Skaparna via Daniel Scranton, 29 februari, 2024

 

Vad mars 2024 egentligen handlar om ∞

The 12D Creators, a Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Ja, det är verkligen en underbar tid att vara vid liv där på jorden, och det är en underbar tid att vara vid liv eftersom du är vaken. Och eftersom du är vaken vet du att du kan förändra allt med en enda tanke. Du vet att du inte fysiskt behöver flytta ett berg för att uppleva det berget på en annan plats, och du vet detta eftersom du förstår verklighetens natur och att den alltid förändras eftersom du alltid förskjuts.

Detta är en hel del kraft att hålla inne i sig själv. Och det är tillämpningen av den kraften som du är där för att utforska nu när du är vaken. Nu kan ni höja er över dramat av oss kontra dem, och ni kan kliva in i er själva kraft som Skaparvarelser. Detta är vad vi tycker om att lära er alla. Du är inte där för att leva ut samma slags liv som dina förfäder, och du är där för att uppleva en stor förändring i medvetandet som du också deltar i.

Du deltar i det mer medvetet när du vaknar till sanningen om vem du verkligen är. Du är Källan och du är Skaparen, och det är meningen att du ska göra det mer medvetet eftersom du har den medvetenhet som du har.

Nu, när du tittar framåt på mars månad i din kalender, kan du undra hur mars månad kommer att se ut, och vad den kommer att handla om för dig och för mänskligheten, eller så kan du bestämma dig. För där vi sitter i den tolfte dimensionen ser vi mycket energi ges för kreativa syften, och de av er som är där, grundade i era kroppar och närvarande i nuet är mer kapabla att ta emot dessa kreativa energier och göra något med dem. Du kan göra vad du vill med dem eftersom du har den nivån av frihet, men du behöver inte vänta på att ta reda på vad som kommer att hända i mars 2024, eftersom du är Skaparvarelser, och nu vet du att du är fått fler av skapelsens verktyg.

Och duschandet av den kreativa energin kommer att fortsätta under hela månaden. Ni kan utnyttja den energin när som helst, och ni kan när som helst börja skapa det ni önskar uppleva för er själva och för andra. Återigen, det finns färre begränsningar för dig nu än det någonsin har varit tidigare. Men tills du vet att, tills du känner det, kan du fortfarande verka under antagandet att du är menad att vara väldigt begränsad i vad du kan göra, i vad du kan skapa och i vad du kan uppleva.

Därför inbjuder vi er att kliva in i ert Skaparskap just nu, och börja bestämma själva vad denna mars månad egentligen handlar om, för den kommer att handla om något annat för er än det kommer att vara för någon annan. Och när du utnyttjar de kreativa energierna i mars kommer du att se att du har mer att arbeta med än någonsin tidigare, och du kommer att känna det i dina ben. Utöver det kommer du också att få fler inspirerade idéer att kasta sig ifrån, och det är något att bli väldigt exalterad över.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *