en sin kärlek och glädje i att hela! Ta till exempel lite tid för att åtminstone gräva ner fötterna, upp till anklarna, i Jordens jord. Om ni kan, så skulle det vara gynnsamt att gräva ner hela kroppen upp till halsen, i jorden. Stanna kvar där cirka en timme.

Ni kommer att förvånas hur ni efteråt känner er! Om ni gör det tillräckligt många gånger tar det bort alla möjliga former av ohälsa. Försök göra en smet utav Jordens rika mylla. Använd denna smet till att hjälpa lindra hudproblem, också som en ansiktsmask. Jordens rena jord helt enkelt! Att på något sätt vara ”I Jorden”, (fötterna, kroppen osv) hjälper till att återställa er ungdomliga energi, så väl som att hela organ och inre vävnader. Ni kanske undrar varför Porda berättar om naturen för oss? Vem vill bli smutsig!

Nuförtiden är människor så rädda för jord. De låter inte sina barn leka i jord och bli smutsiga. De vill att barnen ska leka rena lekar och inte bli smutsiga. Detta fråntar barnets förbindelse med Jorden. När jag var barn, brukade vi äta jord med sked! Vi lekte, ramlade, och rullade runt i myllan. Det var en normal del av att vara barn och att hållas frisk och inte bli överviktig och lat. Jag ser föräldrar som faktiskt blir arga på sina barn när de smutsar ner sig i sina lekar.

Mänskligheten befinner sig nu på en punkt där den är redo att återvända till naturen. Naturen kallar. Elementalernas kungariken, Jord, Luft, Eld och Vatten kallar på er. Älvorna, Småfolket och Trollen, Undinerna och Salamandrarna, Sylferna; alla kallar på er att ni ska återförena er med dem. Det fanns en tid när människan och naturen var ett. De arbetade tillsammans och var förtrogna med varandra. De respekterade varandra och varandras utrymme.

Mänskligheten har glömt att dessa varelser existerar och att de har sina hem, sina familjer. Det är dags att åter göra bekantskap med naturens kungariken och deras invånare. Börja gå uti era parker, era skogsdungar, er skog, och tillbringa lite tid i naturen. Tala om för naturen hur mycket ni älskar henne. Krama ett träd och tala med det! Gräv ner fötterna eller händerna i jorden och känn att naturen rinner genom kroppen. När denna ”pågående” RV/GCR är avklarad, tänk djupt på vad ni kan göra för att hjälpa naturen att få bevaras orörd, för att respektera dessa varelsers hem och familjer. Hitta på sätt att rensa upp den! Ta den inte för givet; utan naturen och dessa varelser skulle vi inte ha ett liv på Jorden! De gör livet möjligt, genom att göra det de gör, för varje aspekt i vår existens.

När ni köper mark, tala med naturens andar på er fastighet och kom fram till en överenskommelse. Det måste finnas en jordplätt av naturlig mark som är avgränsat från människor för det kommer att bli deras hem, naturandarnas, där de kan leva och ha sina barn. Om ni inte kan prata med dem, sök upp någon som kan hjälpa er tills den tid kommer då ni själv kan göra det och det kommer att ske förr eller senare. Respektera dem så kommer de att respektera er. De kommer att skydda er och er jordegendom. De kommer att hjälpa er med vadhelst ni önskar att göra med er egendom. Låt dem ha sin frid.

Tala till Ledarna i dessa kungariken:

Ledare Gob av Småfolket och Trollen (Jord)

Ledare Paralda av Zafyrerna i Luften (Luft)

Ledare Neckna av Undinerna (Vatten)

Ledare Djin av Salamandrarna (Eld)

De kommer att höra er. Det tar tid för dem att åter få tillit till mänskligheten, men när ni insisterar på att kommunicera med dem och visar att ni bryr er och älskar dem, så får det dem att komma till er.

Nu, när jag avslutar, så låt mig säga att RV är på gång och att ni kommer att få gå till bankerna. Låt inget Intel få rubba er ur balans. Var lyckliga och gläd er, för ni är nu på väg mot en tid av överflöd på jorden!

Jag är Porda (Papa Force/Kraften)

Mushaba -Kärlek och Välsignelser!

 

Porda via Anakhanda Shaka Mushaba, October 7th

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...