Änglarna via Ann Albers, 8 oktober, 2016

Anglarna Ann Albers

Änglarna, 8 oktober 2016

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Stå upp för er själva! Var stolta över de ni är. Ni är Ljus. Ni är kärlek. Världen agerar inte som om detta är fallet, men det är sant. Ni är unika, speciella, dyrbara, perfekta uttryck för en kärlek – lika säkert som att det finns miljoner olika former av vatten.

Ingen av er behöver någonsin skämmas över vilka ni är. Inte en enda av er behöver hänga med huvudet för att ni är er själva. Ni kommer ibland att säga och göra saker som inte visar er från er bästa sida. Ni kommer ibland att känna er generade och ibland kärlekslösa. Ni kommer att känna er oälskade. Det spelar ingen roll för vi vet vilka ni är. Ni är gudomliga varelser, kärleksfullt skapade som en ”vibrationell avbild av Gud”.

När ni nu går in i höstsäsongen, fråga då er själva: ”Vilka tankar måste jag släppa för att visa min storhet?” Måste ni frigöra tanken på att ni aldrig gör något ”stort” eller ”speciellt?” Varje andetag är stort, kära ni. Varje ord som kärleksfullt kommer över era läppar är speciellt. Måste ni släppa tanken på att ni inte är lika vackra som ni i verkligheten är? Inte en enda blomma på ängen eller ett enda träd i skogen skulle komma på tanken att jämföra sig själv med andra. Ni är vackra. Punkt. Lova att släppa tankarna på motsatsen! Behöver ni släppa tanken på att ni har misslyckats på något sätt? Ni kan inte misslyckas – ni kan bara lära, växa och få erfarenheter här på Jorden.

Lika säkert som att vatten är speciellt i alla former, vackert i alla former och aldrig misslyckas i någon form, så är ni också speciella, vackra och kan inte misslyckas.

Snälla ni, frigör er själva från lögnerna som ni har fått höra om vad som gör er älskvärda och vad som inte gör det. Ni är älskvärda. Ni är, i ert väsen, bara kärlek.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...