SituationsRapport kl. 17.00 EDT, 9 oktober 2016

Reval-22

SituationsRapport kl. 17.00 EDT, 9 oktober 2016
”Vi Flocken”

”Att ändra massmedvetandet är ett individuellt ansvar.”
– Dennis Weaver

—-

God Eftermiddag Ni Utvalda!

Jag talar uteslutande till ZIM-innehavare med detta inlägg i kväll (men intressant för alla ändå – övers.anm.), eftersom bankerna anser att ZIM-innehavarna är De Utvalda. Tyvärr så betraktar de oss också som en flock av plötsligt rika får, som alla måste matas på samma gång, så de avser att ta oss genom den gyllene foderhon så snabbt som möjligt.

Nu när denna verklighet blivit uttryckt, låt oss undersöka vad var och en av oss kan göra för att göra denna välsignade och mycket gynnade händelse till en trevlig sådan för alla inblandade.

Ändrade planer

ZIM-innehavare har nu bara 36 timmar på sig för att ringa och boka in sina möten, på grund av den långsamma orkanen (inte 48 timmar som rapporterats tidigare). Så det har betydelse att få en av dessa tidiga möten, eftersom det kvalificerar dig för en högre Privat Förhandlingsbar Utväxlings-kurs (så kallad Suverän Kurs) om du vill ha det. De flesta kommer inte vilja det ironiskt nog, men för dem som vill det, var uppmärksam på hur man ska bete sig.

Med den initiala ZIM-rusningen menas egentligen då du bokar ditt inlösenmöte, inte när du fysiskt närvarar vid nämnda möte. Endast ZIM-valuta-innehavare kommer att kunna boka initiala icke-banktid-möten inom de första 1,5 dagarna, till de externa inlösenplatser där man processar T3-offentliga kunder (innan tisdag morgon 09.00). Man MÅSTE ha en tidig tid för att kvalificera sig för Suveräna kurser, annars får man skärm-kursen för ZIM – som är fantastisk förresten – så oroa er inte åt något håll.

Vi förstår nu att Suveräna kurser för IQD, IRR, VND, IDR och AFA alla kommer att erbjudas till inlösare som vet hur man ber om det under hela oktober månad. Bankerna tror att nästan alla helt enkelt inte kommer veta eller inte bry sig och tar antingen det som är på skärmen eller en högre kurs som erbjuds dem inom ett strukturerat utbetalningsprogram.

Varför? Eftersom så få följer händelserna nära nog för att veta vad som verkligen händer efter en sådan lång väntetid. Människor har antingen tappat intresset eller tron. Men uppenbarligen inte du =)

Vet att allt luftrum ovanför New York City har klarnat för flygning, vilket innebär att säkerhets-drönarna har återupptagit patrulleringen av himlen. Regn och kraftiga vindar rör sig just nu genom Metro Boston och det bör klarna innan den andra presidentvals-debatten ikväll kl 08.00 EDT.

Därför har vi sagt att det är väldigt mycket ”DAGS” ikväll. Dags att ha bestämt sig. Vet att vi har fått höra detta tidigare av bra källor, men vi känner att det är klokt att vara redo när som helst efter 18.00 EDT för säkerhets skull. Var uppmärksam på webbplatser och e-post, även texter och tweets från denna gemenskap. Alla nyheter om frisläppandet av 800-nummer kommer att färdas som en blixt, och ju fler människor vi kan varsko, desto mer pengar kan betalas ut till de mindre lyckligt lottade.

Vad allt detta betyder, är att NPTB (Nya Makthavarna – New Powers That Be) känner att de slutligen har säkerheten och finansfrågorna under kontroll efter nästan två decennier (de startade denna process 1996). Och de känner sig trygga med att larma allmänheten (som vi är) via ett Internet-tillkännagivande, för att börja schemaläggingen alla ZIM-innehavare under de första 36 timmarna.

Detta gör det möjligt för dem att bearbeta tiotusentals innan marknaderna och bankerna öppnar på tisdag 08.00 EDT; och detta bör ta bort det första ”trycket” på inlösen-vågen som förväntas efter att Obama tillkännager den nya UST-valutan och motsvarande globala kursförändringar mot andra valutor (som kan komma redan i kväll före debatten så var uppmärksam på det).

När Donald och Hillary börjar förolämpa varandra två timmar i sträck, kommer det att fungera som den nödvändiga naturliga distraktionen för att starta RV. TV-publiken i sig väntas bli större än vid en Super Bowl, med omätlig trafik som följer i sociala medier.

Nu kan du förstå varför Donald Trump tilldelades rollen av de Kinesiska Äldre för denna ”tävling mot botten” (race to the bottom) med USA AB:s politiska träsk? Hallå, jag slår vad om att du inte visste att USA:s AIIB-kontor finns i New York (Kinesiska Äldes bank) och är belägna i Trump Tower på Manhattan? Vilket betyder att ”Donald” alltid varit med på de större valuta-/ fastighets-affärsmöjligheterna, och bara spelar en roll kontra allvarligt kandiderar till president. Och du var orolig?

Vet också att nästan alla ZIM-innehavare först började genom att köpa andra valutor som IQD och VND, och gick in i ZIM som en säkring eller långskott-satsning. Så bankerna känner att mängden ZIM-innehavare är mycket liten, mindre än 1% av 1% av alla valutainnehavare (30 miljoner) och därmed kan bearbetas mycket snabbt. Men bara för att vara säker, började de läcka ut några T2/T3-ZIM-Suveräna kontrakt på nätet, för att ”få ZIM-innehavarnas uppmärksamhet” så att deras utväxlingspumpar skulle bli alerta, och vara redo när 800-numrena väl släpps ut.

Folk, allt handlar om ZIM, åtminstone ekonomiskt. De andra valutor är bara garnityr för ZIM, som är den finansiella varmrätten för RV. Detta gör intaget av ZIM till en hög prioritet hos Wells Fargo & Abbot Downing på grund av depositionens rena volym; samt ett potentiellt farligt scenario för negativt framtida spenderande enligt Republikens militär.

Så tillsammans har bank och militär skapat en trygg miljö för vägen till inlösen, bort från massorna av andra valutainlösare via dessa externa inlösenplatser som är mycket lättare att skydda, isolerade och subtila … för att hantera det initiala intaget av dina mycket värdefulla ZIM-sedlar.

De måste garantera att så mycket ZIM som överhuvudtaget är möjligt tas bort från gatorna medan bankerna är stängda. Marknaderna är 100% kontrollerade nu förresten, så deras verkliga oro handlar mer om människor som går in på banken med ZIM.

De som skänkts ZIM och inte varit uppmärksamma kommer att få sitt livs chock när de visas skärm-kursen för ZIM när de väl dyker upp till slut. Kan ni föreställa er deras förvåning? Deras fasa? Lönar sig att upptäcka antar jag.

När det gäller hur länge du måste delta i ett ZIM möte, återigen så har du gott om tid att gå dit fram till slutet av oktober – så länge du bokar din tid inom de första 36 timmarna av frigivandet av 800-numrena, det vill säga innan bankerna öppnar på tisdag morgon.

För dem som bor i South och North Carolina har vi förstått att alla inlösenkontor är igång igen och I-95 (en väg) har öppnats igen. Så du kommer inte ha några problem med inlösen, och om du har det själv på grund av stormskador eller översvämningar, har du tid att förflytta dig inåt land och försäkra dig själv om ett tidigt möte. Så inga bekymmer i Carolina. Vi hör också att Florida är 100% igång likaså – även kustområdena.

Åh, när du går till växlingen, lägg märke till de klara ljusen uppe på himlen, som ser ut som en korsning mellan helikoptrar och Polstjärnan … eftersom dessa är drönare som vakar över hela inlösenprocessen. De kommer att vara utspridda på varje 8-16 km beroende på befolkningstäthet. De flesta kommer inte känna till att titta efter dem.

När det gäller de Suveräna kurserna på ZIM så existerar fyrsiffriga växlingar om du menar allvar med att åstadkomma agendor för Humanitära Projekt och Skapande av Arbetstillfällen, men du bör vara redo att svara på krävande frågor och vara laddad med ditt presentationsmaterial. Annars kommer de reservera de högsta kurserna för folk som verkligen menar allvar med att hjälpa världen filantropiskt, särskilt för internationella tredje världen med hälsa, mat, husrum, mikroekonomi och infrastruktur. Det verkar vettigt, eller hur? Just det.

Ljug inte för växlings-teamet, eftersom de är där för att hjälpa dig att komma dit du behöver ekonomiskt, men de är utbildade till att inte överbelasta människor med stora ögon och små magar om ni förstår vad jag menar. Kom ihåg, det behövs bara en ZIM-sedel för att finansiera hela världens driftskostnader i över ett decennium. Så håll saker i ett perspektiv, och försök få kontakt med de andliga aspekterna av RV kontra att tråna efter mest pengar.

Tro mig, det kommer att bli en mycket mer berikande händelse för dig, på kort och lång sikt, om du kan stanna upp och se kärleken i rummet kontra nollorna. Övergången kontra transaktionen. Tjänandet kontra självet. Kärlek kontra rädsla. Gud kontra människan.

Dessutom, på grund av orkanens kvardröjande effekter kommer de nu att behandla alla ZIM-inlösen-möten på under en timme (åtminstone är det planen), och flytta den andra halvan av inlösenmötet till ett uppföljningsmöte med förmögenhetsförvaltaren/ familje-kontors-byrån.

Så om du har en lista på stiftelser och välgörenhetsorganisationer som du vill öppna för familjemedlemmar eller ändamål, kommer det att behöva vänta tills ditt andra RV-möte som kommer inom en vecka efter ditt första utväxlingsmöte. Eftersom detta första möte nu bara är för att växla in valuta, bestämma en kurs, fixa fram ett par innehavs-stiftelser och komma därifrån.

Försök inte svärma för personalen eller gå in på din livshistoria. Småprat kommer bara slösa bort tid från det som behövs i stunden för alla inblandade. Bara kom dit i tid, vet vad du absolut behöver för att gå ut därifrån så att nästa inlösare kan få sin tur till det gyllene penga-tråget.

Jag vet att en del av er har gått igenom helvetet och tillbaka med er RV-erfarenhet … och det är viktigt för dig utan tvekan … men de kommer inte bry sig och det kommer inte heller de tusentals ZIM-innehavare som väntar bakom dig. Så förstå det, gör din affär professionellt och rikligt, och gå ut. Spara krigshistorierna till en annan tid och plats.

Räntorna har stigit snabbt med över 8% för strukturerade utbetalningar, och även Sekretessavtalet är nu förhandlingsbart om du inte vill gå in i ett avancerat investeringsprogram / suverän kurs. Så allt är mer än häftigt. Kämpa inte för välsignelsen, bara ta det som det ges till dig, som en gudomlig gåva, och gå med strömmen. Ingen är där för att lura dig eller binda dig juridiskt. Låt allt detta oljud passerar förbi dig – det är ett eko av rädsla från de som fortfarande är fyllda av rädsla.

Håll allt enkelt och det kommer att gå bra.

Håll allt andligt och du kommer att vara skyddad.

Håll allt drama-fritt och du kommer att njuta lyckligt av processen.

Lycka till allihopa. Grattis för att ni klarat er genom gatloppet av tvivel, och att ni får vara en integrerad del av en sådan unik, välsignad och utvald gemenskap av Mänskliga Änglar.

Gud är med oss.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...