Skaparna via Daniel Scranton, 1 mars, 2024

 

Vad kommer att driva dig in i den 5:e dimensionen? ∞

The 12D Creators, a Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi älskar mänskligheten, och ni är ganska speciella och ganska unika i era resor dit på jorden. Vi älskar också att du upptäcker vem och vad du verkligen är, för vi tycker om att se dig kämpa mindre och trivas mer. Från där du är just nu finns det mycket färre fall på jorden, procentuellt sett, av att kämpa för att överleva, än det har varit på jorden under någon annan tidsperiod. Därför har era liv potentialen att vara så mycket mer än bara överlevnadsdrivet eller överlevnadsorienterat.

Vad det betyder är att du är i en tid då du kan bli mycket mer kreativ, och när du aktiverar din egen kreativa potential inom dig, det är då du börjar frodas. Det är då du börjar smälta mer med ditt icke-fysiska jag. Du släpper gamla mönster, gamla föreställningar och gamla ramar som säger att du måste vara väldigt sysselsatt hela tiden för att bara överleva. Och om du vill trivas, då säger de äldre övertygelserna att du måste bli ännu mer upptagen än personen bredvid dig är. Och många människor upptäcker att detta faktiskt inte är något sätt att leva.

Det är meningen att du ska trivas för att du finns, och när du kan erkänna att du finns i ett överflödande universum som är oändligt och ständigt expanderar, då blir det lättare för dig att släppa taget om det du lärt dig. Nu är det en nyckelkomponent här att släppa taget utan att hata var du en gång var eller människorna som lärde dig att vara så. Du kommer att fortsätta att hålla fast vid vad det än är du är i motstånd mot, och du vill inte göra det.

Vet att det har funnits mycket välmenande människor i era liv som bara ville säkerställa din överlevnad från den tid då du föddes, och nu när du är redo att frodas, är det dags för dig att ta del av allt som finns inom du. Och ni har så många sätt på vilka ni kan uttrycka er i denna tid. Du har mycket lättare att dela med dig av det som finns inom dig, och du har så mycket stöd från det icke-fysiska. Det är så många av oss här i de högre världarna som kommer att hitta ett sätt att få dig det stödet du behöver så att du kan skapa vad du vill och göra vad du vill, och speciellt så att du kan uttrycka vem du är.

Det är så medvetandet expanderar. Ibland är det handlingar inblandade och handlingar som ska vidtas, men du utökar inte medvetandet genom att arbeta hårdare, genom att lägga ner fler timmar och genom att lägga näsan mot slipstenen så att säga. Och det är vad du är där för att göra. Du är där för att utöka medvetandet, och du måste börja med ditt eget. Du måste erkänna att det som finns inom dig är mycket mer värdefullt än allt du kan uppleva utanför dig i detta ögonblick.

När du väl passerat tröskeln till den femte dimensionen kommer det att finnas mycket mer för dig att uppleva utanför dig, men det kommer att vara den inre resan mot din egen kreativitet och ditt icke-fysiska jag som kommer att driva dig in i den femte dimensionen. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *