Inväxlingar Nära, Veritas Rapport, 10 november

Reval-22

Inväxlingar Nära,

Veritas Rapport, 10 november

 

Först vill jag kommentera angående organiserandet och indexerandet av källor via nummer: Ingen chans. Allt händer nu så ingen mening. Det fick mig att le, dock.

För det andra så kan du, Yosef, trycka ned sanningen i halsen på mig vilken dag som helst. Ja, det gör en arg att vi inte kan existera i sanning; att vi måste gå runt och runt i en cirkel av själv-förevigande lögner. Jag tror det kommer att slinka på plats som det har gjrot i det förgångna, och når till slut en inte så klar punkt av erkännande, men förmodligen aldrig på ett direkt sätt, men når i princip fram dit.

Så, det är så det är. Jag kommer att ta upp verkligheten av hur det är. En anställd sa till mig idag att Trump har varit helt och fullt involverad i planer för frisläppandet. Om han nu är en marionett eller ej, så står han på sidan ”låt oss få detta gjort”. Frisläppandet av 800 registreringsnumren kommer att ske innan helgen säger hon. Jag kommer att vara beredd för när som helst, men numren för fredagen är (11 månaden, 11 dagen, år 2016 blir totalt 9), så det är möjligt att de siktar på detta. Åtminstone så pekar det i riktning av frisläppande och inte tillbaka till en stor försening.

Blotta tanken på ytterligare en dag ger vånda för många. Men om ni deltar i detta så vet detta; ta det som det kommer. Ni kan inte ändra det, omforma det, framtvinga det, övertyga annorlunda, eller kommer det. Så luta er tillbaka, slappna av, och var produktiv med er själva medan de förbereder. Det är mycket svårt att få information så uppskatta vad jag delar med er. Jag har en hög nivå av förtroende för denna information.

Jag är så uppspänd att jag knappt kan sova. Jag känner hur det kommer. Jag flyter iväg från det hela, jag kan se Mästarens hand och alla schackpjäser är precis vad de är. De högsta PTB (Powers To Be) kanske tror att de styr världen, men det finns en som vet allt. Jag väljer honom.

VERITAS

 

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

 

 

Copyright 2016 All rights reserved VERITAS WITTICISMS LLC

You may also like...